Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktos pisal, ze ABC tyskie Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wkurzaj sie bo nie warto (chyba, ze kolekcjonujecie). Takie niby cos, a nie coś.... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń do nich, ja dzwoniłam na ogolny agencji, poprosilam o kontakt z osobą odpowiedzialna za wysyłkę nagod w konkursie Biedronki. Pani mnie przełaczyła, miły Pan sprawdzil po numerze tel., zlecil wysylke i po 2. dniach nagroda byla w domu. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję Kubie statusu przedszkolaka
Co do bucików: najlepiej na rzepy (lub gumie) i gumowej, miękkiej podeszwie. Dobre są oddychające, ze skorzana wkładka.
Tutaj polecam Befado. Wybor spory a jakosć b. dobra Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Wygląda, że jest lepiej niż wczoraj, więc może nie będę musiała korzystać z naszej służby zdrowia Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ugryzienie przez kleszcza jest na tyle zauważane/bolesne ze mogłam -->Go<-- siupnąć po fakcie użarcia a przed zagnieżdżeniem?
OPIS:
-ugryzienie ok. dwa dni temu, prawie na oczach - wielkosć gada jak muszki owocowki, ae wyglądał jak pajęczak /chyba
- po godzinie dwa bąbelki ok. 3 mm
- po niecałej dobie zlane bebelczysko, 3 cm, rumień na 7 cm/od śladu wgryzienia
- struktura bąbla pęcherzykowata, cały dzien z miejsc ugryzienia wyplywa osocze. Łapa suchnięta, nie gorąca.
Przeanalizowalam znane mi gady/meszki/kleszcze i nie wiem was ist das.
Do lekarza nie pojdę poki co, bo chyba śmiech z takim czymś iść.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Radości i miłości!
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może:)
1. Rozmiażdżony telefon --> auto
2. Godzinę temu telefon, ze juto goszczę z noclegiem 6 sztuk...
Maż aktualnie na zakupach, ja wietrze śpiwory, smażę mięso i prasuje pościel...
Nawet ciuchy po wakacjach nie zdażyły mi wyschnąć...
Mam dość...
I cała noc mi zejdzie na takie przygotowania, a gorąco jest niemiłosiernie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niemniej, trzymam kciuki za nasze nowe Mamy i te starsze stażem też
Może na naszym Tour de Mamans (?) jeszcze sie zobaczymy Wszak trwa jeszcze pare m-cy
rachel - wielkie gratulacje!!! I zeby Ci się poprawiło Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali, kochana, dziekuję
Poczekam jeszcze te parę dni. Potem wycieczki po lekarzach Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Caluski ze wszystkich sil
Na wynik się czeka do tygodnia, do lekarza planuję iść za dwa. Muszę poczekać. Ola się zalamie jak nie pójdzie, wiersze wyuczone, i to dwa Dzisiaj dzwonila jej aktualna wychowawczyni - czeka i tęskni.... Szkoda, że jak tak bardzo kochala te dzieci to nie wysłala nam maili. Z info o chorobie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly, w kontakcie z lekarzem jestem, poczekać, nie nakazał omijać, stwiedził, ze jak mam to mam.... A wątpi w to.
Katrin, wiem, nie mogę ryzykować, ale okres wylęgania jest dlugi - nam zostały dwa tygodnie. Na zakonczenie idzie mąż, a to i tak bez sensu - roznoszenie drogą kropelkową itp. - mogę być bez szans.
Zobaczymy, co za dwa (nie wytrzymam) i 7 dni testy przyniosą
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly, co do tej chole...j ospy to kurcze nie wiem, Ola jasne, ze już nie poszla, ale: ja mialam ospę, a 1,5 roku po urodzeniu mialam połpaśca. Ola jest zaszczepiona jedną dawką - ponoć wystarcza na 7-11 lat. W poniedziałek musi isć bo ma próby i dwa wiersze, środa to oficjalny koniec.
I tak teraz sobie myślę co robić. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś te testy blado wychodzące są ostatnio w modzie - jako kolekcjonerka nieśmiało sie podłączę, ale pewność bede miala za tydzień
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję joan za odpowiedź i info na PW.
Odpowiedziałam tez na PW.
Za zwłokę przepraszam, ale nie było mnie tutaj od paru tygodni. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się jeszcze wiele nauczę
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajdź dwie - i tak mi nie oddasz
Ja czytałam wcześniej, Twojemu Kotu ktoś coś uszkodził
Bardzo mi było przykro, teraz zresztą też.
To teraz muszę szukać.
Dziękuję Kocie, co woli chodzić z zezem niż iść do okulisty
Buźka. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temat KOTA jest naszą sprawa od lat. Przynajmniej dwóch. Nie chcę nic hodować, chcę, by kot nie został zamęczony i lubił otoczenie. Dlatego ten wybór. Daj mi tego dachowca - ale dziewczynę i rudą - biorę Wyświetl w wątku >>