Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam zgłoszenie, nie znalazłam się na stronce jak były wyniki i odpuściłam. Dzisiaj jak powróciłam do domu po baaardzo długiej nieobecności sąsiad przyniósł paczkę: w niej żel do prania Jelp (pełnowymiarowy) i książka Twoje niemowlę, jako niby nagroda za 2. miejsce . W związku z tym zachęcam Was do udziału, nawet jak nie zajmie się miejsca pierwszego, można dostać niespodziewany miły upominek. A'propos produktów Jelpa: używam od początku mojej przygody z dzieckiem i polecam,nie uczulają, ubranka dopierane itp. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym zadzwoniła do małego i zapytała czy prezent od cioci sie podobał....
Ja miałam podobną sytuację. Przed wyjazdem na wakacje dawałam chłopakom mojej sister w malutkich kopertach po 5. dyszek plus doładowanie telefonu, chyba 25 lub 30 zł. Raz do koperty jednego włożyłam też patyk po lodzie Big Milk, by młody wymienił na loda. Po miesiącu Mati mi powiedział, ze dziękuje za patyczek po lodzie... Umarłam.... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
święte słowa, też pustka, ale mam nadzieję że nikt nie trafił 6 i w sobote będzie jeszcze więcej do wygrania
Pięć szóstek, niestety... nie będzie wielkiego buum
I stopień 5 8093234.30 Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście jestem pod wrażeniem Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco....y/23-nivea/index.php (na dole link do regulaminu)
Z regulaminu:
Nagrody zostaną wysłane Laureatom najpóźniej do 30 września 2008 roku na przesłany przez laureata adres. Za datę przekazania nagrody przyjmuje się datę nadania przesyłki. Nagrody zostaną wysłane przesyłką pocztową – paczką pocztową. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyłączam się i popieram. Plus do tego inne, np. o książki i płyty. Zrobić podkategorie przy wyborze możliwych. Każdy jakby dodawał/szukał konkursu miałby ich wybór (rozwijany czy inny). Podobnie zresztą jak są kwalifikowane rzeczy na Allegro np., niekoniecznie tak samo. A tak w ogóle serwer chyba trzeba zmienić Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotychczas używałam mozilli jak tu witałam, co zresztą bardzo sobie chwalę. Ale ostatnio - chyba tydzień, nie otwierają mi się okna (nie zawsze, ale b. często), wszystko wisi. Równolegle wspomagam się ie, ale go nie lubię... Mąż stawiał na ciacha, zostało wszystko posprzątane wczoraj, ale niewiele to pomogło niestety. Co może być tego przyczyną? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak już uznałam, że jest produktem niespełniającym swojej roli (krzywa pokrywa, urwane zaczepy, jak ktoś (olunka) słusznie zauważył ostre brzegi i cała ogólnie jak to się mówi od siekiery postanowiłam pójść dalej. Po wyciągnięciu białego wnętrza (plastikowy pojemnik), na osłonach styropianowych miałam pleśń. Niebieska, zewnętrza osłona była cała w kroplach wody. Ciekawa jestem, bo nie wiem, czy to szkodzi produktom przechowywanym, czy tak jest po prostu w produktach tego typu. Moja lodóweczka spoczywa dzielnie od 4. dni w miejscu na usunięcie z domu. Zamiar ostatecznej eksmisji niweluje możliwość wykorzystania jej jako pojemnik do wody (sprzątanie, malowanie). Może powinni zrobić konkurs w konku: co zrobisz jak wygrasz, a potem przyznawać nagrodę? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to swoją inną drogą Na fartuszek też już czekam chwilę --> prawie dwa miesiące. Ale tu, nie wiedzieć czemu, stawiam, że dojdzie.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie, fatalne lodówki, naprawdę myślałam, że będą porządniej wykonane, tyle, że ja moją dostałam od dobrej duszyczki z forum (miałam paragon i zapomniałam wysłać smsa) ale to nie zmienia faktu
Ja jedną podarowałam osobie od nas, mam nadzieję, że jak dojdzie do niej, to: 1. albo będzie dobrej jakości i sprawi radość albo: 2. będzie ta osoba na tyle wyrozumiała, że nie wspomni o mnie źle
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
B. 200 (słownie: dwieście) nagród dodatkowych w postaci lodówek turystycznych marki KAMAI o wartości 59,78 zł (słownie: pięćdziesiąt dziewięć złotych, siedemdziesiąt osiem groszy) brutto każda.
troszkę zawyżyłam, ale prawie 60 zł to też dużo, troche to nie fair ze strony organizatorów
Dziękuję za sprawdzenie . Jak ktoś brał udział w konkursie i nie wygrał skodziuchy to może być rozczarowany poziomem (wykonania) nagród pocieszenia. Nie ma czego żałować. A tak nawiasem mówiąc, pierwszy raz spotykam się z taką fatalną nagrodą, poważnie.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No moja z pewnością w folii nie była, wkład miałam jeden (swoją drogą jak u Was), zawinięty w papier z druków z izby lekarskiej i oferty Lewiatanu. Karton po przesyłce wywaliłam, więc chyba nie ma mowy o odsyłaniu. Wysyłka na swój koszt się nie opłaca - przesyłka plus w moim przypadku karton wyniesie coś około 20, więc tyle wynosi koszt takiej lodówki. Moja przewrotna natura nakazuje mi w tym przypadku myśleć, że liczyli na brak reklamacji (tzn. jak np.ja) lub na osoby domagające się prawidłowości, jak np. Ty, które, po zwerbalizowaniu oczywistych roszczeń dostaną towar I gatunku Pozdrawiam
nie chce mi się teraz szukać w reg, bo czekam na koszulki, ale cos miświta, że te lodówki miały być wartości 70 zł, a nie 20 zł
W tesco lodówka na wkłady, lepszej jakości (pozwoliłam sobie obejrzeć dokładnie), nie była droższa niż 22 z hakiem. Dokładnej ceny nie znam i nie potrafię podać więc zmyślać nie będę. Wkład mam z Kamai, reszta z firmy Di-erre, linia sphera. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poniedziałek mają odebrac zepsutą a we wtorek przywież nową reklamacje pisemna trzeba napisać na biuro@bismedia.pl miałam tez zaczep złamany i cała jest zdewastowana a dobre lodówki sa zafoliowane tez reklamuj jak nas tak robią dobrze że wiem że nie tylko ja taka dostałm tym bardziej wyegzekwuję od nich dobrą
No moja z pewnością w folii nie była, wkład miałam jeden (swoją drogą jak u Was), zawinięty w papier z druków z izby lekarskiej i oferty Lewiatanu. Karton po przesyłce wywaliłam, więc chyba nie ma mowy o odsyłaniu. Wysyłka na swój koszt się nie opłaca - przesyłka plus w moim przypadku karton wyniesie coś około 20, więc tyle wynosi koszt takiej lodówki. Moja przewrotna natura nakazuje mi w tym przypadku myśleć, że liczyli na brak reklamacji (tzn. jak np.ja) lub na osoby domagające się prawidłowości, jak np. Ty, które, po zwerbalizowaniu oczywistych roszczeń dostaną towar I gatunku Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie niestety też to wkurzyło, ale chyba te nagrody takie są... Kilka osób już o tym pisało. Też mam uszkodzoną, pokrywa źle dopasowana, złamany zaczep. Nie bawię się w wymianę, bo za dużo zachodu. Stawiam na to, być może niesłusznie, że nagrody ufundowano z odpadów, bądź produktów drugiej kategorii. Gratuluję takiej pięknej promocji Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jej, myślałam,że wygrana osoba ma coś w stopce
czego nie widzę... I o to mi chodziło, by porównać zdjęcia... Niezrozumienie, myślałam o specyfikacji aparatu z prezentacją w stopce...
Wyświetl w wątku >>