Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To śmieszne, co z ludźmi wyprawia zazdrość.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, taka jest prawda. Paru zazdrośników zawsze się znajdzie. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro ktoś się nie chwali na forum nagrodą, to znaczy, że nie chce, aby jego nazwisko wiązano z nickiem.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro wygrała/wygrał pani Renata/pan Waldek, to
ten fakt świadczy o tym, że agencja wybierała świadomie, a nie losowała.Te osoby zostały już docenione przez kilka agencji głównymi nagrodami, więc ich teksty są raczej obiektywnie dobre. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy mnie nie ma w domu, wszyscy domownicy są zobligowani, by odebrać telefon konkursowy. Nawet nie znają treści wysyłanych przeze mnie haseł. Ważne, żeby nagroda nie przepadła. Kto tam przejmuje się końcówkami, gdy w grę wchodzi samochód.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w tym wypadku to nie jest obcy, tylko ktoś z naszego forum.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajne hasło, gratuluję pani Renacie i panu Waldkowi.
Niech kamieniem rzuci ten, który nie gra na innych członków rodziny.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku na Facebooku wyjaśniali tę kwestię. Podobno w przypadku nagród dziennych komisja składała się z 3 osób, natomiast do wyboru głównej oddelegowano aż 7 osób. W mojej opinii nie złamali regulaminu, ale brak konsekwencji i logiki w wyłonieniu głównego laureata.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem gospodynią domową, ale robię pyszny barszcz- buraki ucieram przed ugotowaniem. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo, nie zauważyłam, że post jest z czerwca... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zdjęcie z cała pewnością już gdzieś było- może GLAMOUR,albo Claudia? W każdym razie chodziło w tamtym konkursie o wykazanie cech łączących twój styl ze stylem Alfa Romeo. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy kotka miała obróżkę albo czipa? Czy ów pan, ma jakikolwiek dokument, który stwierdzałby, że zwierzątko stanowiło jego własność? Czy ma książeczkę szczepień kota (szczepienia przeciw wściekliźnie są obowiązkowe)? Jeśli nic takiego Ci nie przedstawił, to moim zdaniem nie masz powodu do niepokoju...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zostawiłam też wiadomośc na PW Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie z uwagi na wszystkie poprzednie negatywne komentarze, w których cały czas uczestniczyłam (wystarczy poczytać), piszę tym razem. Uważam, że procedura powiadamiania o nagrodach oraz późniejsza weryfikacja była wręcz bezczelna i obliczona właśnie na to, aby uczestnik nie odebrał telefonu. Ponadto w MS Connect celowo
uniemożliwiano kontakt z osobą odpowiedzialną za konkurs. Natomiast jeśli chodzi o przelew nagród pieniężnych na konto - to poszło im sprawnie i bez walki z mojej strony o dotrzymanie terminu.
Nie zawsze organizatorzy dobrze się sprawują pod tym względem. Staram się oceniać wszystko sprawiedliwie.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musztarda, dziwny komentarz. Przelewy robi MS Services z Krakowa. Wyluzuj, ja też się wściekałam na Mentosa, bo cała ta procedura powiadamiania o nagrodach i weryfikacja były
nie fair. Nie mniej, nie rozumiem twojego
ataku na mnie. Życzę ci dużo wygranych i lepszego humoru Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo. Będą tak długo dzwonić, aż się
w końcu nie odbierze i będą mieli powód by nie dać nagrody. Zachowują się absurdalnie i wbrew regulaminowi. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w końcu nie odbierze i będą mieli powód by nie dać nagrody. Zachowują się absurdalnie i wbrew regulaminowi. Wyświetl w wątku >>