Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałaś zapiekankę. Pieczarki i reszta tradycyjne. Na górze była gęś/kaczka co Twój prawiemąż miał ostatnio okazję trafić. Ponieważ nie chciałaś jej, dałaś ją już Twojej (od dzisiaj) byłej przyjaciółce. Ona zaś, przyrządziła ją a'la grzyby - dla odmiany w jasnym sosie sojowym. I nie poznałaś, ze to filet z drobiu. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Resztę mamy z mieszkania -część jadalna ma stół np. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia Ja nie mam piekarnika jeszcze
Jesteśmy tu od marca, mamy zrobioną górę, kuchnia, salon leżą. Jest tak aby było powiedzmy przyjemnie...
Moja kuchnia poczeka na następny rok - w projekcie istnieje. A że piekarnik ma wisieć, to póki co go nie ma...
Strasznie mi tego żal...
Nawet nie wiesz jak chciałabym robić ciasteczka -mam parę sprawdzonych przepisów, piernik - ten dojrzewający. I teraz Olcia by pomogła. A tak to mam kuchenkę na dwa palniki - zal.pl. Mąż mnie pociesza, ze z reguły wszyscy co się budują to tak mają. Ale żal jest. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczcie sobie
My kupimy duplo tu bo nawet najtańsza oferta z all wychodzi drożej.
I jeszcze ku przestrodze: w stacjonarnym smyku możesz dokonać zwrotu - w zamian nie zwrócą równowartości produktu w zł., ale KARTÊ PODARUNKOW¡ opiewającą na tę kwotę. Ważną przez rok.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No myślę, ze mogłoby pasować, w końcu stara już jest, ale wszystko oceniam z punktu: zje czy nie zje
Dzięki, kochany Kasiulku <cmok> A'propos, proponowałaś mi zakup tych ozdóbek z masy solnej - boję trochę, że Młoda się za nie zabierze Ale fakt, wyglądają fajnie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam Mami, Mami
Duże dzidzia już jesteś, trzeba pokosztować, przekonać przełyk
odp. Nie znam
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prezent grzecznościowy, mamy się spotkać a mała jest fajna. Nie musimy nic, ale chcę jakiś drobiazg, do 5-6 dych. Widziałam zestaw porcelany dla maluchów, Hello Kitty, takie talerzyki, filiżanki, imbryczek, cukierniczka.
Myślicie, ze mogłoby być? Ja wolę kreatywne zabawki, do 4.12 w smyku był zestaw do malowania Smiki w skrzyni w promocji, teraz znów za 99 kurde. Czy może lepiej jakaś ramka do samodzielnego zdobienia, koraliki do wyrobu biżuterii, konstruktor kartek okolicznościowych, ciastolinę itp. już dostała kiedyś... Puzzle też.
Zestaw do tatuaży... Czy za młoda?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. U Ciebie to kwestia żołądka czy psychiki?
:) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłany na pw
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, gratulacje
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego typu co tu: http://allegro.pl...ent-i2851749768.html
Resztę mam pootwieraną u siebie na kompie, teraz piszę od męża. Ale o to chodzi. Były renifery, mikołaje itp.
Nawet nie wiem czy można to zjeść. I przepraszam za link z All. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobranoc
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że jakiś czar (czary mary itp.).
Zobaczymy jutro, choć z ich tempem to może i później Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu, zapytam, bo nie wiem. Czy takie pierniczki można bezpiecznie przechować na następny rok (w sensie - żeby nie dobrały się do nich mole). W pudełku itp.? Chciałam kupić na All takie spore i różne - podobno jadalne, ale wiadomo, jak zawisną to i wyschną. Przetrwa parę reniferów piernikowych czy wywalić na wszelki wypadek?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale takich konkursów jest mało, a cif to loteria. W niej nie daję rady.
Z autka też bym się ucieszyła.
Chyba najbardziej pasowałaby tu kasa na realizację w/w Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Dobra, nie będę z Panią rozmawiał, niech Pani zajmie się swoimi obowiązkami.
Kiedy będzie mąż? Bo widzę, ze niczego się nie dowiem. Wyświetl w wątku >>