Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#3674246 Napisano: 03.09.2010 07:23:40 w Konkursy dla emigrantów
Konkursy dla obywateli innych krajów.
Takie konkursy nie są dodawane do bazy, jednak wielu z nas mieszka na stałe za granicą i w tym wątku możemy dzielić się konkursami. Ja na pewno będę dodawać konkursy z UK, przepisane z prasy emigracyjnej lub innych gazet, konkursy promocyjne.

Proponuję od razu w nagłówku pisać kraj, którego dotyczy konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3673630 Napisano: 03.09.2010 03:24:38 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ziber napisał(a):

znajomości znajomościami - ale ile tupetu - wciąż mam skrzynkę pełną próśb o kliki od tych samych osób

Blokuj je, nie będą już słać spamu.

mogę się podpiąć ?
na fb można kogoś zablokować ??? i dalej mieć go w znajomych ?

Czy na fb to nie wiem, ale można tutaj na ekonkach.
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wpisuje się nick i już więcej ta osoba nam wiadomości nie przyśle. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3673569 Napisano: 03.09.2010 03:02:19 w Wkurza mnie...
ziber napisał(a):

znajomości znajomościami - ale ile tupetu - wciąż mam skrzynkę pełną próśb o kliki od tych samych osób

Blokuj je, nie będą już słać spamu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3671336 Napisano: 02.09.2010 05:42:07 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

azych2 napisał(a):

Wkurza mnie postępowanie takiej osoby.

http://www.livele...token=bb4_1283184704

wzmianka na ten temat

http://demotywato...a-szczeniaki-do-wody

Absolutnie tej dziewczyny nie bronię, bo jest jakimś zwyrodnialcem, jeżeli sprawia jej to taką radochę, ale chciałam dodać, że na wszystkich wsiach się to robi i to jest przykre. Akurat tym szczeniakom z filmiku chyba nie zrobiło większej różnicy, że zaliczyły lot przed utopieniem, może nawet padły na serce zanim im woda rozerwała płuca i zdychały z braku powietrza. Jeżeli kogoś stać na trzymanie psa czy kota, na żarcie i szczepienia dla niego, to znajdzie się też kasa na jednorazowy zabieg sterylizacji czy też na zastrzyki co jakiś czas. Posiadając zwierzę trzeba być za nie odpowiedzialnym. I albo zadbać o to, aby pupile się nie rozmnażały, albo stanąć na wysokości zadania i nadprogramowe szczenięta czy kocięta wychować lub porozdawać, ale nie mordować. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3669030 Napisano: 01.09.2010 05:42:24 w Wkurza mnie...
Szybko to wyłączyłam. Przecież za to się idzie siedzieć! Mam nadzieję, że ten sadysta poniesie odpowiedzialność. Niedawno ktoś beknął za wsadzenie chomika do mikrofali (chciał sprawdzić czy to prawda, że chomik wybuchnie), nie pamiętam już jaka była kara, ale konkretna, to co dopiero za coś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3666689 Napisano: 31.08.2010 09:04:24 w Wkurza mnie...
samanta3 napisał(a):

u nas do tej pory jak mąż nie powie że brak czegoś w szafce to czasem przychodzi w pożyczonych ciuchach emotka

Twój mąż moczy się w przedszkolu? A przedszkolanki mają ten sam rozmiar emotka

Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3653651 Napisano: 26.08.2010 06:39:38 w Wkurza mnie...

zdolnabestia

#3653610 Napisano: 26.08.2010 06:25:43 w Wkurza mnie...
Dla mnie rozbrajające są zdjęcia młodych dziewczyn z (nazwijmy to po imieniu) perspektywy robienia gały emotka
Nie rozumiem, po prostu nie ogarniam. Cieszę się, że moje dzieciństwo przypadło na epokę piasku w piaskownicy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3650860 Napisano: 25.08.2010 07:21:59 w Konkurs na forum2?

zdolnabestia

#3647158 Napisano: 24.08.2010 01:30:41 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

(...) dokładnie to infolinia Marsa (...) rozmawiałam z nim tylko 2 minuty, a pobrało mi 4zł z konta emotka

To i tak niedużo jak na połączenie międzyplanetarne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3633383 Napisano: 18.08.2010 07:47:18 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#3629115 Napisano: 17.08.2010 02:29:24 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

wkurza mnie, że od 15 minut mam czkawkę i nie mogę nic z nią zrobić emotka

Buuu!!

Pomogło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3628287 Napisano: 17.08.2010 10:24:14 w Wkurza mnie...
Takie wiadomości mnie wkurzają:
Dźgniesz? emotka
*** i ***
Jeśli masz więcej niż jedno konto to proszę ze wszystkich bardzo mi zależy
Od osoby, której zupełnie na forum nie znam. I jeszcze mam linka szukać w jej stopce, bo nie podała, a sama do mojej stopki zajrzeć nie zdążyła, skoro wysłała ten spam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3610855 Napisano: 10.08.2010 09:32:50 w Wkurza mnie...
I jeszcze dodam, że oczywiście, że w dziekanacie wystawiają takie zaświadczenia, tylko musi im się chcieć podnieść tyłek z krzesła. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3610839 Napisano: 10.08.2010 09:29:40 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

wkurzyły mnie pani z dziekanatu z mojej (byłej) uczelni.. nie mam dyplomu, będzie gdzieś w listopadzie a potrzebuję zaświadczenie, że ukończyłam studia. nikogo nie interesuje indeks i to co tam w nim jest. dzwonię do dziekanatu a panie, że nie wystawiają takich zaświadczeń. no ciekawe!!!!!!!! i jutro mam przyjechać emotka

Tak, panie z dziekanatu nawet już po wszystkim nie dadzą o sobie zapomnieć i dbają o swój twardy wizerunek. Ja gdy poszłam do dziekanatu w dzień wewnętrzny załatwić jakieś tam ostatnie sprawy już po obronie (umawiałam się wcześniej telefonicznie na ten dzień i jechałam 200 km) to tak się na mnie darły, że ściany huczały emotka Zanim zdążyłam wyjaśnić, że wiem, że jest dzień wewnętrzny, ale byłam umówiona, to się nasłuchałam.. Jedna się darła na mnie, druga gdzieś w tle nie wiedziała o co chodzi, ale zaczęła się drzeć, że mnie za to skreślą z listy studentów, trzecia jej powiedziała, że ja już przecież skończyłam studia, to się zaczęły drzeć między sobą, a ja nie wiedziałam w tym wszystkim, czy mam się śmiać czy płakać emotka

A indeks, o którym piszesz.. Cóż, na wielu uczelniach na szczęście już tego nie ma, ale pamiętam, że zbieranie do niego autografów było często bardziej stresujące i kłopotliwe, niż same egzaminy. A i tak ostatecznie nie jest do niczego potrzebny - jak zresztą się przekonałaś emotka Przecież wszystkie oceny są w systemie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3607786 Napisano: 09.08.2010 12:33:27 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie facet na dzialce obok o se dach na domu naprawia.... szumi mi od godziny jakas maszyna ... głowa mnie boli, myslec mi sie nie chce...

No niestety inaczej dachu nie naprawi jak na miejscu. Pociesz się, że naprawia go o normalnych godzinach, w których ludzie zwykle są w pracy, a nie wcześnie rano czy późno wieczorem. Zawsze możesz wyjść na spacer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3606099 Napisano: 08.08.2010 07:56:36 w Wkurza mnie...
Dawidekk nie wiesz jak to jest? Nawet jak będziesz jedyną osobą w autobusie, to i tak znajdzie się babcia, która będzie chciała, żebyś to właśnie to miejsce jej ustąpił emotka To wojna pokoleniowa jest! Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3605919 Napisano: 08.08.2010 06:52:05 w Wkurza mnie...
Finesso - życzę w takim razie siły i wytrwałości emotka I bądź konsekwentna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3604365 Napisano: 07.08.2010 08:39:29 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

I tu powinna pojawić się sonda - czy warto ciągnąć tę dyskusję:

a.) tak, bo dla koleżanki z pewnością ważniejsze od uczucia są opinie w dużej mierze anonimowych osób na forum o konkursach, ważniejsze także od zdania matki
b.) tak, bo uwielbiamy plotki a wyobrażenie wpływania na czyjeś decyzje, czyt. kierowanie czyimś życiem idzie nam zdecydowanie lepiej niż własnym
c.) nie, pewne decyzje powinny być podejmowane samodzielnie, jako wypadkowa zdrowego rozsądku i chłodnej kalkulacji

Czasami lepiej poradzić się obcych, anonimowych osób niż przyjaciół i znajomych, którzy dopiero będą mieli sensację, rozgadają komu trzeba i miasto będzie huczeć od plotek. Koleżankę znamy tylko jako finessę-konkursowiczkę, po prostu. A decyzję na pewno podejmie sama kierując się sercem, rozsądkiem, intuicją, oraz bezcennym doświadczeniem w podobnych przypadkach innych osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3604339 Napisano: 07.08.2010 08:30:40 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie takie wiadomości na pw:

siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.

Albo wejdz na (xxx)

zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz

Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow

na kontakt@(xxx)

A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić emotka
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem. Wyświetl w wątku >>
0 0