Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielkie gratki!!!
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani Kasia wysłała pewnie dzisiaj SMS-y z pytaniem tylko do swoich znajomych i w ten sposób pozbywa się teraz niewygodnej konkurencji. Rodzina chyba już ujeżdża na skuterkach...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, z takimi małymi agencjami to nigdy nic nie wiadomo. Okazuje się, że adres pod, którym zarejestrowana jest firma Media Contact, to mieszkanie prywatne. Dzwoniłam do biura numerów,
podałam adres w Dąbrowie Górniczej i okazało się, że numer mogę uzyskać, jak podam nazwisko właściciela mieszkania. Sprawdziłam więc w KRS kto jest prezesem firmy, jeszcze raz dzwoniłam do biura numerów, podając nazwisko pani prezes. W ten sposób uzyskałam numer telefonu, ale nic mi to nie dało, ponieważ nikt tego telefonu nie odbiera. Dziwi mnie fakt, że takie duże firmy jak Tesco lub Lidl zlecają przeprowadzenie wielkich akcji promocyjnych malutkim agencjom, dzie siedziba firmy, to prywatne mieszkanie pani prezes...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, myślę, że to był żart. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie... Może zapomnieli? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam 10 minut temu i pytałam w Grasp Group. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Passat jedzie do Zielonej Góry.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajne jest to forum...
kilka dni temu był poszukiwany przeze mnie paragon kaufland/na autko//
gromy poszły//
nie ważne czy był wogóle w moim posiadaniu, czy co sie z tym stało??//
szanuje tych, którzy mieli odwage i checi mnie krytykowac na forum/ jasno/ nick i treśc widoczna..
ale Ci z was co na PW życzyli mi pokrecenia, chorób wszelkiego trodzaju, wygranej co najwyżej biletu za 2 zł MPK,,,
sorry, ale sama wasza zawiśc, zazdrośc, i co tam jeszcze was zje..
mimo wszystko nie życze wam vice versa tego samego.
wkurzyło mnie to i nie chce mi sie do kazdego z osobna odp. na PW
pozdrawiam!
ps. mam nadzieje, ze każdy z normalnych forumowiczów wygra tak samo fajne autko, albo i lepsze..
Kończąc temat Bryzy z Kauflandu - Astra jedzie do Bielska-Białej. Aż trudno uwierzyć, że ludzie z forum pisali podobne bzdury na PW i jeśli faktycznie tak było, to nie usprawiedliwia ich nawet antypatyczny, handlowy charakter ogłoszenia.
Ktokolwiek wygrał auto, życzę szczęśliwej drogi.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kończąc temat Bryzy z Kauflandu - Astra jedzie do Bielska-Białej. Aż trudno uwierzyć, że ludzie z forum pisali podobne bzdury na PW i jeśli faktycznie tak było, to nie usprawiedliwia ich nawet antypatyczny, handlowy charakter ogłoszenia.
Ktokolwiek wygrał auto, życzę szczęśliwej drogi. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdziłam na zrzucie ekranowym, to był taki link, ale już tej strony nie ma:
http://autoswiat....rbokonkurs/index.asp
Aż mnie nosi, żeby z tego zrobić aferę, bo ostatnio non stop komisje nagradzają plagiaty! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam zrzut ekranowy z opublikowania wyników. Mam też egzemplarz tegoż Auto Świata.
Posłałam do Burda Media, ale już dzisiaj nikt tam nie pracuje. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 2005 r Auto Świat za hasło reklamowe:
Autoświat, tygodnik z napędem na wszystkie strony! przyznał nagrodę BMW.
(Autor pan Jarosław Bąk ze Zduńskiej Woli).
A oto wynik konkursu na hasło reklamowe Top Gear:
http://burdamedia...p?nid=247&from=g
Czas już skończyć z tymi plagiatami! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podkablowywanie to zwykłe świństwo, a poza tym nic nie da, bo paragon nie jest wystawiany imiennie i Grafa nie interesuje w jaki sposób laureat wszedł w jego posiadanie. Wątpię czy na naszym forum można liczyć na jakąkolwiek solidarność. Myślę, że znajdzie się wielu chętnych na odsprzedanie paragonu, bo sporo jest takich, co za 20 złotych duszę diabłu by sprzedali...
Zbójnicka jest cwana (albo cwany), ale regulaminu tego forum nie złamała. Mnie osobiście najbardziej wkurzają plagiaty i tylko w ich przypadku z podkablowywaniem nie mam skrupułów.
Nie zgodzę się z Tobą,
ponieważ z złamał(a) regulamin,w którym jest napisane,że należy zakupić produkty i dopiero po zakupie można wziąć udział i jest jak zwykle wzmianka,że jedynie zakup produktów jest warunkiem wzięcia udziału w konku...
Graf to elastyczna rozwijająca się agencja...myślę,że uwzględniliby takowe reklamacje...
Zbójnicka nie spełniła regulaminu konkursu, bo nie zakupiła produktu przed wysłaniem hasła, ale nie łamie regulaminu tego forum. Nie przeklina, nikogo nie obraża, nie krzyczy, nie myli wątków itd. Też nie czuję do niej sympatii i ani mi w głowie sprzedawać jej paragon za jakąkolwiek kwotę. Tyle, że kablowania nie lubię.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam paragon z pierwszego dnia konkursu, ale nie sprzedam nawet za 10 tys., ani za żadną inną cenę.
Ot, tak dla zasady, by przynajmniej w konkursach na hasła wygrywali uczciwi. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podkablowywanie to zwykłe świństwo, a poza tym nic nie da, bo paragon nie jest wystawiany imiennie i Grafa nie interesuje w jaki sposób laureat wszedł w jego posiadanie. Wątpię czy na naszym forum można liczyć na jakąkolwiek solidarność. Myślę, że znajdzie się wielu chętnych na odsprzedanie paragonu, bo sporo jest takich, co za 20 złotych duszę diabłu by sprzedali...
Zbójnicka jest cwana (albo cwany), ale regulaminu tego forum nie złamała. Mnie osobiście najbardziej wkurzają plagiaty i tylko w ich przypadku z podkablowywaniem nie mam skrupułów.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro mamy do czynienia z purystką językową, to
nie ma żadnych słowników poprawnościowych, tylko Słownik poprawnej polszczyzny lub Słownik języka polskiego.
Zwracanie innym uwagi na błędy to brak kultury.
W końcu to nie praca klasowa...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bony czy autko? Wyświetl w wątku >>