Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
choć przez chwile można się pocieszyć że wygrało się coś lepszego niż grę Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie też się nad tym teraz zastanawiam a hasła już poszły Niektóre były po 320 znaków a zwrotkę dostałam że to ma być hasło reklamowe ale może będą potrzebować scenariusz do nowej reklamy to sobie wezmą z mojego SMSka
a tak serio to czy te moje zgłoszenia mają w ogóle sens Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w terminie do 5 dni od dnia poinformowania Laureata o przyznaniu nagrody Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą odkrył go dopiero późnym wieczorem Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strona cały czas funkcjonuje pod adresem http://odetnijmetki.samsung.pl/ a według regulaminu na wyniki musicie jeszcze trochę poczekać
ale komunikat ups mówi co innego Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to super
jeszcze wczoraj stronka była ale żadnych wyników nie było
na FB też szukałam wczoraj i też nie znalazłam ale myślałam że to ja robię coś nie tak
no nic trzeba ich nękać na FB Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba takie filcowe za 8zł z groszami Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeeeee nie ma za co
ale mam nadzieję że to będzie dobra wróżba na nadchodzącą gazetkę bo kolejnego tygodnia bez konka w kaufie nie wytrzymam Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzie będą grać tylko tam gdzie są wypasione nagrody i nie będą kupować produktów z aktualnych konkursów ze słabymi nagrodami lub z małą ilością i nikłymi szansami na wygraną
coś zapomnieli o zasadzie nasz klient... a tak chociaż bilans wyszedłby na plus Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupuję produkty wysyłam zgłoszenia a po ogłoszeniu wyników z reszty wylatuję i wygrywam jakąś nagrodę pocieszenia i mimo lepszego zgłoszenia w innym konku już nie będę brana pod uwagę a paragonami sobie można pokój wytapetować chociaż w paragonowych mogłoby nie być tego zastrzeżenia
chyba sobie daruję konki na ross Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o rany otwieram stronkę patrzę a tam konkurs i już myślę kiedy by tu na zakupy jechać i co by tu napisać
heh nie ma to jak czytanie wyrywkowe ze zrozumieniem tylko części textu
mam nadzieję że jednak coś się pojawi w nowej gazetce Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeeeee to ja mam 30 000 kilka razy w tygodniu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0