Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#2600550 Napisano: 24.08.2009 08:25:31 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

(...) bo niby może - ale jeśli na zdjęciu jest więcej osób a nie jedna emotka )

Z tego co się orientuję przepisy mówią, że 3 osoby.
Nieładnie ze strony właściciela dyskoteki..

Reni - pokaż jak uśmiechasz się do kielicha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2599632 Napisano: 24.08.2009 03:51:59 w Wkurza mnie...
sasanka24 napisał(a):

cb656 napisał(a):

dostałem maila:
Drogi Uczestniku, Dziś w godzinach porannych Komisja Europejskiego Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) wyemitowała 100 000 przydziałów na dotacje na zakwaterowanie do użytkowników poczty wp.pl. Gratulujemy, gdyż znalazłeś się w gronie osób, które otrzymały gwarantowany przydział już opłaconego zakwaterowania - 3 dni dla 2 osób. Oto specyfikacja Twojego przydziału:
:: Rodzaj przydziału: 3 dni opłaconego zakwaterowania (blablabla i tak dalej)

Okazuje się, że opłacony jest jedynie nocleg, ale by skorzystać z niego, należy obowiązkowo skorzystać z jedzenia serwowanego w hotelu, czyli oczywiście zapłacić z góry za te trzy dni dla dwóch osób emotka
Nie dość tego - na końcu taka informacja - aby otrzymać ten certyfikat czy przydział,
należy zapłacić za jego przysłanie!
Opłata za doręczenie - pokrycie kosztów przygotowania i doręczenia przesyłki odbywa się za pomocą SMS. Wyślij hasło AA.EUROPA pod nr 91955 (koszt 19,00 zł / 23,18 zł z VAT) , a otrzymany kod wpisz niżej

Ech, Wirtualna Polska.... całkowicie wirtualna emotka

Miałam dziś takiego samego @ emotka emotka

Już chciałam dopisać, że też dostałam dzisiaj na wp takiego samego maila.. Tytuł: GRATULACJE, Twoj adres zostal wybrany, ale wchodzę, a tam... Gratulaje! Otrzymujesz 250 DAMOWYCH wizytówek + DARMOWY Wizytownik emotka
Nawet nie będę wchodzić dalej, żeby się dowiedzieć jakie warunki muszę spełnić i jakie opłaty ponieść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2595876 Napisano: 23.08.2009 01:11:59 w Wkurza mnie...
korni84 napisał(a):

wkurza mnie, że ktoś (wiem kto, ale na razie tylko ostrzegam!) wykorzystuje bez mojej zgody mój @ w konkursie halle berry

Mam to samo. Co parę dni przychodzi mi na maila podziękowanie za głos w konkursie Inspirowana Zapachem. Tylko że ja tam nikomu nie głosuję!! Nie wiem o co chodzi, ale bardzo nieładnie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2582072 Napisano: 17.08.2009 09:00:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
Konkurs dawno rozwiązany, ale teraz dopiero zauważyłam:

http://zdrowie.onet.pl/5186,konkurs.html

Odpowiedź na pytanie 2: na okładce pisze wyraźnie 90 kg, a onet napisał sobie w artykule, że 100 kg i tylko taką odpowiedź akceptował... No jak zwykle - trzeba odpowiedzieć nie tak, jak jest naprawdę, tylko tak jak oni sobie wymyślą. To nie jest pierwszy raz, na onecie to nagminne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2554743 Napisano: 06.08.2009 08:09:36 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
inia napisał(a):

może nie durna bo mi się podoba ale sposób jej wysłania...

wygrałem rok actimela - 368 buteleczek i to jest fajne

...ale dostarczają co 20 dni po 24 szt...i muszę być bo przepadnie emotka

Hmmm, actimela nie wolno pić dłużej niż 14 dni, więc nagroda dziwna...

Zresztą warto przeczytać:

ACTIMEL dostarcza organizmowi bakterię zwaną L.CASEI. Ta substancja jest wytwarzana w naturalny sposób przez 98% organizmów, lecz kiedy dostarcza się jej dodatkowo przez dłuższy czas, organizm przestaje ją produkować i stopniowo zapomina, co musi robić i jak robić, przede wszystkim u osobników poniżej 14 lat.
W rzeczywistości actimel pojawił się jako lek dla tych niewielu ludzi, którzy nie wytwarzają tej bakterii, ale ilość tych osób okazała się tak niewielka, że lek ten okazał się nieopłacalny. By go zrobić opłacalnym sprzedano jego patent firmom żywnościowym.
Departament Zdrowia zobowiązał ACTIMEL (firmę produkującą) do zaznaczenia w swoich reklamach, że produktu tego nie należy spożywać przez dłuższe okresy i firma ta dopełniła tego obowiązku, ale w formie tak zakamuflowanej, że żaden z konsumentów nie zauważy tego ostrzeżenia. (W każdym kraju wykorzystuje się inne kruczki językowe)

Jeśli któraś matka decyduje się na uzupełnienie diety żywnościowej swojego dziecka ACTIMELEM, nie zauważy żadnego ostrzeżenia o niestosowności jego użycia i nie dowie się, że może powodować poważną krzywdę w przyszłości, spowodowaną manipulacjami reklamowymi, aby powiększyć zyski producentów.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2491955 Napisano: 12.07.2009 01:28:08 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
renatak0 napisał(a):

dostałam plakat i dvd o baranku shaun nadane przez J+G ?

J+G to jakaś gazeta będzie.
http://www.guj.pl/
Ale która z tego wydawnictwa to nie wiem, bo w gazetowe smsowe nie gram. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2475653 Napisano: 03.07.2009 04:51:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
konqrs napisał(a):

Myślę że mozna by zacząc praktykowac takie coś jak przyklajanie najważniejszych informacji, o które ludzie pytają dziesiątki razy w danym topie, jak na przykład teraz o numery telefonów do rmf fm czy radia zet w związku z konkursem o proszki... chodzi mi o to żeby obojętnie na ktora stronę tematu klikniemy zeby na samej gorze przyklejony był post z tymi numerami ( w tym konkretnym przypadku.

Staramy się zamieszczać te informacje w pierwszym poście danego tematu i tam powinno się ich szukać. Jeżeli nie ma, myślę, że możesz poprosić któregoś z adminów, doda taką informację do pierwszego posta. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2473806 Napisano: 02.07.2009 09:09:22 w Pomocy!!!!
konqrs napisał(a):

Niech ktoś z doświadczonych mnie przygarnie pod swoje skrzydła!! jak patrze na te wasze wygrane to ze tak powiem zal mi pupe ściska! ja tam potrafie tylko karme dla psa wygrac hehe

Graj, graj, graj - doświadczenie przyjdzie samo, nikt nie da Ci gotowej recepty na wygrane, bo takiej nie ma. Z czasem zobaczysz czy lepiej idą Ci opisówki, zbieranie kodów czy wysyłanie smsów. Bądź cierpliwy, a niedługo to innym będzie pupę ściskać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2462409 Napisano: 27.06.2009 06:20:23 w Pomocy!!!!
bezet napisał(a):

Nie mogę wysłać danych z żarówek energooszczędnych.
Przy miejscowości wyskakuje mi informacja Możesz używać jedynie liter i cyfr. a ja żadnych innych znaków nie wpisuję. Miał ktoś podobny problem emotka

Może użyłeś spacji? Pisałeś Jastrzębie czy Jastrzębie Zdrój? Spróbuj napisać samo Jastrzebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2459228 Napisano: 26.06.2009 08:35:38 w Żegnamy zmarłych
Eh.... Pamiętam, jak zbierałam pieniądze do skarbonki, a potem chodziłam do księgarni kupować kasety MJ. Rodzice kupili mi jamniczka i koleżanka przychodziła do mnie posłuchać... Choć teraz słucham zupełnie innej muzyki - wychowałam się na Michaelu...
(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zdolnabestia

#2448372 Napisano: 22.06.2009 08:11:16 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#2446549 Napisano: 20.06.2009 09:15:40 w co chcielibyście wygrać?
anusja95 napisał(a):

Lustrzankę, telefon <mój już się sypie>, rower >>>> może ktoś wie gdzie te nagrody można wygrać???jakieś aktualne konkursy z takimi nagrodami..;P Jak wiecie to prosze na PW <prosi> emotka

U góry strony masz okienko szukaj, wpisz tam np rower lub aparat..
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2445722 Napisano: 20.06.2009 10:11:26 w Wkurza mnie...
basiag napisał(a):

a mnie denerwują ludzie którze zaśmiecają mi hurtem pw z prośbami o kliki (często z rejestracją na stronie) za każdym razem gdy tylko tu wejdę emotka
zwłaszcza że sama nie gram w klikane konki od conajmniej 2 lat emotka
nie blokowałam za to nikogo bo po to tu jesteśmy miedzy innymi żeby się komunikować i czasem potrzebna jest rada (w obie strony), ale to naprawdę jest irytujące emotka
gdybym chciała na wszystko odklikiwać to zabrałoby mi to conajmniej połowę czasu jaki poświęcam na pobyt na stronce emotka

Ja blokuję i prośby o kliki pojawiają się już sporadycznie. Po to właśnie służy ta opcja. Oczywiście nie jest tak, że jestem egoistką. Klikam znajomym, czasem przejrzę stopki forumowiczów, których znam i którzy mają swój wkład w tworzenie strony, dodają konkursy, wyniki, pomagają na forum.. Klikam wtedy, kiedy chcę i mam na to czas.
Blokuję tych prawdziwych spamerów, których nicki widzę pierwszy raz i bez żadnego proszę czy dziękuję zasypują linkami do klikania i piszą, że odklikają. Tylko w co?! Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2442959 Napisano: 18.06.2009 08:19:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
A mi się to hasło podoba - ta prostota właśnie i dwuznaczność emotka

Niezbadane są decyzje jury i warto zawsze brać udział w takich konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2429047 Napisano: 10.06.2009 09:14:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciriness napisał(a):

zgadzam się z Tobą ksantypa, ja myślę że jest też jakiś filtr w stylu słowa : rodzina, nalewka, smak bla bla emotka

Ja posłałam hasło właśnie z magicznymi słowami jak rodzina, tradycja, coś tam (nie pamiętam już). Ale nie trafiłam niczego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2277225 Napisano: 29.03.2009 04:02:10 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
Codziennie poświęcam konkursom kilka godzin. Ale nie uważam, że jest to czas stracony. Najbardziej lubię konkursy, w których trzeba poszukać odpowiedzi na pytania i szukając ich wciąż się uczę czegoś nowego i poszerzam tym samym wiedzę z przeróżnych dziedzin emotka Poznałam też na forum wielu wspaniałych ludzi, z kilkorgiem z nich spotkałam się już w realu (ale nie w sklepie emotka ), na forum spotykam się raczej z życzliwością i bezinteresownością. Innym wybaczam, bo nie wiedzą co czynią..

Nie bardzo wiem jak w konkursach można się zatracić czy jak to tam kolega określił. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2253403 Napisano: 22.03.2009 06:02:46 w PODZIĘKOWANIA
Trojan - ślicznie dziękuję za zupełnie bezinteresowne podarowanie mi swojej nagrody.
Oby więcej takich ludzi!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2253165 Napisano: 22.03.2009 03:30:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
yaro2004 napisał(a):

Dodatkowo wszędzie bałagan. Dużo konkursów w bazie nieaktualnych lub data zakonczenia - nieznana a konkurs juz dawno sie zakończył.

Jak widzisz taki zakończony konkurs - zgłoś go komukolwiek z Redakcji - zostanie przeniesiony do archiwum. Jak tak robię. Pomyśl sam - niemożliwością jest przejrzenie codziennie ponad 2000 konkursów w poszukiwaniu tych zakończonych. Dlatego każdy w wolnym czasie może przejrzeć choć trochę takich starszych konkursów i wrzucić któremuś z adminów parę linków na PW. To my tworzymy tą bazę emotka

A tak na marginesie najwięcej narzekają ci, którzy nie dodają do bazy żadnych konkursów i sami nie robią nic dla rozwoju strony.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2238607 Napisano: 18.03.2009 07:47:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie... łańcuszek na naszej klasie o treści:

ZMARŁ MACIEJ PILARCZYK ZAŁOZYZYCIEL NASZEJ KLASY W ZWI¡ZKU Z JEGO SMIERCI¡ PRZESLIJ TO 100 OSOBOM Z LISTY A OTRZYMASZ CZARNE SŁONECZKO CO OZNACZA (ŻAL-ŻAŁOBA) NATOMIAST JESLI NIE PRZESLESZ TEJ SMUTNEJ WIADOMOSCI TWOJE KONTO NA NK ZOSTANIE ZABLOKOWANE NA TYDZIEN CZASU PS.TO PRAWDA

A dokładniej ludzie, którzy mi to przesyłają nie zastanawiając się nawet przez sekundę czy to prawda, a przecież google nie boli. To nawet sensu nie ma - jakie czarne słoneczko? Znaczy ja wiem jakie, bo sprawdziłam na google i ten łańcuszek chodził po gg, ale ktoś go przeniósł na nk:

http://bezpieczen...77,item,katalog.html

I nawet gdyby założyciel nk umarł, to na pewno nikt z tej okazji nie blokowałby kont użytkownikom na tydzień, jeżeli nie wyślą łańcuszka. Inna sprawa jeszcze jak mieliby to sprawdzać..
Po prosu mnie takie coś wkurza, że ludzie, których uważam za mądrych i rozsądnych rozsyłają bezmyślnie takie rzeczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#2219493 Napisano: 11.03.2009 03:45:15 w Avatar
Coś raczej z e-konkursami. Wczoraj też chciałam zaktualizować stopkę i nie zapisało mi zmian ze względu na zły adres avatara. Ostatecznie chomik dalej śpiewa, bo nie robiłam już nic. Wyświetl w wątku >>
0 0