Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#3932213 Napisano: 06.12.2010 09:19:13 w Konkursy dla emigrantów
Wielka Brytania

z gazetki Tesco:

Wygraj all-inclusive rodzinną wycieczkę na Barbados!

The prize is for two adults and two children (aged 12 and under) flying nonstop direct economy from London Gatwick to Barbados with Virgin Holidays, staying seven nights and a family suite on an all-inclusive basis at the premier four-star Almond Casuarina Beach Resort.

Jak wygrać?
To enter, email name, address and a contact number to barbados@tescomagazine.co.uk or send them on a postcard to Barbados Prize Draw, Tesco magazine, PO Box 716, High Wycombe HP11 1XT. Closing date for receipt of all entries is midnight on 20 December 2010.

Jakby ktoś grał i chciał kuknąć na full regulamin, to PW, nie wywalam jeszcze gazetki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3932181 Napisano: 06.12.2010 09:06:08 w Konkursy dla emigrantów
Wielka Brytania

http://surveys.ne...B0-A0D8-97D161EDB8DD

Wypełnij ankietę i wygraj Ł500 of Tesco Gift Cards or one of 10 Tesco Gift Cards to the value of Ł100.

Konkurs trwa do 24.12.2010.

(tylko coś ta strona nie działa, może chwilowo..) Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3899532 Napisano: 25.11.2010 04:01:16 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie negatyw na Allegro! Owszem wystawiłam pierwsza sprzedającemu bo dostałam niekompletną przesyłkę ale za co ja dostałam negatyw... Za szybką wpłatę zapewne emotka

Pozostaje jedynie napisanie pod swoim negatywem informacji, że to komentarz odwetowy za negatywa, że z Twojej strony było wszystko w porządku. Pozytywów nikt nie czyta emotka a negatywy tak, więc będzie wiedział, że jest niesłusznie wystawiony.
Allegro powinno coś z tym zrobić, sama nieraz miałam ochotę wystawić najwyżej neutrala, ale powstrzymała mnie świadomość odwetowego negatywa, bez sensu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3895903 Napisano: 24.11.2010 03:03:34 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc pracy emotka emotka

witaj w klubie...
po chol.ere mi były studia emotka emotka emotka emotka

mnie rowniez emotka

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije.
- A co Jasiu potrafi
- No murować umie, podstawówkę skończył.
- A to mamy: murarz, 4000zł na rękę
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm...no niby mam, ale musiałby studia jakieś skończyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3836459 Napisano: 05.11.2010 03:08:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
gosiaczeq napisał(a):

Hej ! Ja mam taka propozycje, skoro są podziały konkursów na smsowe, lokalne, fotograficzne itd. to proponuje zrobić zakładkę facebook. Ponieważ coraz więcej konkursów jest związanych z tym portalem. Ja np. nie mam tam konta i na wiele konkursów wchodzę niepotrzebnie. Oczywiście nie jest to wielki problem, ale może by była przydatna taka opcja emotka

W połowie konkursów trzeba mieć gdzieś konto, udział jest tylko dla zalogowanych użytkowników danego portalu - jaki więc problem założyć konto na facebooku? emotka
Konkursy, które organizatorzy robią poprzez FB to zwykłe konkursy internetowe, nie widzę potrzeby rozdrabniania się na e-konkursach i tworzenia nowych działów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3831823 Napisano: 04.11.2010 11:03:53 w Zbieramy kasę!
2125,00

Kliknijcie jeszcze tutaj!!

http://www.wyklikajzywnosc.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3830166 Napisano: 03.11.2010 07:32:34 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

Od kliku godzin mam na mojej poczcie na interii jedną nową wiadomość, wchodzę w skrzynkę i co??? wiadomości nie ma!!! O co chodzi emotka

Może jest w spamie, albo w koszu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3828177 Napisano: 03.11.2010 10:33:02 w Proszę przeczytać ważne...
Myślę, że warto tego linka:

http://www.wyklikajzywnosc.pl/

Wciągnąć do pierwszego postu w tym wątku:

https://www.e-kon...0086-cat-7-pg-1.html

To jedzenie dla biednych zbierane dokładnie w takiej samej formie w pozostałych linkach, czyli klik - klik - klik i się zbiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3828140 Napisano: 03.11.2010 10:23:37 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#3819735 Napisano: 30.10.2010 08:40:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Można tylko jedno opakowanie zbiorcze jednego produktu, ale są łososie w puszkach, są wędzone.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3819693 Napisano: 30.10.2010 08:26:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Ja tam czekam na film z zakupowego szaleństwa w Lidlu z udziałem naszego ziolka emotka

Ja też, będę krzyczała ile wlezie: BIERZ ŁOSOSIE!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3819161 Napisano: 30.10.2010 05:17:22 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

Zawsze uwielbiałam Dr. House ale teraz jak oglądam, jak tylko sie pojawia Lisa Cuddy to..... kurna nerwowa sie robie i właże pod łóżko a potem mocze się w nocy emotka

Zazdrosna? emotka
Ale szczerze mówiąc mi też się lepiej oglądało te 6 sezonów podchodów do Lisy, kibicowałam im, żeby byli kiedyś razem. A teraz jak są parą - to się nudne zrobiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3819152 Napisano: 30.10.2010 05:14:12 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

buka napisał(a):

wkurza mnie że dla forumowiczów wydaję się być niewidoczna emotka

No coś Ty, ja jeszcze leżę pod stołem po przeczytaniu Twojego wyznania o łososiach
emotka emotka emotka

Dawno się tak nie uśmiałam emotka

O tym łososiu to nawet przed chwilą chłopu czytałam i sama ocierałam łzy ze śmiechu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3816472 Napisano: 29.10.2010 02:27:57 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
Dobrze na PcLabie piszą - kto traktuje poważnie E-MAIL z wezwaniem do zapłaty? Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3813320 Napisano: 28.10.2010 11:53:40 w PODZIĘKOWANIA
Podziękowania dla Melissa1980 emotka
Za niesamowitą ilość pracy włożoną w bazę konkursową i w forum, za trzymanie tego wszystkiego w kupie, za ogromną ilość dodanych konkursów, nie tylko tych zgłoszonych przez użytkowników, ale też tych wyszukanych i dodanych od siebie.
Jesteś wielka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3809928 Napisano: 27.10.2010 07:37:06 w Wkurza mnie...
Error ten zegar już od kilku lat tak. Też kiedyś o to walczyłam i wywieszałam transparenty, ale nic z tego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3808466 Napisano: 26.10.2010 02:16:44 w Wkurza mnie...
Doczytałam jeszcze pozostałe wpisy - gość się chciał ze mną ugadać podobnie jak u Ciebie, ale ja nie chciałam mieć później kłopotów i uniknąć takich sytuacji, że mnie ktoś będzie ścigać po kilku miesiącach, albo zmieni zdanie, dlatego wezwałam policję, żeby spisali wszystko pięknie, nawet jeżeli miałabym dostać również mandat - chciałam mieć święty spokój. Niefajnie zrobili u Ciebie policjanci, że uznali, że ich nie było. Ciekawa jestem w ogóle, czy mogli tak zrobić, przecież przyjechali na wezwanie w czasie pracy, służbowym samochodem, na służbowym paliwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3808444 Napisano: 26.10.2010 02:07:18 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

a i jeszcze wkurza mnie, że po 3 miesiącach od stluczki nie z mojej winy przychodzi mężowi mail, że chcą kopii dokumentów od auta i prawojazdy prowadzącego- mnie, a sprawa wyglądała tak,że gość mi stuknął jak ja skręcałam w lewo a on w tym czasie zaczął mnie wyprzedzać, jego wina i wezwałam polije, a oni chcieli nam obydwojgu dac mandaty, nie zgodzilam sie, bo nie moja wina byla, ze facet ni widzial kierunkowskazu i doszlam do porozumienia ze se sama drzwi naprawie, a on z autocasko, bo nie miaam swiadkow ze wlaczylam kierunek i policjanci byli spoko, nie dali mandatow, powiedzieli- ns tu nie bylo i cóż tak to sie zakonczylo i teraz mail ze moja firma ubezp. chce dokumenty,a przeciez nigdzie nie jes odnotowane o wypadku, co ja mam teraz zrobic. Ten facet byl wstretnie bogaty, z Czech byl, ale Polak i teraz widac swiruje, a ja nie mam ochoty zeby mi znizka zleciala, co zrobic??????

Coś mi tu nie gra. Tzn sam przebieg wypadku. Policja ustaliła, że nie było świadka, więc nie miałaś kierunkowskazu, ale że Cię facet wyprzedzał na skrzyżowaniu to jest ok? Skoro skręcałaś to musiała być w tym miejscu linia ciągła i wcześniej znak drogowy informujący o skrzyżowaniu i gość tak czy siak nie mógł wyprzedzać. Więc to on spowodował wypadek.
Miałam niedawno podobną sytuację, jechałam prosto, gość wyjechał z boku, choć miał czerwone (jak się potem jego żonie wypsło, bo każdy tu tak robi), policjanci powiedzieli, że skoro nie było świadków to nie mogą ustalić które z nas miało czerwone, bo jedno musiało, a skoro tak, to obowiązuje fakt, że jakby nie było świateł, to ja jestem na głównej. Poza tym domniemali moją niewinność i winę gościa faktem, że to ja wezwałam policję (bo mi gość chciał niestworzone historie wmówić) i podobnie u Ciebie - to Ty wezwałaś policję. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3798589 Napisano: 21.10.2010 07:50:33 w Konkursy dla emigrantów
Francja, Niemcy, Wielka Brytania, Hiszpania i USA

http://www.france...-mailing-services-IG

Należy zapisać się do newslettera.
Nagrodę wybiera się z:
Ipad 64Gb Wi-Fi + Etui (of an estimated value of 738 € TTC) ;
Smartphone HTC Desire (of an estimated value of 519 € TTC) ;
Home Cinema HARMAN KARDON HS200 (of an estimated value of 699 € TTC);
Appareil photo numérique Nikon D5000 + objectif AF-S DX VR 18-55 mm + objectif AF-S DX VR 55-200 mm (of an estimated value of 899 € TTC).

Konkurs trwa do 31.12.2010. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3797240 Napisano: 21.10.2010 10:56:45 w Może nowa sonda?