Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja obejrzałam i jestem smutna. Wyobrażam sobie, co muszą czuć rodziny ofiar. Powinno się zrobić wszystko, aby zniknęły z sieci.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zero
Broni nie złożę, pobawić się można, ale w cuda już nie wierzę.
Pewną rekompensatą są setki biedronek na elewacji ale to chyba nazbyt symboliczne Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia, Ty nawet nie wiesz w jakim procencie Twoich wypowiedzi się zgadzam
Ja kupowałam parówki, nosz kurde, od Pani ZE wsi,podobno 90% to młoda krówka.Moja siostra kupowała mi 10 jak był sezon. Zamrażałam, znikało po tygodniu. Jak nie Ola to my...
ps. Grusiaaaaa
Daliśmy Oli broncho.... 3 dni juz je...
Boję się bardzo. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też zdobywałam zaufane cielęce i mroziłam
Ale czy to było to co mówiono to nie mam jęcia po
Dziecko zdrowe.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widziała też w menu innych dzieciaków racuszki ale nie korzystałam. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz się o tym nie myśli, tyle spraw jest, jak za rok obejrzycie to zobaczysz jaka wartościowa pamiątka będzie
Zresztą już wiesz, bo ją tworzysz
Cudne są takie maluchy ...
Ja nagrywałam telefonem pierwsze słowa, wydobyte podczas obiadów często, piękne kwa kwa, i teraz przez to, ze nie przegrywaliśmy na bieżąco, to nie wiem, gdzie to... I roboty będzie sporo - tu też rada starej matki - od razu do kompa i kategorii Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, te moje są pomarańczowe, mają tysiąc kropek, bywają też czarne w czerwone kropki, zwykłych/spotykanych nie widziałam.
Skąd info o nazewnictwie: biedronka chińska i poważnie gryzą?
Może ktoś podać jak wygląda skóra po ukąszeniu?
Mamy parę niezidentyfikowanych obiektów na ciele. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My chyba pierwsze jabłuszko, jak miała 4-5 mcy z gerbera mieliśmy
Nie kosztowałam, ale mam nagrane jak się krzywiła.
Nagrywajcie co się da, nigdy tyle się nie zapamięta, teraz jak oglądamy to tak cudnie sie robi...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My niestety, od Oli 1.roku do 2. byliśmy gównie słoiczkowi. Zmiana miejsca zamieszkania, formalności, zawsze w wyjazdach, powroty późne do domu. Pamiętam jakieś deserki z bobovity i hippa, zupki z bobovity, i danie dnia: hipp - ryż plus brokułki i królik, tagiatelle z rybą itp. - tam, gdzie były większe cząstki. Zawsze gotowałam żółtko i dodawałam do posiłków.
Moje dziecko dzielnie się trzyma, anemii nie zaliczyła, jest super bystra --> ocenia mama
Ale sporo juz minęło od tego czasu.
A powiem Ci Agusia, ze akurat dania ze słoiczków kosztowałam i mi smakowały (tylko hippy dania i tylko zupy bobovita).
Myślę, ze to może być alternatywa dla osób , powiedzmy, bez wyjścia.
Różne są szkoły, ze swojej jestem zadowolona względnie. Teraz za to mogłabym upolować dla Oli sarnę
Ale nie dałabym rady, bo je kocham Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to trzymam kciuki, zobaczymy co będzie
Oby było
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ŁO MATKO!
Serio to?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie soliliśmy długo, potem trochę , z uwagi na jod. Ale rzeczywiście fajny smak można uzyskać stosując przyprawy. A Olka jak jadła biszkopty, pałki chrupek kukurydzianych, skórkę od chleba, nigdy-nigdy się nie zakrztusiła.
W zasadzie chciałam przede wszystkim chyba uczulić na to, co podajemy bez sprawdzenia - ja podałam je wierząc, ze mogę zaufać produktowi. I to było b. nietrafione.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh dianek...
Ty nam powiesz...
:)
Moje miało symptomy zadławienia, była akcja laicka ratunkowa. W zasadzie po uderzeniach między łopatki doszła do się. Ona - mi też wtedy ktoś powinien - mąż ? - zrobić sztuczne oddychanie . Pamiętam jak czerwono-brunatno-zielona usiłowała złapać powietrze. Straszne.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj to też już przeszłaś
Okropne uczucie, a pamiętam, jak Olka się urodziła, to czytałam o zasadach udzielania pierwszej pomocy takim maluchom.
W zasadzie w niewielu miejscach o tym piszą a chyba powinni.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy chyba od tego, jak bardzo jesteś sentymentalna
I teraz jeszcze ten konkurs... :>
U nas strażacy, którzy usuwali gniazdo os, byli mało sentymentalni. Ja zresztą też nie czułam żalu.
Mi te owady przeszkadzają, od dwóch tygodni mam je na elewacji domu, w miejscach najbardziej nasłonecznionych, okna nie można otworzyć.
Usunęłabym.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha Teraz się nie brudzi :):)
Plamyyyy nadchodząąąą z wiekiemmm
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą, śliną też można się zakrztusić, ale stawiam tego barbarzyńcę
Moje nie jadło słodkiego z wyboru do kwietnia tego roku czyli miała 2 lata i 10 mcy. Nie piło też soków, jedynie wodę i mleko. Teraz posmakowała i mimo, że wcześniej nieznane,doskonale wkomponowało się w jej podniebienie.
Ale ograniczam z czystego sumienia, choć nie walczę jak ma zjeść - wszystko z umiarem. Ale moja jest już stara
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I powtarzam sobie:
I nic to, ze pech nie odpuszcza.
Liczy się chęć, próby, wytrwanie -
wszak przecież kocham to durne czekanie.
Ciekawe jak długo jeszcze. Wyświetl w wątku >>