Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#2219487 Napisano: 11.03.2009 03:42:39 w Pomocy!!!!
mariwanna napisał(a):

mam pewien problem. W listopadzie brałam udział w konkursie top market, dodałam przepis, przepis opublikowali, natomiast wyników brak (miały być do 10 grudnia). Dzwoniłam do nich kilkanaście razy - nikt nic nie wie, w końcu dali mi mail do dyrektora, napisałam, odpisał, że w grudniu konkurs zawiesili, a w/s wyników za listopad zwrócił się do tej firmy, która im konkurs robiła.
Niestety do tej pory cisza, na maile też juz nie odpisują.
Co mam zrobić w tej sytuacji?? Czy mogę jakoś na nich wymusić rozstrzygnięcie konkursu?

A masz jeszcze gdzieś regulamin tego konkursu? Jeżeli mieli tam punkt, że mogą odwołać konkurs bez podania przyczyny to nic nie da się zrobić, a w wielu konkursowych regulaminach cwaniaczki sobie takie coś zastrzegają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2216079 Napisano: 10.03.2009 11:23:24 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
seta napisał(a):

troche tego jest w necie;p dzisiaj na kolejny trafiłem;D

http://kobieta.wp...20069,wiadomosc.html

Podsumuję krótko: s**nie w banie emotka

Autor artykułu nie ma zielonego pojęcia o czym pisze, a jego znajomość praktyczna ogranicza się zapewne do puszczenia totolotka raz w roku.

Z czasem przestaje być istotne co jest nagrodą, ważniejsza staje się rywalizacja z innymi graczami. - hmm, o ile mi wiadomo prawie każdy z nas ma odwrotnie, na początku gra o wszystko jak leci, a po jakimś czasie zaczyna ograniczać się do nagród, które go interesują. Ale skąd autor artykułu ma o tym wiedzieć? Pewnie nawet nie rozmawiał z żadnym konkursomaniakiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2212652 Napisano: 08.03.2009 07:43:58 w Avatar
helatko napisał(a):

zobaczmy

Działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

zdolnabestia

#2211873 Napisano: 08.03.2009 12:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

Nie wiem który to już raz, ale znowu konkurs na HDTV nie znalazł rozstrzygnięcia emotka

http://hdtv.com.p...owthread.php?t=38402

Właśnie tu weszłam, żeby to napisać...
No cóż, musiałoby paść 900 propozycji, każda inna, a wiele się powtarza, bo uczestnicy nie sprawdzają wstecz czy już było.
Za to może następnym razem podczas kumulacji trafi się cały zestaw nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2211128 Napisano: 07.03.2009 09:00:38 w Avatar
swibek napisał(a):

gosia5 napisał(a):

emotka

emotka nie widać avka..

Widać, jak się go odświeży lub załaduje sam obrazek. Czyli - jak wyżej - wina serwera.

http://www.fantas...//t_Hidden_lake3.jpg

Można przenieść na imageshack i będzie chodził. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2210201 Napisano: 07.03.2009 10:01:02 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#2209229 Napisano: 06.03.2009 06:14:32 w Avatar
masza napisał(a):

co sobie sciagne jakis avatarek to mi zanika po jakims czasie - co jest ?

Może kwestia serwera, na którym umieszczone są obrazki. Teraz limonkę zobaczyłam dopiero po oświeżeniu samego obrazka.

http://www.avatar.../img/avatary3435.jpg

Może spróbuj umieścić obrazek na imageshack?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2206469 Napisano: 05.03.2009 01:58:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a ja mam pytanko dot schudnijmy.pl dzisiaj mieli wysylac meile do osob nagrodzonych , dostal juz moze ktos ? bo u mnie cisza mimo ze powinnam dostac emotka

tez czekam na e-maila

Dzisiaj rozsyłają maile zwycięzcom. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2205829 Napisano: 05.03.2009 10:07:44 w Wkurza mnie...
dysia napisał(a):

tunezja napisał(a):

ola2493 napisał(a):

Wkurza mnie Anna Redecka czyli anavaktóra bez zgody wykorzystała mojego maila do jakiegoś głupiego konkursu. A ma mojego maila bo kiedyś, dawno jej podała, aby jej pomóc w innym konkursie
Tak więc drogie dziecko zgłaszam do organizatorów konkursu spam i mam nadzieje, że wylecisz z hukiem emotka

Żeby się nie wkurzać, nie podaję nieznajomym swoich emaili, bo ludzie są różni.
emotka

czyli Anna Redecka to anava, tez dostałam,

Też dostaję regularny spam na maila od osoby o tym imieniu i nazwisku.
Niestety jakiś czas temu w pewnym konkursie organizator wysłał maila do uczestników z jawną listą mailingową (kilkaset maili było widocznych) i teraz sporo osób wykorzystuje sobie te maile. Nie pozostaje chyba nic innego jak po prostu nie reagować, kasować i czekać, aż się spamerom znudzi i zobaczą, że ich spamowanie jest nieskuteczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2203780 Napisano: 04.03.2009 11:22:32 w Wkurza mnie...
melisa napisał(a):

maribog napisał(a):

Wkurzające jest to, że dawno nic nie wygrałem, a w dodatku nikt nie rejestruje się na słodyczach emotka

Z tej strony jedyne co dostaję to spam. emotka

A oprócz spamu punkty dostaje się (oprócz werbowania ludzi) tylko za rejestracje na różnych stronkach. Nie będę sprzedawać moich danych osobowych za batonika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2203324 Napisano: 04.03.2009 08:13:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.sport2...kurs_betsson/wyniki/

Dziwne, 2 i 9 miejsce zajęło to samo zdjęcie tego samego użytkownika..

Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2202245 Napisano: 03.03.2009 02:56:19 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
zdolnabestia napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

szara koszulka z jakimś wojownikiem ,z zigzapa-ktos wie z którego to konkursu?

Z tego o Gwiezdnych Wojnach, tam taka była do wygrania.

To ten konkurs:
https://www.e-kon...rticles-2-36564.html
http://www.zigzap...-gwiezdne-wojny.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2202241 Napisano: 03.03.2009 02:53:33 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kadjas123 napisał(a):

szara koszulka z jakimś wojownikiem ,z zigzapa-ktos wie z którego to konkursu?

Z tego o Gwiezdnych Wojnach, tam taka była do wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2201146 Napisano: 02.03.2009 09:22:37 w Allegro.pl - bez linków
Wydaje mi się, że cena opakowania powinna być podana od razu w opisie aukcji i jeżeli ktoś licytuje to godzi się ją ponieść. A po to już trochę za późno. Wybór należy do Ciebie, ale czasami lepiej samemu zapłacić za ten pocztowy kartonik i mieć spokój. Albo - jak mówi Ziółko - wziąć kartonik ze sklepu i wtedy będzie darmowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2198144 Napisano: 01.03.2009 08:11:04 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
A może opublikuje Pan go tutaj, na forum? Gwarantujemy stuprocentowe zainteresowanie artykułem, czego nie osiągnie się w żadnej gazecie emotka A wiele godzin nad nim spędzonych nie pójdzie na marne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2185985 Napisano: 22.02.2009 12:40:23 w Wkurza mnie...
noemi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

W portalu kryminalnym wygrałam raz - w sierpniu rok temu - nagrody do dzisiaj nie ma, na maile nie odpisują. W moich oczach są oszustami.

Wygrałą też wtedy inna osoba z forum, pytałąm, też nie dostałą nagrody.

Ja wygrałam książkę na portalu kryminalnym w styczniu. Nagroda jest już u mnie w domu - i to już dawno przyszła.Ale wydaje mi się, że nie była wysyłana poleconym tylko zwykłym listem.

Aha, czyli jest szansa, że nagroda nie doszła. Aczkolwiek jeszcze mi żadna nagroda nie zginęła po drodze, na szczęście te wysyłane zwykłymi listami też przychodzą.
W każdym bądź razie panu z portalu kryminalnego nic by się nie stało, gdyby odpisał na maila z informacją, że książkę wysłał. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2185935 Napisano: 22.02.2009 12:17:09 w Wkurza mnie...
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

sawenka napisał(a):

Wkurza mnie to, że wygrałam książkę na Portalu Kryminalnym w styczniu a do dzisiaj cicho.

Nawet nie odpisują na mojego maila z zapytaniem o nagrodę emotka

miałam podobną sytuację
darowałam sobie

myślę, że bardziej im chodzi o nasze @

W portalu kryminalnym wygrałam raz - w sierpniu rok temu - nagrody do dzisiaj nie ma, na maile nie odpisują. W moich oczach są oszustami.

Wygrałą też wtedy inna osoba z forum, pytałąm, też nie dostałą nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2181275 Napisano: 19.02.2009 02:09:15 w Żegnamy zmarłych
(*) dla Kamili Skolimowskiej emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zdolnabestia

#2179505 Napisano: 18.02.2009 01:53:38 w Allegro.pl - bez linków
Natik - a ten pan logował się w tm czasie na Allegro? Zadzwoń do niego, może akurat leży w szpitalu, albo coś taiego. I rzeczywiście wyślij jeszcze takiego oficjalnego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0