Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do mnie też dotarło kilka dni temu Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kurczę, chyba trzeba będzie teraz dodawać po 6 groszy, a nie po 10, bo polskie serce to teraz tylko grosik Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiem wiem, ale tlena też nie lubię, wolę gada. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mi mechanik przy okazji zmiany skrzyni biegów (za co zaśpiewał więcej kasy, niż się pierwotnie umówiliśmy) uszkodził wahacz z nadzieją, że przyjdę do niego wymienić. Już po fakcie kolega opowiadał, że był u niego wymienić pasek rozrządu, zaznaczył go sobie i się okazało, że gość wcale nie wymienił, a kasę wziął Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
- aphrodite
- Jalla
- spineczka
- sylka1993
- tamarars
(kolejność alfabetyczna)
Czy ktoś je widział? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też mam z nią problemy od jakiś 2 godzin. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety robótki ręczne pokolenia e-konkursy to już nie będzie to co kiedyś
http://demotywato.../Dzisiejsza-mlodziez Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Punkty karne nie są wieczne, wystarczy dodać do bazy 10 konkursów Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrałam u nich raz, książka nigdy nie przyszła, nie odpowiedzieli nigdy na żadnego maila. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A karniaka można się pozbyć dodając do bazy 10 konkursów Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak widzisz, że ktoś ewidentnie pisze nie na temat to wyślij wiadomość któremuś z moderatorów - zapewniam, że reagują i rozdają karniaki, tylko nie mają czasu, żeby całą dobę czytać każdy post na forum. I nie jest to donosicielstwo, tylko pomoc Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To zdjęcie to jest chyba z jakiegoś katalogu...
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A przejście Tabulatorem klawiaturowym do okienka z loginem? Bo skoro mówisz, że do okienka z hasłem dasz radę, to może zadziała? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ten użytkownik nie podał maila, ani nie ma zrobionej strony o mnie. Możesz mu więc wysłać maila jedynie przez stronę - po zalogowaniu...
Jeżeli nie chcesz zakładać konta to napisz do mnie PW - mogęmu wysłać zapytanie.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7