Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Można by obok działów: aktualne, promocyjne, gwarantowane... dodać jeszcze: Zagraniczne. Chodzi mi o konkursy na zagranicznych stronach różnych krajów, zarówno te losowanki z formularzami, jak i promocyjne, albo gwarantowane, tzn te wszystkie gadżety i katalogi, które wysyłają tylko do konkretnych krajów, niekoniecznie do Polski. Weszłam właśnie w gwarantowane, bo 100 lat tam nie zaglądałam, no i jest tam bałagan i mnóstwo komentarzy, w których ludzie się kłócą, że po co ktoś to coś dodał, skoro nie wysyłają do Polski.
Myślę, że taki dział bardzo przydałby się emigrantom Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Polecam stronę, z której korzystam:
http://www.chomikuj.pl/
Można wrzucać przeróżne pliki, segregować je w katalogi i np na wybrane założyć hasło, na każdym katalogu inne, można hasło dać tylko tej osobie, dla której się te pliki wrzuciło. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdzie nie działają? Przejrzałam Twoje ostatnie posty i nie widzę, żebyś wklejała tam jakieś linki. Możesz sprecyzować problem? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzisiaj pojawiły się wyniki konkursu, w którym można wygrać gadżety związane z produkcją Noce w Rodanthe. Wśród nagród m.in. koszulki i książki oraz inne niespodzianki.
Wygrała jedna osoba Coś krótka ta lista laureatów. Niech nie obiecują tylu nagród, jeżeli ich nie mają.
Na film.onet w ogóle strasznie długo zalegają z wynikami wielu konkursów. Pewnie nigdy się nie ukażą. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O ile mi wiadomo zakończone konkursy nie przeskakują automatycznie do Zakończonych, tylko są przenoszone ręcznie przez adminów (czasami zdarzają się przesunięcia daty zakończenia np). A admini nie siedzą na stronie non stop Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.e-konk...rticles-1-32589.html
Voucher pogrzebowy imienny o wartości 2000 zł do wykorzystania w zakładzie pogrzebowym.
To nie byłoby jeszcze takie głupie, gdyby nie fakt, że trzeba go wykorzystać do końca 2009 roku Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Negatywa to nie, w końcu najważniejsze, że towar doszedł, że jest zgodny z opisem no i 8 dni to nie tak długo. Negatyw to by się należał, gdyby wysłał np po miesiącu. Jak mówi Asiam - zawsze mógł się przydarzyć jakiś wypadek losowy, choroba czy coś. Ale skoro sprzedawca obiecał wysyłkę w ciągu 24 godzin to powinien się z tego wywiązać, a w razie niemożności - chociaż poinformować i przeprosić. Gdyby o mnie chodziło wystawiłabym pozytywa, w którym napisałabym, że towar w porządku, ale minusik za niesłowność i opóźnienie wysyłki. Szkoda później psuć własnego konta, bo (niestety) działa system odwetu... Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mi kiedyś też przyszło ich więcej, choć zamawiałam jedną, ale nic się nie stało, rozdałam nadwyżkę
Może specjalnie wysyłają więcej, zapłacą raz za przesyłkę, a reklamy na tych mapach dotrą do większej ilości osób. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fotki najlepiej robić własne. Też kiedyś miałam nieprzyjemną sytuację z fotką wziętą ze sklepu internetowego, ale skończyło się na grzecznym mailu od pracownika sklepu z prośbą o usunięcie zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.e-konk...ch.html?word=delecta
http://www.e-konk...rticles-1-31547.html
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czytałam kiedyś, że przyszła do gościa kartka po 40 latach, dokładnie to do nieżyjącej już od dawna żony. Zdziwił się bardzo gdy przeczytał i się okazało, że to on jest nadawcą. Wysłał żonie kartkę z wakacji i 40 lat szła Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jasne!
PW Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyślij mi na pw link do wybranego obrazka, albo stronę z obrazkiem. Albo możesz tutaj linka podać. Jeżeli chcesz zdjęcie z kompa - wyślij mi na maila, zmniejszę i powiem co zrobić. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz biorę udział niemal w każdym konkursie z dobrym filmem do wygrania i od jakiś 2 lat nic.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kilka topów (m.in. Moje dzisiejsze wygrane, Teraz, Wyniki konkursów) jest na bieżąco czyszonych, usuwane są codziennie posty starsze o określoną ilość dni.
Wyświetl w wątku >>