Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#1884343 Napisano: 16.10.2008 09:49:22 w Pomocy!!!!
alice2570 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kto mi może pomóc we wstawieniu avatara??? Nie kumam tego... emotka kiedyś ktoś mi tlumaczył, ale nie wyszło...

Wyślij mi na pw link do wybranego obrazka, albo stronę z obrazkiem. Albo możesz tutaj linka podać. Jeżeli chcesz zdjęcie z kompa - wyślij mi na maila, zmniejszę i powiem co zrobić.

a mi tez pomozesz ??? bo tez mam z tym problem emotka

Jasne!
PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1883745 Napisano: 15.10.2008 11:11:25 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kto mi może pomóc we wstawieniu avatara??? Nie kumam tego... emotka kiedyś ktoś mi tlumaczył, ale nie wyszło...

Wyślij mi na pw link do wybranego obrazka, albo stronę z obrazkiem. Albo możesz tutaj linka podać. Jeżeli chcesz zdjęcie z kompa - wyślij mi na maila, zmniejszę i powiem co zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1879604 Napisano: 14.10.2008 09:16:58 w Stopklatka
Ja też tam wygrywałam kiedyś. Ale wysyłałam tylko pojedyncze zgłoszenia, nie klikałam emotka
Teraz biorę udział niemal w każdym konkursie z dobrym filmem do wygrania i od jakiś 2 lat nic.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1879597 Napisano: 14.10.2008 09:14:22 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Domyslam sie ,ze KTOS z administracji kasuje moje posty ,nieladnie .. wkurza mnie cos takiego

wszystkim kasuje nie Tobie tylko to jest dbanie by baza sie nie przeciazyla i nie zasmiecila za bardzo emotka

Jak wszystkim skoro niektorzy maja po kilka tysiecy postow ...

Kilka topów (m.in. Moje dzisiejsze wygrane, Teraz, Wyniki konkursów) jest na bieżąco czyszonych, usuwane są codziennie posty starsze o określoną ilość dni.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1865868 Napisano: 07.10.2008 07:27:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
taaga20 napisał(a):

a ja bym chciała żeby jeszcze była taka opcja z przyjaciółmi - żeby można ich było sobie to osobnej szufladeczki przyporządkować ... chcę coś do kogoś napisać i muszę szukać. A tak to miałabym tę osobę w spisie swoich przyjaciół. I tyle. Ogólnie wszystko resztę bez zarzutu.

Jest przecieżlista przyjaciół, są tam alfabetycznie:
http://www.e-konkursy.info/ulubieni.html
Chyba, że o coś innego chodzi, a ja nie zrozumiałam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1863076 Napisano: 06.10.2008 08:59:25 w Avatar
PW.
A tak na marginesie wydaje mi się, że już ktoś ten avatar ma.
Gdyby coś się nie udało - ja niestety muszę lecieć, ale na pewno ktoś tu jeszcze pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1863057 Napisano: 06.10.2008 08:43:18 w Avatar
Wrzuć tu link do obrazka, pomogę Ci. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1860348 Napisano: 05.10.2008 07:48:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko92 napisał(a):

jaki ma sens ograniczenie ( tak krótkie ograniczenie ) czasowe na opcję edytuj ? Nie ogarniam tego... emotka

Jeżeli to literówka, to na pewno się wyrobisz z edycją. A jeżeli grubszy problem, to możesz usunąć posta i napisać go jeszcze raz. Ewentualnie wcześniej skopiować tekst przed usunięciem, aby za dużo od nowa nie pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1860227 Napisano: 05.10.2008 07:02:44 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1860212 Napisano: 05.10.2008 06:50:52 w Pomocy!!!!
alice2570 napisał(a):

szukam swiatel i to co jest pod maska na grande punto emotka moze ktos ma?? albo zna jakas fajna stronke na ten temat bo to co obejrzalm nie dalo mi duzo do nauki a mam egzamin zaniedlugo emotka emotka

Tutaj coś tam pod maseczką:
http://www.carwal...007/07/13lengine.jpg
http://www.fiatgr...andePunto_53_800.jpg

A świateł to szukasz w jakim sensie - zdjęcia świateł? Czy gdzie się je włącza?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1857163 Napisano: 04.10.2008 03:25:14 w Pomocy!!!!
Hehe, spóźniłam się z odpowiedzią, ale moje pomysły były takie same jak Swibka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1857162 Napisano: 04.10.2008 03:23:46 w Pomocy!!!!
ismena napisał(a):

co robic - mam konto mailowe na onecie i nie dochodza mi maile emotka znajomi dostaja zwroty, ze mam skrzynke przepelniona, a mam pusta emotka

Może masz przepełniony kosz lub folder spam? Albo znajomi wysyłają zbyt duże maile? A powiększałaś pojemność konta w ustawieniach? Nie wiem co jeszcze by mogło być..
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1857116 Napisano: 04.10.2008 03:05:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pawel1615 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

albo moze by wprowadził ocene konkursu od 1 do 10 i by było widac. im wyzsza srednia tym lepszy konkurs

ponawiam... emotka

To, co dla jednych jest sufitem, dla innych jest podłogą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1855620 Napisano: 03.10.2008 07:40:37 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1853187 Napisano: 02.10.2008 08:28:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Podział jest ok, ze względu na formę konkursu, a nie rodzaj nagrody. Zbyt duże zamieszanie by wyszło, gdybyśmy zaczęli dzielić na książki, filmy i płyty, czasami w jednym konkursie do wygrania są wszystkie te rzeczy na raz.
Ale o te fotograficzne jeszcze trochę pomęczę emotka
Nie są normalnymi konkursami, w których wystarczy wysłać odpowiedź / hasło / wierszyk. Trzeba posiadać aparat oraz wyjść z domu w teren. Tak samo jak w promocyjnych trzeba wyjść z domu do sklepu, a w sms-owym trzeba ponieść koszt, tak fotograficzny nie jest zwyczajnym aktualnym konkursem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1853135 Napisano: 02.10.2008 08:00:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko92 napisał(a):

ja już to kiedyś pisałem... Chciałbym, aby osobną podkategorię miały konkursy, w których trzeba wymyślić hasło reklamowe... A jak to nie, to chociaż te nieszczęsne książki niech będą osobno... Bo dużo osób nie gra o książki...

A ja np gram prawie tylko o książki...
Nie uważam ich za nieszczęsne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1850428 Napisano: 01.10.2008 07:42:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
gocha26 napisał(a):

piszczowata napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja bym proponowała jakiś licznik odwiedzin danego konkursu.. żeby zorientować się, jaką popularnością się cieszy emotka może być dodawany na dole każdego konkursu

dobry pomysł emotka

to już było i zostało zlikwidowane
może i dobrze emotka (fajnie było wiedziec czy konkurs jest popularny) emotka
ja jestem przeciwna emotka

A może ilu użytkowników wzięło udział (zaznaczyło na zielono)? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1850424 Napisano: 01.10.2008 07:40:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja się dostosuję do wszystkiego, co tu powstanie, a ze swojej strony mam tylko jeden postulat - potraktować oddzielnie konkursy fotograficzne. Bo one nie są tak do końca konkursami internetowymi. Znam ludzi, którzy tylko w takich biorą udział, ciężko je wyszukać pomiędzy setkami aktualnych, a w wyszukiwarce po wpisaniu słowa foto też nie wszystkie wychodzą.Sama czasami szukam sobie jakiś fotograficznych i się gubię. Zasługują na oddzielny dział.

Popieram pomysł z edycją postów, zegarem atomowym na stronie, zaawansowaną wyszukiwarką i jakąś sprytniejszą listą użytkowników. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1850410 Napisano: 01.10.2008 07:35:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
marionzzz napisał(a):

i jeszcze jedno tylko nie wiem czy dobrze napiszę żeby mnie zrozumieć:
wchodzę w konkursy
później np w aktualne,których jest akurat np 700
wchodzę na stronę np 26 bo tam są akurat fajne konki
wchodzę w info o konkursie -czytam o czym jest i robię cofnij żeby wrócić do spisu konkursów na stronie 26 ale on wraca do strony 1
i zawsze jest tak,że wraca na stronę pierwszą

czy można ustawić aby jak się robi konkursy na stronie 26 albo 45 albo jeszcze innej to po wciśnięciu cofnij wracało się do listy konkursów na stronie na której się było a nie zawsze na 1 ?

uff nie wiem,czy to zrozumiałe ale inaczej chyba już nie dam rady wyjaśnić
emotka

Jest jeszcze taka opcja w wyszukiwarce - wstecz emotka Na pewno wrócisz gdzie byłaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1844838 Napisano: 29.09.2008 06:06:01 w Wkurza mnie...
isw88 napisał(a):

savojka napisał(a):

blokowanie stron i ubywanie ilości wiadomości na koncie ,właśnie odkryłam ze mam ich aż 13

też tak miałam, że wcześniej mialam owiele więcej..

madzia34 napisał(a):

ni mi tez ubywa ilość wiadomości a jestem tu juz prawie 3 lata:(

Niektóre wątki są czyszczone regularnie, np. wyniki konkursów, konkursy teraz, a czasami całe wątki są usuwane, szczególnie dotyczące konkretnych konkursów, które już dawno się zakończyły. Dzięki temu forum jest bardziej przejrzyste. Jeżeli pisaliście coś w takich wątkach, to po ich usunięciu ilość wiadomości widocznych w profilu automatycznie się zmniejsza. Wyświetl w wątku >>
0 0