Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miało być bezmięsne. Kiełbasę uznaję za mięso
No chyba, że się mylę
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skoro bez mięsa, bez pieczarek i papryki, ale na ciepło to może jajecznica? :> Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde... dla mnie jednak bogracz czy tam gulasz po węgiersku Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. risotto z pieczarkami Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panie: bogracz??? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Płyta cd z konkursu l&m z muzyką latino.
2. Płyta cd z konkursu l&m z muzyk europe.
Zafoliowane, nieśmigane i podejrzewam, że niestety mało warte.
Jakbyście chcieli, czekają.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chmielowa? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś mamą nadopiekuńczą tylko kochającą i troskliwą. Znasz najlepiej swoje dziecko i zdajesz sobie sprawę,że porażka mogłaby sprawić mu przykrość i być może obniżyć jego pewność siebie. Dzieci inaczej rozumieją pojęcia, nie wszystko jest dla nich zrozumiałe.
Uczyć dziecka mądrej rywalizacji to bardzo ważna rzecz, uświadamiać o jej konsekwencjach też. Ale jeśli czujesz, że przeżycia mogą być dla niego za głębokie/dotkliwe - oczywiście w razie porażki, zaproponuj mu zwyczajną zabawę. Stwórzcie pracę na temat i bez jego świadomości o konkursie zwyczajnie poślij.
Rzeczywiście jest tak, ze dzieciaki mocno zaangażowane w coś nadzwyczajnie przeżywają ten fakt. Trudno potem znoszą porażki - tracą wiarę i chęci. Jeżeli oceniasz dojrzałość swojego dziecka na sporą, myślę, że spokojnie możesz go zaangażować świadomie, jeśli jednak masz wątpliwości - zrób to subtelniej.
Każdy maluch ma swoje tempo rozwoju. Nic na siłę
Odkrywcza nie jestem, aczkolwiek uważam, że stwierdzenie ktosia:
Jeśli boisz się, że Twoje dziecko się rozczaruje i sobie z tym nie poradzi, to znaczy, że nie wierzysz w jego możliwości
jest niezasadne. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pewności, ale wyniki mają być ok. 05.12. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napiszę do organizatora, może doliczy wsparcie
Dobra, koniec tematu, bo robi się śmietnik.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te, Dolly, co się tak cieszysz?
Dziękuję tym co pomogli... Małpko jedna
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielkie
Nie mam doświadczenia, jak widać, a Młody wie, że ciocia bawi się w konkursy i bardzo chciał mieć wsparcie. A ja bardzo chciałam mu pomóc - czy to coś da, to nie wiem, podobno w tym konkursie jest tak, jak w większości klikanych - głosów nagle tyle, że robi się słabo.
Tak czy inaczej - zadanie odrobione
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No udało się w końcu Bardzo mnie to cieszy, naprawdę
Bez Waszej pomocy nie byłoby to możliwe
Wyświetl w wątku >>