Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jest jeszcze opcja, że zostawisz na drzwiach kartkę z napisem do Pana Listonosza i tam napiszesz grzeczną prośbę o nie zostawianie przesyłek na wycieraczce, tylko wystawianie awizo, jeżeli się nie mieści, żeby wtedy nawet nie brał ze sobą. Bo może on np w dobrej wierze zostawia te większe listy pod drzwiami, żebyś nie musiała się fatygować na pocztę, może wystarczy taka właśnie prośba. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://thenewones.pgtips.co.uk/
We’re giving five people the chance to win a pair of tickets to the annual BBC Gardeners’ World Live. And for three runners-up, a lovely hamper packed full of The New Ones.
For a chance to win, just fill out the little form to the right. Good luck!
Closing date for receipt of entries is 11.59pm GMT 31/05/2011.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A masz program do rozpakowywania plików? Bo ten plik jest spakowany. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kup flachę, znajdź zdrapkę. Do wygrania zniżki na wycieczki.
http://www.blossomhill.com/
until 20/08/2011 Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U nas będzie drogi, dopóki dalej stada baranów będą wynosić ze sklepów całe zgrzewki, nie patrząc nawet na cenę dwukrotnie wyższą niż rok temu. Skończy się masowy popyt, to i ceny się uspokoją. To samo było jak wchodziliśmy do UE, wystarczyła fama, że ceny staną się też europejskie i ludzie robili zapasy mąki i innych takich rzeczy jak na wojnę, więc ceny też były wywindowane, a potem wróciły do normalnego poziomu. To naturalne, że producenci i sprzedawcy zawyżają cenę, skoro mają taki popyt, zarobią. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Eee tam Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.wakeuptonutella.co.uk/?
Konkurs z Nutelli.
Do wygrania:
a. 5 x Butlins family breaks
b. 12 x £100 discount vouchers
c. 25 x £50 vouchers
First draw: Midnight 31st January 2011
Second draw: Midnight 28th February 2011
Third draw: Midnight 31st March 2011 Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ktoś tu na forum kopiuje sobie na kompa wszystkie regulaminy konkursów, tylko nie pamiętam kto. Popytaj w szukam czy pomocy. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, ctrl + shift, a na przyszłość jak zapomnisz jaka to była kombinacja klawiszy to pomoże zwykły restart. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No dokładnie
Filmy oglądam sobie na kompie, jakie chcę i o której chcę. I nie ma reklam Za to mogę sobie zrobić pauzę i pójść na siusiu, albo po herbatę. Wiadomości czytam w necie, jest ich więcej, są bardziej obiektywne, bo wiadomości telewizyjne niestety są stronnicze i nakierowują ludzi na konkretne poglądy. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przybij piątkę
Też nie mam telewizora i bez telewizji żyję już 9-ty rok i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Nikt mi nie robi prania mózgu, a program telewizyjny i godziny emisji głupich seriali nie ustalają mi planu dnia Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja polecam to:
http://www.obrazk...d-385-OBRAZKY.PL.jpg
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.nestle...co.uk/site/index.php
Kup płatki, wklep na stronę kod z wnętrza opakowania.
1000 nagród
Konkurs trwa do 31.08.2011 Wyświetl w wątku >>