Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luk1990
Postów 2322
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłem na forum od użytkownika superloser paragony na kilka konkursów- umówiliśmy się na wymianę w postaci kodów do cinema city z mojej strony.
Wymian było kilka i za każdym razem wszystko było okej aż do pewnego czasu, kiedy to w kinie okazało się ,że kody,które wysłałem są wykorzystane.
Superloser zamiast wyjaśnić sprawę ze mną na pm zrobiła tu wielką aferę ,że jestem oszustem i obraziła się na cały świat
Przeprosiłem, bo nastąpiła pomyłka- gdybym chciał jej wysłać uzyte kody i oszukać to chyba przestałbynm się odzywać ,czy coś-a mi zależało na pozytywnym załatwieniu sprawy.
Poszedłem więc do kina aby sprawdzić kody,któe posiadam i wysłałem superloser dobre vouchery z przeprosinami
Cała istota problemu zaczyna sie w sytuacji,gdy wygrałem biżuterię w konkursie pantene w carrefour i poprosiłem superloser o odesłanie paragonu do organizatora- oburzyła się ,że musi iść na pocztę,stać w kolejce i wgl-ale przy sprzedaży paragonu to chyba jasne ,że albo wysyła się je od razu kupującemu,albo pozniej organizatorowi w razie wygranej-no bo innej opcji chyba nie ma?
Przesłałem zatem doładowanie konta 5zl w zamian za wysylke paragonu ale do tej pory superloser nie dała mi dowodu nadania
Ale pozniej pojawił się kolejny-większy problem
Paragon z konkursu milka w strokrotce przesłałem innej użytkowniczce- mi brakło siły i zapału,a ponieważ szkoda mi było żeby się zmarnował,a ktoś inny szukał to wysłałem numer i skan paragonu kupionego od superloser
Okazało ssię ,że dziewczyna wygrała na ten paragon nagrodę i poprosiłem superloser na pm kilkanascie razy o odeslanie nagrody do organizatora ale do tej pory zero odpowiedzi-
zastanawiam się na jakiej podstawie w jej umysle uroiło się ,że to ja jestem oszustem w tej całej sytuacji?
Superloser apeluję do Ciebie publicznie o odesłanie paragonów do oraganizatorów ,a jeśli nie to zwrot 6 biletów ,które za nie dostałaś oraz doładowania do telefonu
Mam nadzieję,że ten publicczny post skłoni Cię do pójścia po rozum do głowy,bo jako użytkownicczka z takim stażem chyba nie chceszm iećłaty oszustki?
Całą sprawę kieruję też do pionasa i mam nadzieję ,że nagrodzi Cię stosowną ilością punktów karnych! Wyświetl w wątku >>
alaalex40 i luk1990
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-jeśli chodzi o vouchery do cinema to rzeczywiście pomieszałem kody otrzymane z Wawela i musiałem się pomylić wysyłając je na pw- przeprosiłem- jak sprawdzę w cinema pozostałe kody to poprawne na pewno odeślę tak jak to było uzgodnione-dostałeś superloser kilka kodów do kina wcześniej i wszystko było okej- tutaj wydarzył się wypadek z mojej strony niestety
-kwestia wysyłki paragonu też mnie dziwi- nigdy nie chciałem żebyś płacił za wysyłkę ze swojej kieszeni- od razu poprosiłem o numer konta do przelewu ,bądź telefonu do doładowania i takie doładowanie zrealizowałem- nie rozumiem więc tej burzy,która się rozpętała?? Kilkukrotnie tak dogadywałem się z osobami z forum i nie pomyślałem ,że ktoś chce jeszcze prowizję na wysyłkę na poczcie- może mój błąd bo nie zapytałem wcześniej
jeszcze raz przepraszam za pomieszane kody z kina ale nie było to na pewno celowe- jutro przejdę się do kina i wyślę 2 prawodłowe kody.
mam nadzieję ,że wszelkie wątpliwości zostały rozwiane. Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to telefon z jakas konkursowa informacja? Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to telefon z jakas konkursowa informacja? Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i przed chwilą karta 100zł od nescafe! Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mogliby darować sobie te tortury i zadzwonić to by człowiek chociaż wiedział na czym stoi ;O Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nagle zablokowało mi dostęb, bo nie dodałem 3 konkursów w ostatnich 30 dniach-staram się regularnie szukać konkursów i je dodawać ale może warto byłoby wprowadzić taki okres przejściowy dla osób,które miały wcześniej dostęp- np 24h na dodanie konkursów, albo 24h wcześniej komunikat ,że dzisiaj wygasa dostęp do forum...;( Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj o 16.30 na TVP2
transmisja premierowego odcinka "koła fortuny" z moim udziałem!:)
Jeśli macie ochotę zobaczyć jak mi poszło kręcenie zapraszam do oglądania-
jeśli nie wytną to będzie trochę o konkursach ! Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi tylko o pomysły- nic zobowiązującego;D
bez przesady - czasem to dobrze posłuchaćgłosu pracowników-
taki "wyrabiacz ciasta" nie może mieć własnego zdania,pomysłu? Wyświetl w wątku >>
luk1990
Postów 2322
Punkty karne 0
Konkursy dodane
transmisja premierowego odcinka "koła fortuny" z moim udziałem!:)
Jeśli macie ochotę zobaczyć jak mi poszło kręcenie zapraszam do oglądania- jeśli nie wytną to będzie trochę o konkursach ! Wyświetl w wątku >>