Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+48 56 654 07 07 Wyświetl w wątku >>
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Składaj reklamację, zasłaniaj się paragrafami i walcz grzecznie, ale kobitce krzywdy nie rób, bo dla mnie bardzo miła była Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no moja droga, nie chce cie straszyć, ale nasz administrator ostatnio w złym humorze i za podobne hasełko (z tym, że arielowe) wlepił mi karniaczka
Cytat: takimi hasłami reklamowymi na pewno nic nie wygracie (po 1 karniaku)
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, moj paragon tez nie doszedl (poczta)... Ale na cale szczescie mialam drugi, odeslalam i na drugi dzien nagroda w domku Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na paragonie nie ma napisanej gramatury proszku Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie byłeś? Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były już wyniki? Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję....
Po wpisaniu do googli Diane 35, od razu wyskakuje top o skutkach ubocznych. (http://f.kafeteri...at.php?id_p=1126731) Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo, szybciutko a zgarnął ktoś w końcu Zakopane? Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw ukradli mi aparat i mp4, a teraz zepsuł mi się laptop! Spaliła się grafika, a nie można do tego cuda jakoś DOKUPIÆ.
Więc tak, wkurza mnie to, że zamiast pojechać na wakacje będę musiała wydać parę tysi na nowy sprzecior (chyba że macie jakieś dobre konki ).
(i jeszcze mnie wkurza, że nie widziałam tej wojny, po której się karniaki wam posypały - przez tego laptopa, oczywiscie ) Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytałam w agencji, kobitka mówiła, że nie ma co szukać w marketach, tylko w małych sklepach! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem zgarnie nagrodę jury
najbardziej urzekł mnie jeden włos bobasa Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to w takim wypadku w ogóle nie ma o czym z nimi dyskutować... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to poczekam do piątku, mój listonosz lubi mi przynosić kilka rzeczy na raz - nie wiem, skąd ta samowolka...
dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj pare postów wcześniej - dyskutowano o tym, ale chyba nie padła konkretna odpowiedź. Moim zdaniem przepadło, musisz kupić znowu proszek i płyn, ale to tylko moje zdanie... Wyświetl w wątku >>