Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślałam że tam można wykorzystać te 3 szanse i więcej nie można grać Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie nie zadzwonili
już mi się nawet nie chce telefonów pilnować Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh to jak będą dzwonić z kauflandu to się można od razu o nestle pytać
kiedy oni się nauczą że SMSy można wysyłać hurtowo i nie trzeba męczyć pracowników i uczestników telefonami Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze można odesłać im opakowanie razem z paragonem ale wydaje mi się że jest OK bo zawiera skróty po których można rozszyfrować co to jest i nie powinni robić kłopotu o brakujące 3g Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
22. Weryfikacja prawa do nagrody będzie prowadzona w następujący sposób:
a) W ciągu 3 dni od dnia rozstrzygnięcia Konkursu Laureat otrzyma w imieniu
Organizatora telefon na numer, z którego został wysłany SMS Zgłoszeniowy.
ja nie miałam problemów z pytaniami, były raczej proste a czas dający nutkę nadziei, choć to mój debiut (po dłuższej przerwie i serii niepowodzeń) w konkursach z odpowiedzią na pytanie ale po zmianie telefonu na lepszy model zaryzykowałam Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby na forum nikt się nie pochwalił ale B i P już dawno temu były a u mnie cisza Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh nie spojrzałam na lokalizację kaki tylko na listę obstawionych przez nią sklepów
zaczyna mnie irytować ta telefoniczna cisza Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co wiem to do Pomorza trzeba jeszcze z 500 km przejechać Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozgrzeszam cię tym razem lecz nie czyń tak już więcej Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakim cudem trafiłaś w mój rewir? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o nie !!! Piotrków jest mój Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zbliżamy się do P i znowu robi się nerwowo Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie z familinych xbox kinect ale wypasiona wersja
podłączony i wypróbowany
ostatni dax z datą 12.2012
ostatni listerine z tesco magazynu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to teraz rozumiem i rzeczywiście pomysł fajny bo jak są sklepy bardzo oblegane przez konkursowiczow to ciężko wybrać 4 najlepsze Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no chyba coś jest ze mną nie tak
Po co te dodatkowe osoby ?
I do tych osób jeszcze rezerwa ?
Nie wystarczy w każdym sklepie po 2 rezerwowych?
A tak sie dzisiaj dobrze czuję, wyspalam sie, wypilam kawę, leżę sobie na hamaku w ogrodzie a jednak z głowa coś nie tak Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja gdzieś czytałam, może w regulaminie ze to ma być nintendo Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiecie co, może ja dzisiaj jakaś niekumata jestem, choć wydaje mi się, że zupełnie dobrze funkcjonuję jednak ja tego nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no takiego bałaganu to chyba nie robią
w letnich wydatkach było tak że xx-300 powiadomili a za dłuuuuuugich kilka dni dopiero powiadamiali xx-400 w momencie kiedy straciłam resztki nadziei telefony się rozdzwoniły Wyświetl w wątku >>