Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się cieszę
Najważniejsze, że humor dopisuje. Nasz najnowszy żart rodzinny:
-A dlaczegoś ty panią uszkodził?
-Toć ja tylko pociognuł Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babariba jak ręka?
Boli i nie podniosę jej już do góry, ale na szczęście kości całe. Czeka mnie dwa tygodnie usztywnienie i chodzenia z chustą oraz nacieranie maściami.
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adoptując naszego psiora liczyliśmy się z demolką w domu, a nie uszkadzaniem właścicieli. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę nią ruszać, ale ledwo, ledwo. Boli strasznie. Jak jutro będzie gorzej, a nie lepiej to chyba muszę iść powalczyć ze służbą zdrowia. A na to nie za bardzo mam siłę.
Z drugiej strony do tej pory śmieję się jak sobie przypomnę mój powrót ze spaceru z psem. Pociągnął mnie tak mocno i raptownie, że upadłam w błoto - więc byłam cała utytłana, spodnie z dziurą na kolanie, z butów wystawały mi źdźbła trawy, jedno szkło od okularów zachlapane całkowicie... Ledwo się dokulałam do domu.
A winowajca śpi sobie teraz słodko z wysuniętym jęzorem i pochrapuje. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe w jakich piekielnych czeluściach rozmywa się ta różnica i do kogo kieszeni trafia
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infolinia nie działa, zadzwoniłam do Inmarku360 - zobaczymy co powiedzą
Sytuacja jest kosmiczna, podobno w tym sklepie ktoś próbował już płacić taką kartą, ale gdy również nie działała, zrezygnował z zakupów i pojechał do innego sklepu oddalonego o 70 km. Też mi to zasugerowano
Nigdzie nie będę jechała, nie po to sklep mam na miejscu - jeszcze by się okazało, że i tam nie zadziałała, to bym się na maksa Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zasugerowano mi, że z moją karta jest coś nie tak.
Czy ktoś miał podobne problemy?
Macie może namiary na organizatora tego konkursu?
Zamówiona zmywarka czeka w sklepie, a tu... Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znowu ktoś ukradł nasze maile i w niecny sposób je wykorzystuje Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten konkurs był w teraz i ktoś zwracał uwagę na zapis w regulaminie - tzn na opłatę za materiały, które oni doślą Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wyborcza.b...lo_i_Polkomtela.html Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba