Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękujemy i pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nowa strona mi się podoba Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz informację o nowym konkursie przesyłamy do jednej, wybranej przez nas osoby. Nie wiemy jakie ta osoba ma plany wakacyjne, weekendowe, w ciągu dnia (niepotrzebne skreślić) i w związku z tym dodanie takiego konkursu do bazy trwa nieraz długo, dochodzi do dublowania konkursów, gdy zamieszczą go niezależnie dwaj admini (często pod różnymi nazwami).
Myślę że ułatwiłoby wam pracę, gdybyśmy konkursy przysyłali na jeden adres - wówczas konkursy zamieszczane byłyby szybciej przez tego, kto ma akurat czas i siedzi przy komputerze, nie dochodziłoby do dublowań, itp
I może trochę ułatwiło wam pracę, za którą w imieniu całej społeczności dziękuję Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<oklaski> <oklaski> <oklaski> <oklaski> <oklaski>
<piwo> <piwo> <piwo> <piwo>
itp, itd Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla 100 najszybszych karty pamięci: http://www.rajd.o...s.pl/zgadywanka.html Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za wszelką pomoc i instrukcje jak go odzyskać będę wdzięczna 8) Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<oklaski> <oklaski> <oklaski> Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłaś zdeterminowana, pracowita zdolna i po prostu NAJLEPSZA!
A tych paru przcinków komisja by nie zauważyła...
Cieszę się razem z tobą
OGROMNE GRATULACJE
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
<oklaski> <oklaski> <oklaski> <oklaski> Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie próbują zbadac na który środek znieczulający nie jestes uczulona?
Też kiedyś miłam straszne przeboje z zębami, np dostałam wstrząsu po znieczuleniu, co wiązało się z utratą przytomności i ledwo, ledwo mnie odratowali.
Przez wiele lat trafiałam niestety do złych lekarzy i każdorazowe pójście do gabinetu było dla mnie czynem bohaterskim.
Teraz mam super stomatologa, do którego jeżdżę ok 80 km (!) - ale jest świetnym fachowcem (mimo tego konsultuje sie w kontrowersyjnych sprawach ze swoimi kolegami, kiedy ma wątpliwości czy należy coś robić i jakie to będzie miało skutki i zawsze ci o nich mówi, daje ci wybór) a będąc u niego - nigdy nie myslałam że to powiem - czuję się niemalże jak w czasie wizyty u kosmetyczki: muzyczka, miłe rozmowy, itp.
Trafiłam do niego przypadkiem, kiedy szukałam kogoś, kto naprawi to, co źle zrobił mi inny fachowiec od zebów.
Apo - tak jak ci już mówiłam - może inny lekarz ci pomoże? Moje koleżanki leczyły teraz zęby kanałowo w czasie jedenj wizyty - teraz są takie sposoby...
A rozwiercenie zęba zawsze wiąże się z bólem - więc dziwię się, że tak ci go zostawiają, wiedząc, że będziesz cierpieć.
Trzymaj sie - pozdrowinka!
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I bądź krytyczna wobec terapeutów, bo to naprawdę nieraz świry
ale może znajdziesz jakiegoś dobrego psychologa - popytaj!
pozdrowionka Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba