Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od dzisiaj idę do pracy na 4 nocki, ale na pewno ziółko będzie czuwać
Też mnie wkurzył ten ostatni wpis na www.kochamylaure.pl
Czytam blog już od pół roku, mocno kibicuję dziewczynom, bo mają ogromną wolę walki, a tu teraz taka kłoda pod nogi, facet je opuszcza Nie chce mi się tego nawet komentować. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zawsze można postawić na nim mikrofalówkę i już nie będzie widać wzorku Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Są 2 konkursy z mikrofalkami do wygrania:
https://www.e-kon...rticles-5-82526.html
https://www.e-kon...rticles-8-76754.html
ale w jednym wymagają wyłożenia grubszej gotówki, a w drugim posiadania bardzo starego urządzenia konkretnej marki. Ale może akurat.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja w dzieciństwie zbierałam z koleżanką makulaturę, jeździłyśmy na rowerach po sklepach i dawali nam kartony, które odwoziłyśmy na skup. Mama nie zawsze mogła mi dać na loda, podobnie koleżance, więc zarabiałyśmy sobie na to same, codziennie po pracy na lody, a resztę wydawałyśmy na różne fajniejsze przybory szkolne, ciuchy czy coś. I teraz szanuję pieniądze.
A podejście wielu osób i postawę roszczeniową to ja znam dobrze z Anglii. Ja przyjechałam z niczym, sama szukałam sobie pracy ledwo dukając po angielsku, nie miałam nawet rowera, chodziłam przez kilka miesięcy ponad 4 km do pracy pieszo, uskładałam na pierwszy samochód, teraz po kilku latach dobrze mi się wiedzie. A ludzie, którzy przyjeżdżają tu teraz niczego nie umieją docenić. 2 lata temu sprowadziliśmy kolegę na gotowe, pracę już miał załatwioną, dojazd autem z kolegą, mieszkanie z nami za mniej kasy, pomagaliśmy mu we wszystkim, a ten ciągle obrażony na coś, raz nie miał transportu z pracy to musieliśmy po niego ekstra pojechać autem, bo tyłka do autobusu przecież nie wsadzi. I do pracy też przestał przychodzić. Wrrr.. długo by tak opowiadać, bo mam kilka przypadków ludzi, którym chciałam tu pomóc, a potem świeciłam za nich oczami.
Podsumowując - jak się nie miało ciężkiego startu i samemu do czegoś nie doszło, to się nigdy nie doceni tego, co się ma.... Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tam, gdzie u góry jest Twój panel wybierz - Lista przyjaciól, następnie będzie tam coś takiego jak Zobacz listę osób zablokowanych. Tam wpisujesz w okienko nick osoby, którą chcesz zablokować i klikasz wyślij. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo to nie do końca spam, tylko reklamy, które są wysyłane wszystkim użytkownikom portalu. Nie można ich zablokować.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5165
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia