Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a) kopnąć chłopa w pupę i wrócić do mamy,
b) spróbować porozmawiać, postawić ostre warunki, zasady i reguły w domu, podział obowiązków,
c) zostawić wszystko jak jest i liczyć na to, że on się kiedyś zmieni.
Ja głosuję na a Taki typ się nie zmienia. Cóż z tego, że podniósł rękę pierwszy raz. Po ślubie dopiero będzie uważał, że może to robić i ma to na kontrakcie, skoro już teraz uważa, że Twoim obowiązkiem jest sprzątanie i robienie kanapek. I nie daj boże jeszcze jakaś niemiła sugestia, że mógłby ją sobie zrobić sam.
To Twoje życie i my, forumowicze, nie możemy za Ciebie decydować, ale zawsze możemy coś poradzić Moim zdaniem powinnaś go zostawić i poukładać sobie wszystko od nowa, miłość to nie wszystko i nie warto dla niej zostać na całe życie ofiarą, kimś podrzędnym w związku. Jak będziecie mieć dzieci, to dopiero dojdą obowiązki i na pewno nie będzie zmiłuj, jeżeli on będzie głodny i będzie żądał kanapki.
A mama na pewno zrozumie, jeżeli do niej wrócisz, a pewnie nawet się ucieszy, skoro to o niego jest konflikt. Mama wie lepiej, ma doświadczenie, widzi wszystko z boku i chce dla Ciebie jak najlepiej.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
2 dni temu władowałam do buzi CAŁ¡ paczkę żelków i tak sobie przeżuwałam przeglądając forum, aż natrafiłam na ten obrazek... Dodam, że jadłam je mniej więcej w tym samym rytmie.. No normalnie jakby mnie przedrzeźniał! A jak próbowałam się śmiać z pełną buzią, to mnie zaczęły boleć zawiasy Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chwała Ci za to, że próbujesz Kiedyś znajdziesz na pewno taki konkurs, którego nie będzie w bazie.
Jak odpalasz formularz dodawania konkursu - wypełnij najpierw tylko pole z linkiem do konkursu i kliknij dodaj. Formularz wtedy powie, że brakuje pól z opisem, nagrodami, tytułem itd i jeżeli konkurs jest już w bazie, to też będzie napisane, że jest już, a jeżeli nie, to pole nie będzie czerwone i wtedy sobie pouzupełniasz pozostałe pola.
Ten sposób oszczędza dużo czasu! Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dodasz do bazy 10 konkursów i karniaczek zniknie Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szkoda, że komary wysysają krew, a nie tłuszcz Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak ja kiedyś ruszyłam nagle ze swoich 45, to teraz od kilku lat walczę z nadwagą. Nieodpowiedzialny lekarz przepisał mi sterydy Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Krótka opowieść o naszej stronie
Konkurs - « Konkurs tu, Konkurs tam. »
Nagroda - « Nagroda Twoim światem. »
Klikacz - « Klikacz zrobi dla Ciebie wszystko. »
Listonosz - « Jest Listonosz jest impreza! »
Forum - « Forum podkręca życie do maxa! »
Moje dzisiejsze wygrane - « Moje dzisiejsze wygrane - jak to dobrze brzmi! »
zmienne IP - « zmienne IP i wszystko jest prostsze. »
Pionas - « Powstanie i wzniesie się Pionas by stłamsić miliony! »
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To biegnij do łazienki, a nie do kompa Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Będzie dobrze, najgorsze jest te ostatnie 8 godzin czekania na wyjście Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pomyśl sobie w poniedziałek o tych wszystkich, którzy nie mają pracy i uśmiechnij się Wyświetl w wątku >>