Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#1968087 Napisano: 26.11.2008 07:13:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Wpadł mi przed chwilą do głowy pewien pomysł (ale pewnie nie przejdzie).
Można by obok działów: aktualne, promocyjne, gwarantowane... dodać jeszcze: Zagraniczne. Chodzi mi o konkursy na zagranicznych stronach różnych krajów, zarówno te losowanki z formularzami, jak i promocyjne, albo gwarantowane, tzn te wszystkie gadżety i katalogi, które wysyłają tylko do konkretnych krajów, niekoniecznie do Polski. Weszłam właśnie w gwarantowane, bo 100 lat tam nie zaglądałam, no i jest tam bałagan i mnóstwo komentarzy, w których ludzie się kłócą, że po co ktoś to coś dodał, skoro nie wysyłają do Polski.
Myślę, że taki dział bardzo przydałby się emigrantom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1967316 Napisano: 26.11.2008 02:55:24 w Pomocy!!!!
slavek napisał(a):

Czy ktoś zna jakąś stroną na którą można wrzucić filmik ponad 100MB i przesłać link do znajomego by ten sobie taki plik pobrał

Polecam stronę, z której korzystam:
http://www.chomikuj.pl/
Można wrzucać przeróżne pliki, segregować je w katalogi i np na wybrane założyć hasło, na każdym katalogu inne, można hasło dać tylko tej osobie, dla której się te pliki wrzuciło. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1966164 Napisano: 25.11.2008 09:40:44 w Pomocy!!!!
anet1979 napisał(a):

prosze o pomoc!dlaczego po wklejeniu linki mi nie działają????????????????dopiero się uczę wkleiać linki.ale dlaczego nie działają to nie mam pojęcia.

Gdzie nie działają? Przejrzałam Twoje ostatnie posty i nie widzę, żebyś wklejała tam jakieś linki. Możesz sprecyzować problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1961374 Napisano: 24.11.2008 07:54:13 w www.onet.pl
http://film.onet.pl/0,4657,konkursy.html

Dzisiaj pojawiły się wyniki konkursu, w którym można wygrać gadżety związane z produkcją Noce w Rodanthe. Wśród nagród m.in. koszulki i książki oraz inne niespodzianki.

Wygrała jedna osoba emotka Coś krótka ta lista laureatów. Niech nie obiecują tylu nagród, jeżeli ich nie mają.

Na film.onet w ogóle strasznie długo zalegają z wynikami wielu konkursów. Pewnie nigdy się nie ukażą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1957569 Napisano: 22.11.2008 11:56:49 w Problemy z logowaniem
kasiamatmsncom napisał(a):

Dlaczego zakończone konkursy z moim udziałem nie przeskakują do Zakończonych? Też tak macie?

O ile mi wiadomo zakończone konkursy nie przeskakują automatycznie do Zakończonych, tylko są przenoszone ręcznie przez adminów (czasami zdarzają się przesunięcia daty zakończenia np). A admini nie siedzą na stronie non stop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1953284 Napisano: 20.11.2008 03:40:44 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
Najdurniejsza nagroda, jaką widziałam, którą można wygrać w konkursie:

http://www.e-konk...rticles-1-32589.html

Voucher pogrzebowy imienny o wartości 2000 zł do wykorzystania w zakładzie pogrzebowym.

To nie byłoby jeszcze takie głupie, gdyby nie fakt, że trzeba go wykorzystać do końca 2009 roku emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1948175 Napisano: 18.11.2008 08:05:32 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

asiam napisał(a):

eywa napisał(a):

a mnie też coś dziś wkurza...allegrowicze, którzy w opisie aukcji obiecują wysłanie priorytetem w ciągu 24 h od przelewu ,a na przesyłkę czekam 8 dni( przelew dostał od razu bo przez internet z mbanku do mbanku)nie wiem jaki komentarz mam wystawić, bo niby doszło,ale zależało mi na czasie i dlatego akurat u tej osoby kupiłam...neutral czy jednak pozytyw?jak myślicie?

Jeżeli było napisane,że realizacja w ciągu 24 godz. i masz dowód na to ,że wysłane było kilka dni po wpłacie to możesz dać neutrala za niesłowność jeżeli zależało Ci na czasie.Ale czy wysłałaś informację do kupującego ,że Ci zależy na czasie? Może akurat wyjechał w delegację , albo go gorączka powaliła.Jeżeli nie jesteś stratna na tym,że przyszło później to podaruj sobie neutrala bo sama pozytywa nie otrzymasz.
A tak przy okazji.Sprzedający zawyżają cenę naliczając za priorytet bo dzięki temu łatwo zakamuflować,że idzie się z przesylkami na pocztę raz w tygodniu.Przychodzi szybko?Oczywiście , przecież było wysłane priorytetem. A poczta zarabia i rączki zaciera.

ja bym sie w zadne neutrale nie bawil. nie wywiazal sie sprzedawca z obietnic, to negatywa mu. na przyszlosc bedzie sie bardziej staral, a nie olewal wszystkich wokol. bo rozumiem, ze sie zadnego slowa wyjasnienia nie doczekalas?

Negatywa to nie, w końcu najważniejsze, że towar doszedł, że jest zgodny z opisem no i 8 dni to nie tak długo. Negatyw to by się należał, gdyby wysłał np po miesiącu. Jak mówi Asiam - zawsze mógł się przydarzyć jakiś wypadek losowy, choroba czy coś. Ale skoro sprzedawca obiecał wysyłkę w ciągu 24 godzin to powinien się z tego wywiązać, a w razie niemożności - chociaż poinformować i przeprosić. Gdyby o mnie chodziło wystawiłabym pozytywa, w którym napisałabym, że towar w porządku, ale minusik za niesłowność i opóźnienie wysyłki. Szkoda później psuć własnego konta, bo (niestety) działa system odwetu... Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1947133 Napisano: 17.11.2008 03:18:01 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1942180 Napisano: 14.11.2008 04:06:41 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1923462 Napisano: 03.11.2008 07:53:57 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1919235 Napisano: 31.10.2008 09:26:14 w Mam problem...
misiak66 napisał(a):

wypełniałam formularz na darmową mapę samochodową,zwiesił mi się komp i dostałam...4 mapy....po tygodniu znowu 1...o co tu chodzi...chciałam tylko 1 mapę

Mi kiedyś też przyszło ich więcej, choć zamawiałam jedną, ale nic się nie stało, rozdałam nadwyżkę emotka
Może specjalnie wysyłają więcej, zapłacą raz za przesyłkę, a reklamy na tych mapach dotrą do większej ilości osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1893246 Napisano: 19.10.2008 09:19:47 w Allegro.pl - bez linków
Niestety Ignorantia iuris nocet - nieznajomość prawa szkodzi. Nikt nie może tłumaczyć się nieznajomością prawa, a każdy użytkownik Allegro akceptuje regulamin.
Fotki najlepiej robić własne. Też kiedyś miałam nieprzyjemną sytuację z fotką wziętą ze sklepu internetowego, ale skończyło się na grzecznym mailu od pracownika sklepu z prośbą o usunięcie zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1892871 Napisano: 19.10.2008 07:06:03 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Gdzie jest ta krzyżówka? Wszyscy o niej piszą a mało kto wie gdzie ją znaleźć można.
Proszę o info.

http://www.e-konk...ch.html?word=delecta
http://www.e-konk...rticles-1-31547.html

Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1890625 Napisano: 18.10.2008 08:19:10 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1889251 Napisano: 18.10.2008 10:00:46 w Poczta kradnie
swibek napisał(a):

emotka a jednak nie kradnie.. tylko gubi.. emotka może nasze nagrody dojdą za 5-6 lat.. emotka emotka

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/gdansk/news/po-6-latach-poczta-dostarczyla-pocztowke,1196751,3286

emotka

Czytałam kiedyś, że przyszła do gościa kartka po 40 latach, dokładnie to do nieżyjącej już od dawna żony. Zdziwił się bardzo gdy przeczytał i się okazało, że to on jest nadawcą. Wysłał żonie kartkę z wakacji i 40 lat szła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1886813 Napisano: 17.10.2008 10:34:00 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1884343 Napisano: 16.10.2008 09:49:22 w Pomocy!!!!
alice2570 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kto mi może pomóc we wstawieniu avatara??? Nie kumam tego... emotka kiedyś ktoś mi tlumaczył, ale nie wyszło...

Wyślij mi na pw link do wybranego obrazka, albo stronę z obrazkiem. Albo możesz tutaj linka podać. Jeżeli chcesz zdjęcie z kompa - wyślij mi na maila, zmniejszę i powiem co zrobić.

a mi tez pomozesz ??? bo tez mam z tym problem emotka

Jasne!
PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1883745 Napisano: 15.10.2008 11:11:25 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kto mi może pomóc we wstawieniu avatara??? Nie kumam tego... emotka kiedyś ktoś mi tlumaczył, ale nie wyszło...

Wyślij mi na pw link do wybranego obrazka, albo stronę z obrazkiem. Albo możesz tutaj linka podać. Jeżeli chcesz zdjęcie z kompa - wyślij mi na maila, zmniejszę i powiem co zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1879604 Napisano: 14.10.2008 09:16:58 w Stopklatka
Ja też tam wygrywałam kiedyś. Ale wysyłałam tylko pojedyncze zgłoszenia, nie klikałam emotka
Teraz biorę udział niemal w każdym konkursie z dobrym filmem do wygrania i od jakiś 2 lat nic.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1879597 Napisano: 14.10.2008 09:14:22 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Domyslam sie ,ze KTOS z administracji kasuje moje posty ,nieladnie .. wkurza mnie cos takiego

wszystkim kasuje nie Tobie tylko to jest dbanie by baza sie nie przeciazyla i nie zasmiecila za bardzo emotka

Jak wszystkim skoro niektorzy maja po kilka tysiecy postow ...

Kilka topów (m.in. Moje dzisiejsze wygrane, Teraz, Wyniki konkursów) jest na bieżąco czyszonych, usuwane są codziennie posty starsze o określoną ilość dni.
Wyświetl w wątku >>
0 0