Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z żalem, ale wątpię.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest za nadto faszerowana czymś i przez to gorsza od innych sklepowych? Kupowałam tam piersi i podudzia, a co mi się podobało, to to, że zawsze mięso było świeże i dokładnie oczyszczone. Jest inna niż ta w Tesco, Realu czy innych? Nie mam dostępu do tych eko, po podwórku nic mi nie biega. I nigdy bym i tak własnej kurki - złotopiórki nie przełknęła.I nawet nie wiem co to tusza (wiem, mam google ), dobrze myślę, że to kura bez środka, w całości?
I jeść jak inne sklepowe, czy tej się wystrzegać?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za odpowiedź
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie napisałaś, czy przytrzymanie krzyżyka w prawym dolnym rogu telefonu coś dało... :> W sensie wyłączenia dzwonków
Wiesz co, specjalistą w tym temacie nie jestem, więc na stówę nie mam przekonania do tego co powiem, ale wyłączenie dzwonków chyba nic Ci nie pomoże.
Pani miała problem z alkoholem, znała Cię dobrze i wiedziała, że Ty znasz ją i jej problemy. Powróciła do nałogu po wielu latach, męża nie ma i prawdopodobnie nikogo innego sprzyjającego też nie. Bo ją pewnie posłali Do.
Obawiam się, że ona zwyczajnie ma PROBLEM teraz i szuka pomocnej dłoni. Te Twoje połączenia/odebrane i nieodebrane/ w sumie chyba co pisałaś ok. 60 na dzień to zbyt wiele jak na stęsknioną koleżankę.
Ona chce Twojej pomocy.
Pytanie czy chcesz się w to angażować, w końcu masz rodzinę i zajęcie. Poradź się kogoś kompetentnego jak postąpić (nie mam szczegółowej wiedzy) - jak Ci zależy na niej. Nie wiem, może tel. z jakimś klubem AA?
Dla mnie ona ewidentnie chce kopa w duuuup...ę,jasnego oświadczenia,że popełniła błąd, prowadzenia za rękę. Tu chyba nie można mówić o kurtuazyjnym odmawianiu kontaktu tylko o zdecydowanym zachowaniu.
Powiedz jej, ze kontakty będą możliwe, jak będzie na zajęciach itp. A tak jak jest nie życzysz ich sobie. Prosto, w twarz lub do telefonu.
Ona prowokuje, by usłyszeć prawdę.
Nie wiem, trudna sytuacja,zdecydowanie nie zazdroszczę, miałam zajęcia kiedyś, ale zbyt mało. Ale myślę, ze mój trop jest dobry. Pytanie do Ciebie, czy chcesz się w to bawić. Bo jak nie to też tylko szczerze - bez względu na okoliczności. Nie chcesz kontaktu bo pije, będzie chciała pomocy - jak będziesz mogła, pomożesz. I tyle. Zdecydowanie, to podobno działa. Jej życie to PICIE a nie Madryt. O tym pewnie chce usłyszeć.
Może ktoś w temacie pomoże więcej,jestem jednak zdania, ze wyłączanie dzwonków jest bez sensu. Będziesz się czuła osaczona za chwilę.
Dobranoc.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy w tym konkursie z E (jeśli dobrze rozumuję) wysyłając zgłoszenie przez stronę jestem do przodu o 6 znaków? Nr paragonu wpisuje się oddzielnie...
Męczę smsa i obcinam co się da... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak zupełnie prosto próbowałaś robić - przytrzymać dłużej krzyżyk w prawym dolnym rogu? Wtedy wyłączasz dźwięki...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkich nie musisz, ale wielu na to pracuje.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie trudne.
Myślę, że trzeba mieć pracę na wydziale, wiedzę z zakresu, ogólnie być obowiązkowym, sumiennym, wierzyć w to co się robi i mieć przekonanie o użyteczności swoich teorii.
I pewnie być nuuuudnym na potęgę
Ale to ich praca. Niech wykonają ją dobrze, będziemy mieli w przyszłości z czego czerpać
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pracownicy naukowi są w większości osobami egzaltowanymi i przekonanymi o swojej nadprzyrodzonej kompetencji. Niech nie dziwi Cię kropka - to AŻ kropka!
W moim życiu miałam wielokrotny kontakt z w/w i to jest w zasadzie norma-protekcjonalny ton bierze się często z prowadzenia zajęć ze studentami.
Najnormalniejsi są profesorowie zwyczajni, nadzwyczajni już nie, bo chorują na zwyczajnego,doktoranci są aroganccy i mądrzy. Przy habilitacji poziom oczekiwań i prestiżu często zadowala i wyniosły ton znika. Kiedyś byli docenci - ich oceniam najgorzej. Ale oni odeszli. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kwestia bezrybia pewnie Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezuuu....
Okropieństwo...
Bez ochoty na rekompensatę uwieczniłabym ten podarunek i przesłała organizatorom zdjęcie poglądowe...
Z życzeniami tętniących życiem świąt...
Okropne.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby już?
PS. Zaczynamy myśleć o rodzeństwie dla młodego
Powodzenia Jakby co oczywiście Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
specjalistą
Dobranoc Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w zasadzie, to nie wiem czy na Google czy w Google... Najzręczniej byłoby powiedzieć, że korzystałam z wyszukiwarki Google I tego chciałabym się trzymać Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem Ci, że mnie uświadomiłaś Weszłam w google, bo nie wiedziałam czy kpisz czy drwisz
Nie wierzę. Ciekawe, jak nasza mowa będzie wyglądać za parę lat.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż się zapytam: co to znaczy, cytuję: to, że można być blogerę... i fajpejdże ?
:)
pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, bo było miło. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas już mija 5 tygodni jak nie chodzi. Nie wiem czy będzie jeszcze coś pamiętała
A to nie koniec przerw póki co Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zamienię go póki pamiętam w dziś mam urodziny czy jakoś tak
Nie miałam okazji jeszcze złożyć Twojej córeczce życzeń
Kiniuś, zdrówka, miłości, szczęśliwego i pogodnego dzieciństwa, zabawek adekwatnych do potrzeb, sympatycznych rówieśników do zabawy i samych kolorowych dni
Ps. Mam nadzieję, ze data prawidłowa Wyświetl w wątku >>