Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nieuczciwa wobec organizatorów forma wygrywania w konkursach, ponieważ wygrywają nie te prace, które są najlepsze i podobają się odwiedzającym stronę przeciętnym internautom, ale te, w których głosy są przekupione - w zamian za inne głosy, rejestracje, doładowania...
Wątek przynosi wstyd stronie, która kojarzona jest później z nieuczciwością, a tym samym wstyd użytkownikom.
Sporo ostatnio o tym myślałam w związku z artykułem, który ma się ukazać w gazecie Wprost.
Jestem za likwidacją wątku, kiedyś go nie było (znaczy był, ale nie na zasadzie głos za głos, nikt tam nie pisał, że zagłosował temu i temu) i forum było przyjazne, użytkownicy mili wobec siebie i zresztą wszyscy użytkownicy z długim stażem pamiętają te klimaty Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja tam wolę nagrody rzeczowe, wygrałam kiedyś np świetny rower w konkursie TEB i na początku myślałam o sprzedarzy, bo warty ponad 1000 zł, ale potem pomyślałam, że mając w ręku te 1000 zł na pewno nie przeznaczyłabym tego na porządny rower, tylko na opłacenie rachunków czy jedzenie, a tak to mam rowerek Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://uroda.onet.pl/3862,konkurs.html
A ja tą książkę chciałam wygrać
No i niektóre ich konkursy tak się przedawniają, że po prostu dyskretnie bez wyników znikają ze strony, o ten np:
http://czytelnia..../0,4371,konkurs.html
A ja te linki pilnuję, bo dodaję do ulubionych (przepraszam za drażliwe hasło ) Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.dfv.pl/konkurs.html?id=627
Wrzuciłam je już na stronę, znaczy jest w moim profilu czy coś, ale nie wiem jak je potem przenieść do galerii konkursowej. Ktoś się może orientuje?
Z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A o konkurencję się nie boję. Więcej ludzi w portalu to też więcej konkursów dodanych do bazy, więcej forumowiczów, a tym samym szansa, na nawiązanie ciekawych znajomości czy przyjaźni, choćby wirtualnych
Czy naprawdę ktoś myśli, że jak w jakimś konkursie weźmie udział 2000 osób zamiast 1500 to szanse mu drastycznie zmaleją?.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Racja
http://www.mswia....;dzial=2&id=4689
Przed 31 marca jeszcze można było użyć starego. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tylko dowód osobisty, nie trzeba nigdzie dzwonić. Pozatym może być nawet stary, tylko musi być w dobrym stanie i mieć w miarę aktualne zdjęcie.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wszystko jest w pierwszym poście tego tematu, dodajemy po 10 groszy po kliknięciu w odpowiednie linki i liczymy ile kasy uda się uzbierać forumowiczom. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odstępstwem od reguły jest look4win, gdzie brak wygranej bardziej cieszy, niż wygrany bon Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161