Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sugerujesz, ze mam brazylijskie mole w d*? Wyświetl w wątku >>
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzisz, a trzeba było ten lep z rossnetu na mole spożywcze wykorzystać w kuchni
(a mnie wkurza, sto lat samotności) Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaja sobie robi. Niech dośle coś innego w zamian - ale TY wybierasz, co. A na allegro jest takie coś jak centrum sporów - zawsze możesz założyć... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strone wczesniej keiti wszystko pisała. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OJEJ! Szok! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już się zabandażowałam i teraz całkiem serio.
My (nie tylko ja) też dzwoniliśmy tak kilka razy i zawsze taka sama ściema jutro/w przyszłym tygodniu. Widocznie mają jakieś problemy i nie chcą powiedzieć o nich wprost, tylko nas zbywają w ten sposób i... BÊD¡ ZBYWAÆ.
Pozdrawiam wszystkich rannych na tym polu bitwy Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty za to tylko w okół tego konkursu drążysz ciągle... Mamy dość tej agencji i ponaglania, kombinowania - wiemy, że to i tak nic nie da, bo już próbowaliśmy wiele razy, więc jesteśmy zdani na czekanie.
Oto, dlaczego nie podniecamy się już Velvetem. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się ręce spociły od samego patrzenia Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekacie na mnie między innymi... ale to nie moja wina była, więc nie poddam się samoukaraniu. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za info.
Jestem trochę zła na GLS, który rozwozi te karty. U mnie kurier był podobno dwa razy, oczywiście nie zadzwonił wcześniej i muszę jechać na koniec miasta (3 przesiadki!), by odebrać kartę na 1500. Jeśli chciałabym trzecie doręczenie - musiałabym płacić.
A z tymi protokołami, to jest tak, że trzeba wypełnić i odesłać i wtedy dopiero kartę nabijają.
Ale nie wiem, jak można transakcje przez internet za ich pomocą robić... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PODPISUJÊ SIÊ
a w temacie: cieszę się, że w końcuprzestało padać i umyłam prawie wszystkie okna Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to też mnie wkurza. Ponad miesiąc na rozstrzygnięcie konkursu to widać za mało dla niektórych. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast laureatów z Dolnego Śląska nie ma, nie są wybrani jeszcze. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cholera, a ja mialam gosci i wyrzucilam dzis cala reklamowke puszek... nie wiedzialam o tym konkursie. I to tez mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moim zdaniem np. ktorys z uczestnikow wyslal nieczytelny fax i nie przeczytal eska o tym... Wyświetl w wątku >>