Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niech się dzieje wola owada,
będę najwyżej - jak zwykle - nierada
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli różny asortyment mają.
Oczywiście, że Queen...
No widać,ze różny Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
Pisałam o Quinnie... Info z netu, ale nieaktualne jak widać. Ja w stonce kupuję reginę, teraz 16 rolek za 13 zł czy coś. Inne umknęły mojej uwadze.
Ale wtopa. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i jeszcze ode mnie życzenia dla Kubusia
Zdrówka,miłości,interesujących zabawek,miękkiego lądowania,wypoczętej Mamy,bezpiecznego i zawsze uśmiechniętego świata wokół
To teraz Mamo kochana przekaż synkowi
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udało mi się zobaczyć
Super zdjęcie,super wyglądacie i super pamiątka
Fajnych masz chłopaków
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się nie załapałam....
Szkoda, pewnie super jest
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja aktualnie odnoszę wrażenie, że u mnie pomnażają się te zaschnięte
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic, nic, nic...
A kysz, a kysz, a kysz
No to teraz poczekam na rezultaty
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem jak musicie być wyczerpani. Tyle napięcia i samych nerwowych/niepewnych chwil. Szczególnie dla Ciebie. Przykro, ze ominęło Was coś, co może rzeczywiście pozwoliłoby naładować Wam akumulatory i oderwać się od tego złego (wszystkim w Twojej rodzinie - dzieciom, mężowi i Tobie). Trzymaj się jakoś i pamiętaj,że pewnie wiele osób stąd będzie myślami z Tobą i trzymało kciuki za pomyślny obrót spraw. Ja na pewno.
Pozdrawiam Cię serdecznie i
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z uwagi na posiadanie małego, kochanego.
Poczekam parę lat
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeden składnik już mam
No polooot to z pewnością ma
Zazdroszczę.
ach, te dzieci
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wygrasz, to popróbujemy
Ps. Hasło ma pewnie smaczek
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodziak
Boskie są takie maluchy
Teraz Cię próbuje
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, właśnie
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
. Trochę popcha, dużo się nie wyda, potem dziecko ma frajdę, bo chowa tam swoje osobiste rzeczy np. jabłko, kawałek szynki, pomidora, mydło itp.
I myślę, ze długo, ale POPCHA, chodzenia nauczy się bez tego. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak maluchy już prawie chodzą, to darujcie sobie te wynalazki, szkoda kasy. U nas Ola ćwiczyła na spacerach, trzymając kosz zakupowy w wózku spacerowym najbardziej. Albo rączka. Potem tylko sama, sama i sama.
Ja żałuję tych zakupów, lepiej mogłam pieniądze przeznaczyć.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj joan.
Pewnie to nie tak. Ktoś znajduje to forum i szuka odpowiedzi/rady. Nie wie, że jej nie uzyska z wiadomych względów /nie jest w grupie/nie ma stażu/ma postawę roszczeniową czy nie potrafi pytać itp.
Uwierz mi, nic nie wygrałam, do głowy nie przyszłoby mi prosić kogoś o jakąkolwiek podpowiedź.
Nie wszyscy chcą nr buta od razu, może tylko pyta. A ze śledzi i snuje teorie, to jego hobby. I może pewnie mieć wątpliwości. Czy nie?
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę potwierdzić
Też mieliśmy chicco quatro - trochę reakcji, ale za mało za tą cenę, i jeden chicco pchacz taki jak ten http://allegro.pl...61-i2642135162.html, ale też trochę. Klocki spoko, melodyjki ciche jak się ustawi, piłeczki miłe, nic nie grało samo i długo, ale bez rewelacji.
Ale, co ważne.
Te czterokołowce ślizgają się na panelach i parkiecie i rysują go, panele zresztą też.Pod tym względem stabilności nie oceniam wysoko. Jak macie wykładzinę, będzie ok. My musieliśmy podoklejać taką uszczelkę szeroką na kółka, wtedy jeździł jako tako i nawet pchacz chicco dawał głos (u niego to było powiązane z obrotem kółek).
Wyświetl w wątku >>