Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
umarłam Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe co to mogło być Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam zawsze cv i list motywacyjny zmieniane pod pracodowce, nigdy nie rozsylam dwoch identycznych, bo kazdy na cos innego liczy Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robi wrażenie, a ja się dołuję dużo mniejszą liczba... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem zawsze dobrej myśli, WIEM że coś znajdę, tylko wkurza mnie, że tyle to trwa
miłego dnia w robocie! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cześć chochli
owszem, ofert mnóstwo jest, ale na te oferty, którymi jestem zainteresowana jest równie dużo kandydatów. Zawsze są wyjścia awaryjne, w stylu Holandia na 2 czy 3 miesiące, jeśli się nie ma innych obowiązków w danym czasie, oczywiście. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam do was, bezrobotni. studiuję dziennie i na 2 roku byłam w siódmym niebie, gdy dostałam pracę i to taką, że mogłam godzić ją bez problemu z uczelnią. Pieniądze dostawałam, z opóźnieniem, ale były. A jakie było moje zaskoczenie, gdy się okazało że pracowałam na czarno (umowy były, ale człowiek młody, nie zna się), moja firma rozpłynęła się, itd...
teraz znów szukam pracy, szukam i szukam... bezskutecznie.
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym zgłosić uwagę, co do poprawności działania stronki w Operze (posiadam wersję 9.50). Po otwarciu, strona pojawia się rozwalona, mianowicie podzielona na dwie części. Logo e-konkursów jest maksymalnie zbliżone do lewej krawędzi strony, Twój panel do prawej krawędzi, natomiast reklama i cała reszta wyśrodkowana.
Pomaga tylko wciśnięcie F11 i Esc (opcja pełny ekran). Wtedy stronka sama wraca na miejsce
Nie żalę się i nie żądam, po prostu INFORMUJÊ. i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak ktoś wysyła odpowiedź on-line, to dostaje jakąś zwrotkę?
chodzi o konkurs Head&Shoulders Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
70720 Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytania są z gatunku audiotele, czyli coś w stylu : co zabierzesz na letnia wyprawe samochodem?
1. parasol
2. okulary przeciwsloneczne
3. cos tam
więc spokojnie... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
19 września Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) zobaczymy. Tym razem raport dostałam 17:54:00 i sms że nie trafiłam w odpowiednią minutę...
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam za granicą, gdy konkurs się zaczął, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi, aż nie chcę myśleć ile kodów wyrzuciłam.
ale co tam, spróbuję jeszcze kilka razy, a jeśli nie wygram, zacznę palić L&My Wyświetl w wątku >>