Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj dzwoniły chyba do 18:00 to mam nadzieję że dzisiaj skończą optymistka ze mnie Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo co na poprzedni i cała reszta bez zmian tylko text inny Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od tego wpatrywania sie w telefon/y i monitor to oczy odmawiają posłuszeństwa Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksantypa podawała post wyżej swój kod Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uff kamień z serca
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby bo poleciałam kreatywnie i starałam się oszczędzać nie banalnie Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na co najczęściej oszczędzacie całą rodziną?” czyli jeśli ktoś napisał że oszczędza np na samochód to jest to jednorazowy wydatek i nie często się oszczędza na auto a np na basen można oszczędzać co miesiąc więc zależy jak organizator nas potraktuje oby docenili nasze starania Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie pisałam o tym na co najczęściej oszczędzamy tylko potraktowałam to jako oszczędzanie na coś specjalnego i pewnie bony mi przejdą koło nosa
Jakoś niedokładnie spisałam sobie o czym mam pisać i poszło a po fakcie zajrzałam do regulaminu a tam zonk Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bony mam i ja
ale mój kurier jakiś zakręcony bo jak chciałam mu podpisać odbiór to mi się zapytał: chce Pani podpisywać? Jest Pani pewna że chce Pani podpisywać? Eeeee nie chce Pani podpisywać i pojechał Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak do ciebie zadzwonią to daj znać bo ja czekam na 97 ostatnio zadzwonili na drugi dzień więc trzeba być ciągle w gotowości Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy odczytywaniu wiadomości pojawia się komunikat czy wysłać nadawcy potwierdzenie przeczytania jeśli ktoś nacisnął że NIE to potwierdzenia nie dostaniesz Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy słałeś? ja wysyłałam 3-go i 4-go Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic się nie martw nagrodę dostaniesz właściwą
Panowie wprowadzający na stronkę się nie przykładają do roboty i mieszają im się nazwiska ale osoba wysyłająca robi to jak trzeba i nagrody dochodzą Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.smolar...je-przyprawy-z-kamis
trzeba kupić Produkt promocyjny – dowolne trzy produkty marki KAMIS
wysłać SMS pod nr 7055
laureaci zostaną poinformowani o konieczności przesłania listem: paragonu wraz z podaniem w formie pisemnej następujących danych: imię, nazwisko, wiek, nr tel. z którego dokonano zgłoszenia do konkursu i adres zameldowania oraz adres korespondencyjny, a także własnoręcznie podpisane oświadczenie
W przypadku osób które nie ukończyły 18 roku życia – konieczna jest także przesłanie pisemnego oświadczenia przedstawiciela ustawowego
5.1. Nagrodami w konkursie jest 5000 szt. organizerów do przypraw KAMIS każdy o wartości rynkowej 1,00 zł brutto wraz z nagrodą gotówkową w wysokości 0,11 zł
bez komentarza Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktoś chętny to zapraszam na PW może być wymiana bony przelew Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane