Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
AAA to ja nie wiem, dlaczego się denerwuję razem z wami, skoro nie brałam w tym udziału
myslalam o tym konku: http://www.garnie...o_mineral/index.aspx Wyświetl w wątku >>
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo nabywcy mojego paragonu. Chodzi oczywiscie o rossmanowki konkurs Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym nie pogardziłabym lustrzanką, LODÓWK¡ (moja wydaje dziwne odgłosy), kuchenką i termomixem. No i mieszkaniem...
Auto, wycieczki też fajne, ale może w 2011, niech na 2010 wystarczy to, co wyżej. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kodzik poleciał do: kurpianka Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszam Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troche nieprecyzyjnie się wyraziłam - bo miałam na myśli wszystkie marketowe konki.
Wczoraj wpadł bon do SPA z tesco Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przez długi czas, gdy już coś wygrywałam, to właśnie z tych promocyjnych - gdzie trzeba coś kupić...
Ale ostatnio konki Carrefour i Real wyciągnęły ze mnie mnóstwo kasy z mizernym (właściwie: zerowym) skutkiem... Przestałam się podniecać tymi konkursami - aż do wczoraj
więc ogólnie zgadzam się, że w promocyjnych łatwiej jest - szczególnie, gdy nei kupuje się produktów potrzebnych, jak domestos, czy makaron... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nadajesz się na medium, ale gratuluję
A na marginesie, to oni zdjęcia do konkursów dodają OD RAZU, czy po weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, zagapiłam się - jasne, dawaj.
Cleanic - pudło. A mówiłam o złych fluidach... (tak czułam - ostatnio wygrałam super ODŚWIEŻACZ, więc proste, że już czegoś fajnego nie trafię) Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi wbiło bez bólu - na operze Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak parę postów wyżej mówili ludzie Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to super. To, co mówisz, daje nadzieję, że będzie więcej agencji stawiających na dobry konkurs a nie konkurs masowy z mnóstwem problemów!
a tak na marginesie to Ż¡DAM wyników z Cleanic chociaż dziś nie wyczuwam dobrych fluidów w powietrzu... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesteście kochani boscy, bo mimo, że to forum konkursowe, które powinno polegać na rywalizacji, cieszycie się wraz ze mną z wygranej i nie wylewacie żółci, a przeciwnie...
KOCHAM WAS Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez tam podczas wyslania zgloszenia sie dawalo skan paragonu...
ja mam spa Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jupiiiiiiiii !!! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ależ jestem niecierpliwa, boję się, że zapomną dzisiaj. Nie mówiąc o tym, że trudno mi się na tej stronie połapać, gdzie te wyniki umieszczą...
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko dziękuję Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kim miał zostać Chase, gdyby nie został lekarzem?
chodzi o serial dr House
proszę o pw Wyświetl w wątku >>