Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja lista jest odwrotna ja rozwiązałam DOPIERO 3 i nie wiem czy się śmiać czy płakać Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jakby pani coś wspomniała że to był telefon na kogoś innego to jej powiem o przetwarzaniu danych do celów danego konkursu
też mi się wydaje że się podzielili listą bo potem ludzie z końcowych kodów pocztowych wydzwaniają
a ja jak zwykle na końcu listy Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn jeśli raz podałam na siebie a drugim razem np na mamę to ma to jakieś znaczenie ?? czy każdy konkurs ma osobą bazę?? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3x listerine zero
2x zestaw olay Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety do mnie SMSa nie przysłali Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie masz rację ale żeby nikt więcej się nie pochwalił ?! W sumie to nagrody nie są aż tak rewelacyjne no poza 5 tysiami no chyba że ktos chce zgarnąć kilka mini ekspresów Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też sobie odpuszczam bo więcej na SMSy wydam niż wartość bonu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w kółku to ilość ruchów jakie wykonałeś w czasie gry
ja miałam 3,9sec ale i tak nie liczę na nagrodę Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś sobie robi żarty i puszcza plotki na forum a teraz się śmieje czytając jaką aferę rozpętał
przecież za 2 dni były 32 nagrody a tylko jeden szczęśliwy zwycięzca na forum ??
NIEMOŻLIWE
czekajmy cierpliwie a nasze modły zostaną wysłuchane i SMSami zatwierdzone Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tołpa ma tylko 3 pytania na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej i nie ma tam miejsca na wpisanie wypowiedzi po nich od razu pojawia się wybór drogerii itd mają jakiś błąd w zasadach i tyle Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałam sms i nie mam zwrotki ;/
ja wysłałam wczoraj wieczorem i też zwrotki nie mam
ciekawe czy doszło czy wysyłać jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mail się jednak wysłał i przed chwilą o 23:01 dostałam odpowiedź
Pytałam czy w ramach rekompensaty można wysłać 2 zgłoszenia skoro kupiłam 2 produkty
Witam,
Szanowna Pani,
w odpowiedzi na Pani zapytanie, informujemy że może Pani przesłać 2 zgłoszenia SMS mając na jednym paragonie zakup 2 produktów objętych promocją w konkursie.
Dział Reklamacji
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z załącznika do regulaminu (który niestety był wcześniej) choć ja do niego nie dotarłam ale na szczęście kupiłam dobre produkty
COLG PASTA MAX WHITE ONE FRESH 75 ml
COLG PASTA MAX WHITE ONE ACTIVE 75 ml
COLG PASTA MAX WHITE ONE 75 ml
COLGATE PŁUKANKA TOTAL MOCNA MIÊTA, 500 ml
COLGATE PŁUKANKA WHITENING 500ml
COLG PŁUKANKA ICE 500ML
PŁUKANKA COLGATE PRO ZDROWE DZI¡SŁA 400 ml Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OK wybaczone Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem że bardzo pilnie potrzebujesz tej informacji ale nie trzeba jej zamieszczać 2x na tej samej stronie Ludzie czytają więcej niż ostatni post więc na pewno ktoś dostrzeże twoje pytanie
zresztą jak widać forumowicze bardzo szybko odpowiadają na posty Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane