Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5160
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z tego co wiem to nie można. W końcu polecony polega na tym, że odbiorca podpisuje, że dostał. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.e-konk...rticles-5-20365.html
:) Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przeczytaj na pierwszej stronie tego wątku Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nieprawda Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Są programy, które przesyłają wszystko, co się pisze na klawiaturze do kogoś, moi koledzy informatycy bawili się tym w akademiku. Przechwytywali loginy i hasła do skrzynek, nawet to co ktoś pisze na gadu itd. i robili potem głupie kawały.
Z bankami akurat jest tak, przynajmniej u mnie, że podaję tylko 5 znaków z hasła, które - to się generuje losowo. Moje hasło ma 26 znaków, więc ciężko by było z tego coś poskładać. Pozatym jak robię przelew, to nie wystarczy login i hasło, muszę jeszcze otworzyć taki plik ukryty na dysku (tylko ja wiem gdzie go zachomikowałam) i podać hasło do tego pliku. Dzięki temu nie da się zrobić przelewu z mojego konta, ale z innego kompa.
A tak z innej beczki - właśnie przyszła przesyłka od typowego Super Sprzedawcy. Zapłaciłam za przesyłkę ekonomiczną, bo nie zależało mi na czasie, kosztowała mnie 5 zł, a przyszła zwykła biała koperta A5 warta 20 gr i znaczek 3,75
Super Sprzedawcy mają zawsze stały cennik i nie obchodzi ich ile naprawdę wyjdzie.. A dodam, że kupiłam zestaw znaczków (filatelistka jestem ) za 1,60 zł.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też mnie kiedyś ktoś pytał, czy mogę zatrzymać mu jakąś tam rzecz, kupi za kilka miesięcy Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nigdy nie zapomnę, gdy kupiłam kiedyś coś, zrobiłam przelew, a sprzedająca po powrocie z poczty zrobiła mi przelew na 1 zł pisząc później maila, że wyszło jej jednak mniej za przesyłkę Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A tak z innej beczki. Zdenerwował mnie wczoraj pewien pan. Poprosił o wystawienie czegoś, co kiedyś miałam, po niższej cenie, jako że jest zainteresowany. Wystawiłam tak byle jak bez zdjęcia, poinformowałam, minęło 5 dni, przypomniałam się wczoraj, odpisał, że jednak nie kupi Rozumiem, nie ma obowiązku kupna, ale mógł zastanowić się wcześniej, a ja teraz tylko prowizję muszę zapłacić. Grosze bo grosze, ale o sam fakt chodzi.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wow! Mamy już 5 baniek Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5160
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia