Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Takie konkursy nie są dodawane do bazy, jednak wielu z nas mieszka na stałe za granicą i w tym wątku możemy dzielić się konkursami. Ja na pewno będę dodawać konkursy z UK, przepisane z prasy emigracyjnej lub innych gazet, konkursy promocyjne.
Proponuję od razu w nagłówku pisać kraj, którego dotyczy konkurs. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy na fb to nie wiem, ale można tutaj na ekonkach.
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wpisuje się nick i już więcej ta osoba nam wiadomości nie przyśle. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Blokuj je, nie będą już słać spamu. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Absolutnie tej dziewczyny nie bronię, bo jest jakimś zwyrodnialcem, jeżeli sprawia jej to taką radochę, ale chciałam dodać, że na wszystkich wsiach się to robi i to jest przykre. Akurat tym szczeniakom z filmiku chyba nie zrobiło większej różnicy, że zaliczyły lot przed utopieniem, może nawet padły na serce zanim im woda rozerwała płuca i zdychały z braku powietrza. Jeżeli kogoś stać na trzymanie psa czy kota, na żarcie i szczepienia dla niego, to znajdzie się też kasa na jednorazowy zabieg sterylizacji czy też na zastrzyki co jakiś czas. Posiadając zwierzę trzeba być za nie odpowiedzialnym. I albo zadbać o to, aby pupile się nie rozmnażały, albo stanąć na wysokości zadania i nadprogramowe szczenięta czy kocięta wychować lub porozdawać, ale nie mordować. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Twój mąż moczy się w przedszkolu? A przedszkolanki mają ten sam rozmiar
Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To dopiero słit fotka Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie rozumiem, po prostu nie ogarniam. Cieszę się, że moje dzieciństwo przypadło na epokę piasku w piaskownicy. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To i tak niedużo jak na połączenie międzyplanetarne Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Buuu!!
Pomogło? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dźgniesz?
*** i ***
Jeśli masz więcej niż jedno konto to proszę ze wszystkich bardzo mi zależy
Od osoby, której zupełnie na forum nie znam. I jeszcze mam linka szukać w jej stopce, bo nie podała, a sama do mojej stopki zajrzeć nie zdążyła, skoro wysłała ten spam. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, panie z dziekanatu nawet już po wszystkim nie dadzą o sobie zapomnieć i dbają o swój twardy wizerunek. Ja gdy poszłam do dziekanatu w dzień wewnętrzny załatwić jakieś tam ostatnie sprawy już po obronie (umawiałam się wcześniej telefonicznie na ten dzień i jechałam 200 km) to tak się na mnie darły, że ściany huczały Zanim zdążyłam wyjaśnić, że wiem, że jest dzień wewnętrzny, ale byłam umówiona, to się nasłuchałam.. Jedna się darła na mnie, druga gdzieś w tle nie wiedziała o co chodzi, ale zaczęła się drzeć, że mnie za to skreślą z listy studentów, trzecia jej powiedziała, że ja już przecież skończyłam studia, to się zaczęły drzeć między sobą, a ja nie wiedziałam w tym wszystkim, czy mam się śmiać czy płakać
A indeks, o którym piszesz.. Cóż, na wielu uczelniach na szczęście już tego nie ma, ale pamiętam, że zbieranie do niego autografów było często bardziej stresujące i kłopotliwe, niż same egzaminy. A i tak ostatecznie nie jest do niczego potrzebny - jak zresztą się przekonałaś Przecież wszystkie oceny są w systemie. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No niestety inaczej dachu nie naprawi jak na miejscu. Pociesz się, że naprawia go o normalnych godzinach, w których ludzie zwykle są w pracy, a nie wcześnie rano czy późno wieczorem. Zawsze możesz wyjść na spacer Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czasami lepiej poradzić się obcych, anonimowych osób niż przyjaciół i znajomych, którzy dopiero będą mieli sensację, rozgadają komu trzeba i miasto będzie huczeć od plotek. Koleżankę znamy tylko jako finessę-konkursowiczkę, po prostu. A decyzję na pewno podejmie sama kierując się sercem, rozsądkiem, intuicją, oraz bezcennym doświadczeniem w podobnych przypadkach innych osób. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.
Albo wejdz na (xxx)
zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz
Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow
na kontakt@(xxx)
A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem. Wyświetl w wątku >>