Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chciałabym zmienić adres w ustawieniach allegro, bo już od miesiąca nie mieszkam w podanym miejscu. Czy jak podam teraz nowy adres, to będzie mi potrzebny nowy kod aktywacji? Znaczy na nowy adres mi przyślą list z kodem? A do tego czasu będę miała kopertkę przy nicku, albo zawieszone konto? Zmieniał już kiedyś ktoś adres? Proszę o odp Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja niedawno sprzedałam zestaw znaczków, to najpierw babka jako zainteresowana zadzwoniła dowiedzieć się o szczegóły, bo na zdjęciu była kupka znaczków. Ok, opowiedziałam jej mniej więcej jakie tam są znaczki. Kupiła, zadzwoniła mnie o tym poinformować. Potem zadzwoniła, że wpłaciła i pyta, czy może część z tych znaczków dałoby się zamienić na inne, bo będą jej się powtarzać. Myślę sobie - niech stracę, powymieniałam część z nich na inne, wysłałam. Dzwoni jakoś dzień po moim wysłaniu, żeby się dowiedzieć jak ma się sprawa, czy udało się coś tam wymienić, jakie znaczki dołożyłam i takie tam.. To już było przegięcie. Miła była, ok, bonus tak tak się nabijał, ale szlag mnie trafiał, poczekałaby sobie, aż to dojdzie, a nie będzie wydzwaniać. W sumie zadzwoniła do mnie kilka razy w sprawie znaczków za 15 zł Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeżeli mu bardzo zależało, to mógł dopłacić do priorytetu. Wyślij mu skan potwierdzenia, to może się uspokoi i cierpliwie poczeka.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdyby faktycznie tak było, to dlaczego nie dowiedziałaś się tego od pani z okienka, tylko z adnotacji na zwrocie? ...
Kolejny raz potwierdza się zasada, że co poczta to inna polityka..
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Masz pechowy nick. Te punkty karne działają w ten sposób, że tylko w wątku Punkty karne wyszukuje nick i wyświetla posty z nim. W przypadku, o którym mówisz, Twój nick znalazł się w słowie uderzajacego
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj krótko tu jesteś, były już takie propozycje Nawet kiedyś sonda wisiała ile osób jest za, a ile przeciw płaceniu za dostęp do strony
Agava - trochę się z Tobą nie zgadzam. Osobie, która napisała coś niestosownego można zwrócić uwagę na PW. A jeżeli linki się powtarzają to można to któremuś z adminów zgłosić na PW.
A co do dodawania konkursów - zdecydowanie przydałby się jeszcze jakiś moderator, który dysponuje sporą ilością wolnego czasu. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy 2 i 3 zdjęcie nie jest czasami nad Gamrotem? No normalnie jakbym to miejsce już gdzieś widziała Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To Ty młodziutki jeszcze jesteś
Czy mi się wydaje, czy masz na sobie koszulkę z konkursu lecha?
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja różnego rodzaju ankiety wypełniałam już kilka razy, wysyłają takie do przypadkowych użytkowników i niestety nic się po nich nie zmienia
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zmniejsz sobie tym, prosty w obsłudze:
http://www.imageshack.us/
Jeżeli chcesz zmniejszyć zdjęcie do rozmiarów avataru, to masz tam nawet gotowy rozmiar avatarowy do wyboru Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A wracając do listy użytkowników - możeby wywalić tych, którzy nie logowali się rok lub dłużej i nie mają na forum żadnego posta? Po prostu zarejestrowali się i zapomnieli, albo zrobili to później drugi raz, a poprzednie konto tak sobie tylko wisi na liście.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie pokazuje mnie, że jestem na forum... A przecież muszę byc, żeby to zobaczyć.. Odświeżałam kilka razy.
Ponawiam jeszcze tą sugestię, czy możnaby zrobić sortowanie listy użytkowników alfabetycznie miastami i datami zarejestrowania. Wyświetl w wątku >>