Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5160
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rozbroił mnie tu właśnie zapis w Dodatkowych informacjach o przesyłce i płatności:
banknoty w liscie poleconym
Już widzę, jak taki list polecony doszedł Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kupiłam niedawno komiks w miękkiej okładce, gościu usztywnił go z obu stron tekturką falistą i włożył w dodatkową folię bąbelkową. Całość do koperty bąbelkowej. Było ok, komiks doszedł w stanie nienaruszonym Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może to była lodówka dla chomika Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moje komentarze też chcwalą opakowanie
PRZESYłKA SUPER ZABEZPIECZONA
Przesyłka doskonale zapakowana i zabezpieczona. 100% pozytywnego wrażenia.
woblerek zgodny z opisem bardzo dobrze zapakowany
Zawsze owijam wszystko w folie bąbelkowe, dodatkowe kartoniki i co misię tam jeszcze nawinie Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam to ogromne szczęście mieszkaćw kamienicy dokładnie nad sklepem papierniczym i schodzę tam sobie w kapciach po koperty. Mają wszystkie rozmiary, mogę nawet na miejscu przyierzyć czy dana rzecz wejdzie, a przede wszystkim - są tanie jak barszcz w porównaniu z tym, co piszecie
Jakieś 70 - 80 gr, te największe to chyba też nawet złotówki nie przekraczają... Poczta na wszystkim próbuje zarobić.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja tego jeszcze nigdy nie robiłam. Wysyłałam paczkę za pobraniem max 200 zł, na szczęście pocztowcy nie zainteresowali się zawartością Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://img413.ima...13/6425/adreshw9.jpg
Przekaz pocztowy:
http://img217.ima.../5271/przekazeb3.jpg
I te 2 druki musisz mieć przy sobie wypełnione i już nic więcej nie trzeba Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Będziesz mieć czarno na białym Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak gościu odbierze paczkę to będzie musiał za nią zapłacić, a kasę razem z odcinkiem tego druku na przekaz przyniesie Ci listonosz.
A karton to na pewno można kupić na poczcie. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zrób sobie tutaj symulację ile to będzie kosztować. Paczka do kilograma to 6 zł, 1 kg - 2 kg to 8,50. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja bym taką dużą książkę zapakowała w kartonik, pewnie własnoręcznie sklecony, aby odpowiadał wymiarom książki. Dla nich chyba i tak będzie się liczyć waga. Ale to pewnie zależy, na jaką Gienię trafisz Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale faktycznie będą dane w mailu potwierdzającym złożenie oferty. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Znalazłam. Wchodzisz w zakładkę Komentarze i tam masz na pasku Dane kontrahenta. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7