Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#2058386 Napisano: 01.01.2009 01:43:14 w Pomocy!!!!
adivinanza napisał(a):

mam pytanie. czy konkurs 3d white sie juz zakonczyl? a jak nie, to gdzie mozna znalezc na swoim profilu link do przesylania znajomym by klikali?

Z tego co pamiętam są 3 etapy, każdy trwa jeden miesiąc. Jeżeli chcesz wziąć udział w drugim, styczniowym etapie musisz się zalogować i od nowa wygenerować sobie nowy link emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2056243 Napisano: 31.12.2008 12:18:20 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

jola29k napisał(a):

a mnie wkurzyło dzis w nocy takie małe zwierzatko (mysz ) cała noc chrup ,chrup za sciana, kot spi a mysz szaleje emotka

a ja chomika mojego na noc zamykam w toalecie, żeby spać nam dał ... emotka

Chomika w toalecie? emotka

Mój chomik luzem sobie po domu latał, więc nie chrupał. Miał podłożoną deskę do półki ze swoim akwarium i sam tam sobie wracał spać jak się zmęczył bieganiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2047236 Napisano: 27.12.2008 11:20:10 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#2043873 Napisano: 25.12.2008 11:23:02 w Avatar
snupy3 napisał(a):

Może mi ktoś napisać jak ustawić avatar? Wpadł mi jeden w oko ale za cholere nie wiem jak się to ustawia,zaznaczam w opcjach avatar i NIC.
emotka
Proszę o szczegółową instrukcję na PW. emotka

Musisz w profilu wkleić link do obrazka w internecie. Jeżeli masz swoje zdjęcie lub obrazek na kompie to musisz najpierw sprawić, żeby był w internecie, np wysłać go na tą stronę:
http://www.imageshack.us/

Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2043656 Napisano: 24.12.2008 10:14:48 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#2036338 Napisano: 20.12.2008 07:43:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
chochliczka napisał(a):

Nie podoba mi sie,to ze karniaki za oszustwa,sa zmazywanie dizeki dodaniu konkursow.Wg mnie nie powinno tak byc,bo oszusci dzieki temu sa bezkarni emotka

Każdy ma prawo naprawić swoje błędy, ale o tym za co dostał kiedyś karniaka każdy może przeczytać. Jeżeli dostał za oszustwo, to będzie to na zawsze zapisane w temacie punkty karne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2035246 Napisano: 20.12.2008 10:56:17 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

(...) Podobnie działa inna wielka amerykańska firma działająca w Polsce Readest Digest (tak się chyba pisze). Kiedyś uwierzyłem w podobne pismo i ..... zacząłem dostawać kolejne i kolejne i kolejne.... A w każdym zapewnienie, że już,już tylko wystarczy potwierdzić, że chcesz te straszne pieniądze, prawie na kolanach błagali: no weź, dajemy Ci kasę, bądź łaskaw skorzystać, pliiiiizzzzzzzz. Tyle w skrócie.

Reader's Digest
Już kiedyś pisałam na tym forum, że pracuję w firmie, która na zlecenie różnych firm drukuje, pakuje maszynowo w koperty i wysyła listy w zmasowanej ilości. Różne ulotki reklamowe z banków i takie tam. Ale głównym zleceniodawcą jest sławny Reader's Digest. Wysyłami dziesiątki, setki tysięcy kluczyków z unikalnym (oczywiście identycznym) kodem, całe palety kartonów zdrapek - każda taka sama, zwycięzka, po hali pałętają się całe bele naklejek z napisem wygrałeś BMW, jak czytam te listy, karteluszki i ulotki to wierzyć mi się nie chce, że tylu ludzi się nabiera, że został wybrany, że jest już w ścisłej czołówce, tylko niech kupi..
Apeluję po raz kolejny - wszelkie listy od Reader's Digest wyrzucajcie bez otwierania!!! Naprawdę nie warto. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2026956 Napisano: 16.12.2008 12:54:06 w Wkurza mnie...
szunia napisał(a):

wkurza mnie, że ciągle dostaję kartki z Wild Bean Cafe od nieznanych mi osób!!!
jeśli będę chciała dostać kartkę, sama podam maila nadawcy!

wrrrr

Właśnie sama się zastanawiałam o o chodzi w tych kartkach i dlaczego dostaję je ciągle od nieznanych mi prywatnych osób.

Chyba trzeba w końcu załątwić sprawę z fryf.pl, które naruszyło ustawę o ochronie danych osobowych udostępniając nasze dane (w zbiorowych mailach z ujawnionymi adresatami) osobom trzecim i teraz wielu ludzi odczuwa tego negatywne konsekwencje dostając spam i oszustwa na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2022381 Napisano: 14.12.2008 02:03:01 w Wkurza mnie...
Znowu dostałam zbiorowego maila dotyczącego kliknięcia w 3D, tym razem od matej0s <matej0s@.....>

I jeszcze jakieś dwie świąteczne kartki od chbasiula@.....

:( Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2019665 Napisano: 13.12.2008 12:10:46 w Wkurza mnie...
O, jeszcze jeden spam na skrzynke z linkiem 3D do kliknięcia emotka
Nadawca: Ola Jankowska <olajanek@.....> Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2019659 Napisano: 13.12.2008 12:09:44 w Wkurza mnie...
etka99 napisał(a):

Dostałam z tego chyba dzisiaj z 10 emotka

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował

Taaak, też to dostałąm. Zastanawiałam się jak to możliwe, że portal wykorzystuje skrzynkę na tlenie i wysyła wiadomości z adresu: swiatniebedzie@o2.pl
Nie wiem czemu ktoś to rozesłał (lista mailingowa identyczna), może coś jest w załączniku, którego oczywiście nie otwieram.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2019630 Napisano: 13.12.2008 11:54:29 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Właśnie weszłam w ten wątek, bo chciałam o tym napisać.

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Długo nie trzeba było czekać, aż ktoś skorzysta z tej listy i zacznie spamować.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

A do spamerów apeluję - opamiętajcie się, to nie jest uczciwe! Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2017717 Napisano: 12.12.2008 08:15:28 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#2003295 Napisano: 08.12.2008 11:30:34 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#1995771 Napisano: 05.12.2008 09:52:48 w Wkurza mnie...
gosia261295 napisał(a):

Wkurzają mnie moi rodzice bo jade na samych 5 i 6 czasami 4 a oni nie potrafią tego docenic jak bardzo się staram... Nawet nei pogratulują wielkiej średniej...

Uczysz się dla siebie, a nie dla rodziców emotka
Nie chcą chwalić ani gratulować - pewnie nie chcą, abyś obrosła w piórka, a dalej pracowała. Na pewno nie chcą źle. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1974545 Napisano: 28.11.2008 09:21:20 w Pomocy!!!!
jola17 napisał(a):

jaka jest strona gdzie byly do wygrania lalki natalia

http://minimini.p...2008/rupert-rozw.php Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1973813 Napisano: 28.11.2008 04:04:38 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
slavek napisał(a):

dostałem dziś książkę z Eurostudenta z konkursu Studenckie zaliczenie i w tej samej kopercie była książka Karin Fossum - Nike oglądaj się. Wie ktoś z jakiego to konkursu?

Oni tam chyba mają magazyn pełen różnych książek i płyt i albo nagrodą był zestaw książek, albo dołożyli od siebie pierwszą z brzegu. Widzę w wynikach ludki z naszej strony, popytaj ich co oni dostali.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1970018 Napisano: 27.11.2008 01:18:59 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

jak usunąć nazwę konta z poczty?
chodzi o to zeby nie pojawiała się nazwa mojego konta na wyświetlającej się tam liście, żeby syte,m tego nie pamiętał? może ktoś pomóc?

A na czym masz konto pocztowe? Tzn: wp, onet, interia? W ustawieniach trzebaby pogrzebać, np usunąć dane osobowe.

na interii i wpisało mi się obok nazwy też hasło dlatego chcę to usunąć

Wysłałam sobie maila z konta na interii na inne konto i na liście otrzymanych maili mam napisane Małgorzatka, czyli dokłanie to, co wpisałam sobie w profilu na interii. Bez żadnych dodatkowych danych.
A więc:
Jak jesteś na poczcie to kliknij na takie kwadratowe okienko u góry profil (z taką głową i kartką). Teraz znajdź pole: Identyfikacja nadawcy: i wpisz tam to, co chcesz, aby inni widzieli, gdy wyślesz do nich maila. Zapewne tam właśnie masz wpisane niechcący swoje hasło.

dzieki ale chodzi mi oto by nazwa konta nie wyświetlała sie przy rozwijaniu listy wszystkich kont ktore na tym kompie sie logowały

Niejasno to określiłeś, teraz już chyba wiem o co chodzi. Opcja autouzupełnianie w przeglądarce, tak? Bo jak nie, to do trzech razy sztuka emotka

Ok, to robisz tak:
rozwijasz tą listę, najeżdżasz myszką na ten wpis, którego ma tam nie być (ale nie klikasz, tylko najeżdżasz) i w momencie, kiedy ten wpis jest jakby zaznaczony (chyba na granatowo) klikasz na klawiaturze klawisz Delete i go skasuje z listy. Przypuszczam, że sobie hasło wpisałeś w nie to okienko przy logowaniu i teraz każdy na tym kompie to widzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1969672 Napisano: 27.11.2008 11:39:19 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

chodzi o to zeby nie pojawiała się nazwa mojego konta na wyświetlającej się tam liście, żeby syte,m tego nie pamiętał? może ktoś pomóc?

A na czym masz konto pocztowe? Tzn: wp, onet, interia? W ustawieniach trzebaby pogrzebać, np usunąć dane osobowe.

na interii i wpisało mi się obok nazwy też hasło dlatego chcę to usunąć

Wysłałam sobie maila z konta na interii na inne konto i na liście otrzymanych maili mam napisane Małgorzatka, czyli dokłanie to, co wpisałam sobie w profilu na interii. Bez żadnych dodatkowych danych.
A więc:
Jak jesteś na poczcie to kliknij na takie kwadratowe okienko u góry profil (z taką głową i kartką). Teraz znajdź pole: Identyfikacja nadawcy: i wpisz tam to, co chcesz, aby inni widzieli, gdy wyślesz do nich maila. Zapewne tam właśnie masz wpisane niechcący swoje hasło. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#1969602 Napisano: 27.11.2008 11:16:06 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

A na czym masz konto pocztowe? Tzn: wp, onet, interia? W ustawieniach trzebaby pogrzebać, np usunąć dane osobowe. Wyświetl w wątku >>
0 0