Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
z gazetki Tesco:
Wygraj all-inclusive rodzinną wycieczkę na Barbados!
The prize is for two adults and two children (aged 12 and under) flying nonstop direct economy from London Gatwick to Barbados with Virgin Holidays, staying seven nights and a family suite on an all-inclusive basis at the premier four-star Almond Casuarina Beach Resort.
Jak wygrać?
To enter, email name, address and a contact number to barbados@tescomagazine.co.uk or send them on a postcard to Barbados Prize Draw, Tesco magazine, PO Box 716, High Wycombe HP11 1XT. Closing date for receipt of all entries is midnight on 20 December 2010.
Jakby ktoś grał i chciał kuknąć na full regulamin, to PW, nie wywalam jeszcze gazetki. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://surveys.ne...B0-A0D8-97D161EDB8DD
Wypełnij ankietę i wygraj Ł500 of Tesco Gift Cards or one of 10 Tesco Gift Cards to the value of Ł100.
Konkurs trwa do 24.12.2010.
(tylko coś ta strona nie działa, może chwilowo..) Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pozostaje jedynie napisanie pod swoim negatywem informacji, że to komentarz odwetowy za negatywa, że z Twojej strony było wszystko w porządku. Pozytywów nikt nie czyta a negatywy tak, więc będzie wiedział, że jest niesłusznie wystawiony.
Allegro powinno coś z tym zrobić, sama nieraz miałam ochotę wystawić najwyżej neutrala, ale powstrzymała mnie świadomość odwetowego negatywa, bez sensu Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije.
- A co Jasiu potrafi
- No murować umie, podstawówkę skończył.
- A to mamy: murarz, 4000zł na rękę
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm...no niby mam, ale musiałby studia jakieś skończyć... Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W połowie konkursów trzeba mieć gdzieś konto, udział jest tylko dla zalogowanych użytkowników danego portalu - jaki więc problem założyć konto na facebooku?
Konkursy, które organizatorzy robią poprzez FB to zwykłe konkursy internetowe, nie widzę potrzeby rozdrabniania się na e-konkursach i tworzenia nowych działów. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kliknijcie jeszcze tutaj!!
http://www.wyklikajzywnosc.pl/ Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może jest w spamie, albo w koszu? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.wyklikajzywnosc.pl/
Wciągnąć do pierwszego postu w tym wątku:
https://www.e-kon...0086-cat-7-pg-1.html
To jedzenie dla biednych zbierane dokładnie w takiej samej formie w pozostałych linkach, czyli klik - klik - klik i się zbiera Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja też, będę krzyczała ile wlezie: BIERZ ŁOSOSIE!! Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zazdrosna?
Ale szczerze mówiąc mi też się lepiej oglądało te 6 sezonów podchodów do Lisy, kibicowałam im, żeby byli kiedyś razem. A teraz jak są parą - to się nudne zrobiło Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O tym łososiu to nawet przed chwilą chłopu czytałam i sama ocierałam łzy ze śmiechu
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za niesamowitą ilość pracy włożoną w bazę konkursową i w forum, za trzymanie tego wszystkiego w kupie, za ogromną ilość dodanych konkursów, nie tylko tych zgłoszonych przez użytkowników, ale też tych wyszukanych i dodanych od siebie.
Jesteś wielka Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś mi tu nie gra. Tzn sam przebieg wypadku. Policja ustaliła, że nie było świadka, więc nie miałaś kierunkowskazu, ale że Cię facet wyprzedzał na skrzyżowaniu to jest ok? Skoro skręcałaś to musiała być w tym miejscu linia ciągła i wcześniej znak drogowy informujący o skrzyżowaniu i gość tak czy siak nie mógł wyprzedzać. Więc to on spowodował wypadek.
Miałam niedawno podobną sytuację, jechałam prosto, gość wyjechał z boku, choć miał czerwone (jak się potem jego żonie wypsło, bo każdy tu tak robi), policjanci powiedzieli, że skoro nie było świadków to nie mogą ustalić które z nas miało czerwone, bo jedno musiało, a skoro tak, to obowiązuje fakt, że jakby nie było świateł, to ja jestem na głównej. Poza tym domniemali moją niewinność i winę gościa faktem, że to ja wezwałam policję (bo mi gość chciał niestworzone historie wmówić) i podobnie u Ciebie - to Ty wezwałaś policję. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.france...-mailing-services-IG
Należy zapisać się do newslettera.
Nagrodę wybiera się z:
Ipad 64Gb Wi-Fi + Etui (of an estimated value of 738 € TTC) ;
Smartphone HTC Desire (of an estimated value of 519 € TTC) ;
Home Cinema HARMAN KARDON HS200 (of an estimated value of 699 € TTC);
Appareil photo numérique Nikon D5000 + objectif AF-S DX VR 18-55 mm + objectif AF-S DX VR 55-200 mm (of an estimated value of 899 € TTC).
Konkurs trwa do 31.12.2010. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7