Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annna84
Postów 274
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba na temat, bo np. ktoś spędził MDZ robiąc zdjęcia kaczuszkom, zbliżał się z przyrodą itp. Ja przed wysłaniem zdjęć też się zastanawiałam czy jeśli wyślę zdjęcie kotków to będzie na temat. Wysłałam więc i swoje i zwierzątek, i wygrało to ze zwierzątkami. Widocznie one zbliżały się ładniej niż ja z moim Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też się w żadnej przeglądarce nie otwiera. Może ktoś wkleić wyniki? Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale bezczelna ściemniara, pewnie dla siebie zgarnęła tę nagrodę. Napisz jej niech Ci prześle skan odpowiedzi z poczty. Nie ma takiej możliwości żeby było tak jak Ci napisała. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
List polecony? Przecież oni to kurierem przysyłają. Może lepiej zadzwoń się dowiedzieć. Oni tam mają takich wyedukowanych pracowników, że hej. Już nie raz dałam się namówić na jakąś ofertę przez telefon, a gdy po tygodniach czekania dzwoniłam żeby się dowiedzieć co i jak, okazywało się, że na moim koncie nie było żadnego zamówienia Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to ciekawe. A co to konkretnie za nagroda i na jakiej podstawie twierdzą, że nie możesz jej sprzedać?
A w temacie to wszystko mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurza to samo. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tylko, że za zwrot paczki też trzeba zapłacić, więc nie każdemu opłaca się ją odbierać, szczególnie jak przedmiot jest niskiej wartości. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wytłumacz jej, że dzięki temu będzie mogła świętować urodziny 2 razy. W dzień urodzin dostanie prezenty od domowników, a następnego dnia przyjdą goście. Chyba woli świętować 2 dni, a nie 1 ? Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że wie
To dobrze znana na Allegro i potrzebna rzecz. Mi często ratuje życie jak chce wystawić przedmiot, którego nie sprzedalam jakiś czas temu i zniknał juz z zakładki niesprzedane. Tam odzyskuję opis aukcji Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak miałam, musisz zmienić rozdzielczość na większą.
Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba pomyliłaś zwrot z reklamacją. Jeśli skorzystałaś z możliwości zwrotu bez podania przyczyn, to sprzedawca oddaje tylko za towar.
Jeśli towar był trefny, to powinnaś wysłać go z pisemną reklamacją, opisem co jest nie tak z towarem. Wtedy, jeśli sprzedawca uzna Twoje roszczenia, zwraca Ci wszystkie koszty jakie poniosłaś.
Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do nich, to powiedzą Ci ile masz ostrzeżeń. Konto blokują po 3 ostrzeżeniach za niesfinalizowanie transakcji. W przypadku ostrzeżeń za inne przewinienia można mieć ich więcej. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty Wyświetl w wątku >>