Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 684
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mnie to wkurzyło Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam dane, a w międzyczasie otrzymałam info, że już kiedyś wygrałam plecak na ten numer
ktoś ma do nich jakieś namiary? - bo ja znam tylko faks
- w końcu czytać umiem i wiem jaki przyszedł mi sms Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
macie pomysł co mam zrobic z develey-wyslalam dwa sms-y na mnie i meza-ja jestem na liscie i dostałam meila-on dostał meila a nie ma go na liscie-mam odsylac paragony, dzwonic, pisac?tylko w meilu jest czas 5 dni wiec musze sie spieszyc i nie wiem co robic-miał ktos tak?
co za problem - wyślij skan paragonu na siebie i na męża i czekaj na nagrody - nic cię to nie kosztuje - a może dojdą 2 nagrody Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po ile sztuk wy dostaliście? Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może służą Barbarze Blade Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś dzwonił, odebrałam, ale nikt się nie odezwał
Kiedy próbuję zadzwonić słyszę komunikat, że numer jest nieprawidłowy Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro znowu lecę po musztardy
ale jak będziesz wysyłać zgłoszenie to wyślij na kogoś z rodziny - bo ja też do nich dzwoniłam i pisałam i w tym miesiącu mimo że wysyłane na mnie hasło było najlepsze to i tak nie wygrało
na szczeście wysłałam też na rodzinkę nie będącą na czarnej liście u Develeya Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Wy naprawdę nie czujecie,że on Was wkręca Owszem,może raz czy 2 jak nie kupił produktu,a wysłał smsy i wygrał,to mu ktoś sprzedał lub podarował paragon,ale żeby udało mu się zawsze odkupić czy zyskać paragon w inny sposób,to raczej nie wierzę
to poczytaj sobie jego posty - Grzenio jest stałym bywalcem tego topu, bo chyba niestety nic nie kupuje - oprócz paragonów oczywiście Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy odzywali sie do kogoś z konka w carrefourze - colgate, mieli sie kontakować przed 21 maja?
do mnie nie Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby za malo bylo kreatywnych hasel i byly na niskim poziomie, ja wyslama 2 sms'y i nie uwazam zeby moje hasla byly na niskim poziomie
no ale oni uznali moje hasla najwidoczniej za prostackie chyba do nich przedzwonie
a kiedy wysyłałaś - ja w ostatni lub przedostatni dzień i zastanawiam czy chciało im sie je jeszcze czytać - od razu pewnie uznali za prostackie Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego na develeyu jest niepełna setka nagrodzonych a miało być 200
też się zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Należy zadzwonić pod numer: 22/5842169 i podać swój numer telefonu Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 684