Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z tego co się orientuję przepisy mówią, że 3 osoby.
Nieładnie ze strony właściciela dyskoteki..
Reni - pokaż jak uśmiechasz się do kielicha Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Już chciałam dopisać, że też dostałam dzisiaj na wp takiego samego maila.. Tytuł: GRATULACJE, Twoj adres zostal wybrany, ale wchodzę, a tam... Gratulaje! Otrzymujesz 250 DAMOWYCH wizytówek + DARMOWY Wizytownik
Nawet nie będę wchodzić dalej, żeby się dowiedzieć jakie warunki muszę spełnić i jakie opłaty ponieść Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam to samo. Co parę dni przychodzi mi na maila podziękowanie za głos w konkursie Inspirowana Zapachem. Tylko że ja tam nikomu nie głosuję!! Nie wiem o co chodzi, ale bardzo nieładnie tak Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://zdrowie.onet.pl/5186,konkurs.html
Odpowiedź na pytanie 2: na okładce pisze wyraźnie 90 kg, a onet napisał sobie w artykule, że 100 kg i tylko taką odpowiedź akceptował... No jak zwykle - trzeba odpowiedzieć nie tak, jak jest naprawdę, tylko tak jak oni sobie wymyślą. To nie jest pierwszy raz, na onecie to nagminne. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmmm, actimela nie wolno pić dłużej niż 14 dni, więc nagroda dziwna...
Zresztą warto przeczytać:
ACTIMEL dostarcza organizmowi bakterię zwaną L.CASEI. Ta substancja jest wytwarzana w naturalny sposób przez 98% organizmów, lecz kiedy dostarcza się jej dodatkowo przez dłuższy czas, organizm przestaje ją produkować i stopniowo zapomina, co musi robić i jak robić, przede wszystkim u osobników poniżej 14 lat.
W rzeczywistości actimel pojawił się jako lek dla tych niewielu ludzi, którzy nie wytwarzają tej bakterii, ale ilość tych osób okazała się tak niewielka, że lek ten okazał się nieopłacalny. By go zrobić opłacalnym sprzedano jego patent firmom żywnościowym.
Departament Zdrowia zobowiązał ACTIMEL (firmę produkującą) do zaznaczenia w swoich reklamach, że produktu tego nie należy spożywać przez dłuższe okresy i firma ta dopełniła tego obowiązku, ale w formie tak zakamuflowanej, że żaden z konsumentów nie zauważy tego ostrzeżenia. (W każdym kraju wykorzystuje się inne kruczki językowe)
Jeśli któraś matka decyduje się na uzupełnienie diety żywnościowej swojego dziecka ACTIMELEM, nie zauważy żadnego ostrzeżenia o niestosowności jego użycia i nie dowie się, że może powodować poważną krzywdę w przyszłości, spowodowaną manipulacjami reklamowymi, aby powiększyć zyski producentów.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
J+G to jakaś gazeta będzie.
http://www.guj.pl/
Ale która z tego wydawnictwa to nie wiem, bo w gazetowe smsowe nie gram. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Staramy się zamieszczać te informacje w pierwszym poście danego tematu i tam powinno się ich szukać. Jeżeli nie ma, myślę, że możesz poprosić któregoś z adminów, doda taką informację do pierwszego posta. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Graj, graj, graj - doświadczenie przyjdzie samo, nikt nie da Ci gotowej recepty na wygrane, bo takiej nie ma. Z czasem zobaczysz czy lepiej idą Ci opisówki, zbieranie kodów czy wysyłanie smsów. Bądź cierpliwy, a niedługo to innym będzie pupę ściskać Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może użyłeś spacji? Pisałeś Jastrzębie czy Jastrzębie Zdrój? Spróbuj napisać samo Jastrzebie. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
(*) Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U góry strony masz okienko szukaj, wpisz tam np rower lub aparat..
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja blokuję i prośby o kliki pojawiają się już sporadycznie. Po to właśnie służy ta opcja. Oczywiście nie jest tak, że jestem egoistką. Klikam znajomym, czasem przejrzę stopki forumowiczów, których znam i którzy mają swój wkład w tworzenie strony, dodają konkursy, wyniki, pomagają na forum.. Klikam wtedy, kiedy chcę i mam na to czas.
Blokuję tych prawdziwych spamerów, których nicki widzę pierwszy raz i bez żadnego proszę czy dziękuję zasypują linkami do klikania i piszą, że odklikają. Tylko w co?! Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niezbadane są decyzje jury i warto zawsze brać udział w takich konkursach. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja posłałam hasło właśnie z magicznymi słowami jak rodzina, tradycja, coś tam (nie pamiętam już). Ale nie trafiłam niczego.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie bardzo wiem jak w konkursach można się zatracić czy jak to tam kolega określił. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oby więcej takich ludzi!! Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak widzisz taki zakończony konkurs - zgłoś go komukolwiek z Redakcji - zostanie przeniesiony do archiwum. Jak tak robię. Pomyśl sam - niemożliwością jest przejrzenie codziennie ponad 2000 konkursów w poszukiwaniu tych zakończonych. Dlatego każdy w wolnym czasie może przejrzeć choć trochę takich starszych konkursów i wrzucić któremuś z adminów parę linków na PW. To my tworzymy tą bazę
A tak na marginesie najwięcej narzekają ci, którzy nie dodają do bazy żadnych konkursów i sami nie robią nic dla rozwoju strony.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ZMARŁ MACIEJ PILARCZYK ZAŁOZYZYCIEL NASZEJ KLASY W ZWI¡ZKU Z JEGO SMIERCI¡ PRZESLIJ TO 100 OSOBOM Z LISTY A OTRZYMASZ CZARNE SŁONECZKO CO OZNACZA (ŻAL-ŻAŁOBA) NATOMIAST JESLI NIE PRZESLESZ TEJ SMUTNEJ WIADOMOSCI TWOJE KONTO NA NK ZOSTANIE ZABLOKOWANE NA TYDZIEN CZASU PS.TO PRAWDA
A dokładniej ludzie, którzy mi to przesyłają nie zastanawiając się nawet przez sekundę czy to prawda, a przecież google nie boli. To nawet sensu nie ma - jakie czarne słoneczko? Znaczy ja wiem jakie, bo sprawdziłam na google i ten łańcuszek chodził po gg, ale ktoś go przeniósł na nk:
http://bezpieczen...77,item,katalog.html
I nawet gdyby założyciel nk umarł, to na pewno nikt z tej okazji nie blokowałby kont użytkownikom na tydzień, jeżeli nie wyślą łańcuszka. Inna sprawa jeszcze jak mieliby to sprawdzać..
Po prosu mnie takie coś wkurza, że ludzie, których uważam za mądrych i rozsądnych rozsyłają bezmyślnie takie rzeczy... Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7