Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przygotowałam inną odpowiedź. Ale skasowałam. Chyba też nie chciałbym, by ktoś mi właził. Choć moi są spoko, tyle że chodzą dwójkami: powiem mamie męża-teść wie.Było parę sytuacji wymagających jakiejś intymności, zawsze rezygnowałam.Bo bałam,że się rozejdzie.
Jakbym nie musiała, nie jeździłabym Dziecko chce Babci i Dziadka... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale skąd się to bierze? Są z nami, w sumie ich lubimy i dlaczemu? Ja nie potrafię się przemóc. I nie chcę się starać. Mama=Mama, Tata=Tata (ojczym liczony tak samo).
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
_
Kaki ale to często jest trudne Ale ja i tak nie umiem Fajnie, że nie jestem całkowicie osamotniona Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo teściowe są fajne
Powiem Ci,że tak też uważam
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No może :> My już jesteśmy ze sobą sto lat, zawsze to samo, ale zawsze dobre Wolałabym zjeść Twój tort a nie Jej
Z takich obocznych ciekawostek: jesteśmy 12 lat po ślubie i nie mówię Jej mamo . A w związku jesteśmy trochę więcej
Wy mówicie mamo do mamy męża?
Ja nadal nie Dla mnie mama to MAMA, nie potrafię tego obejść, zasadniczo jestem sztywna jak hartowana stal
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie mów o starości I w ogóle staraj się nie stresować
Będzie ustalone
Będziee dobrze - czuję
HIHI, ale moja teściowa uważa, że mam moce
Pokonałam ją Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leż, odpocznij. I chyba gównie poleż Kurczę, poważnie, odpocznij, bo Ty taka bardziej żywa jesteś Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och, Myszo
A poza tym Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja teściowa robi najlepsze rzeczy pod słońcem. Robi różne rzeczy pyszne, sprawdzone. Mogę jutro zadzwonić i się zapytać. Ale ostatnio się tyle naprodukowałam na Wasze ew. am, że nie wiem czy to ma sens . Jak chcesz łatwy przepis, to zrób biszkopt co wychodzi od dziewczyn, łatwy krem z proszku - powiedz - że nie chcesz męczarni bo nie masz siły i czasu Serka danio jednakowoż nie polecam jako krem.
Jakby co, daj znać.
Ale co kto lubi.
Kasia Ci doradzi najlepiej z nas, i stawiam, że lepiej niż mama mojego męża. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, po co pytasz? Kasia ma taki wybór z efektem końcowym, dodatkowo zwizualizowanym - brałabym od razu Czekam tylko na piekarnik. Te złote kuleczki do ozdoby już znalazłam na all I zawsze będziesz miała konsultacje na bieżąco Pod warunkiem, że Kubuś nie będzie dokazywał
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To deprymuje.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pogrzebaliśmy w torebce - z godzinę szukaliśmy miejsca zamieszkania, ale udało się. Pani ponoć opisała ten fakt w lokalnej gazecie, chciałam nawet zobaczyć, ale nie mieli archiwum on-line
Dostaliśmy 3 banany, ale do dzisiaj pamiętam tę radość Jej i naszą
Cieszę się, że mamy tutaj na forum tyle fajnych osób
W temacie:
Wkurzają mnie pi******* krety, zrobiło się cieplej i dają po pokarm na potęgę. Nie wiem co z nimi zrobić - sprawa jest delikatna, a kopców mieliśmy w przeciągu dwóch dni więcej niż 100.
Straszne. Mieszkamy przy lesie, tutaj to norma, ale musielibyście widzieć nasze podwórko...
Jakby ktoś miał pomysł to poproszę.
Wiele znanych mamy przetestowanych i nic... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczęło to do mnie docierać No nic, zobaczymy, popróbujemy, poniesiemy klęskę najwyżej
Póki co, choć nie obchodzimy imienin, zażyczyłam sobie polisę na wypadek... wypadku ze skutkiem
Buźki
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż obiecał, ze jak zginę, da Wam znać
Ale Kasiu dziękuję za słowa otuchy
Mam nadzieję, ze pójdzie, jak u Ciebie Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym pracowała przy obsłudze strony z ogólnopolskim konkursem, tez na szybko - przy ew. konsultacji, pewnie też musiałbym pisać takie głupoty
No mają jakieś ewidentne błędy i muszą je racjonalnie wytłumaczyć...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. warka.com.pl
2. zgłoś drużynę --> przekierowanie na stronę na fb
3. logujesz się na fb
4. klikasz w zakładkach start
5. na dole masz zwycięzców
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, ze nie masz co panikować
Ale warto zapytać lekarza, na wszelki wypadek, jak radzi dianek.
Stawiam, że butko-skarpetka rozjeżdżała się Kubusiowi i stąd te efekty specjalne.
Wg mnie, najlepszym rozwiązaniem jest but, który dobrze trzyma się stopy. I Młody go nie usunie
Rzep itp.
Ps. Jak byliśmy na bilansie dwulatka - oczywiście wszystko było ok. Mnie denerwował chód Olki - twardy, całą stopą. Potem wygrałam badanie dwulatka w jakimś konkursie, chciałam się zapytać o płaskostopie - czy przypadkiem nie ma. Cała rodzina mnie olała - czepiam się, sama mam itp.
A tutaj Pani dr sama zwróciła na to uwagę, zanim otworzyłam usta. Powiedziała, że dzieciakom stopa rozwija się do 5. r.ż. i że będzie dobrze.
Niemniej jednak, matka zawsze widzi więcej. I te nasze wątpliwości powinnyśmy zawsze konsultować Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę nie zauważyli
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam prawo jazdy chyba 12 lat temu robione Zdane za pierwszym razem, choć odsiew był wielki. Jeździłam potem rok, potem długo nie, potem wsiadałam i czułam się kiepsko. Przy naszym nowym - w sensie zmienionym na lepsze - aucie nie próbowałam startować - ze strachu ze uszkodzę na dzień dobry.
Wyobraźcie sobie, ze nawet u nas, na wsi, w Domu Kultury jest Szkoła Nauki Jazdy
Tylko głupio mi tutaj iść, bo pewnie ludzie się znają i zaraz będzie, że jakiś niedorozwój wsiada za kierownicę...
Jak transakcja dojdzie do skutku, wskoczę na podwórku najpierw, potem, pod osłoną nocy wyruszę
Ale myślę, ze bez lekcji się nie obejdzie
Benasiu
zazdroszczę Ja w aucie czuję się jak kot w wodzie
Jezuu, mam nadzieję, że dam radę.
Agusia
Ja bez prawka nie jeździłabym, nawet jakbym umiała. Głównie strach przed konsekwencjami.
Jak coś /oby nie/ by się przytrafiło, możecie mieć dużo większe problemy.
Wyświetl w wątku >>