Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annna84

annna84

annna84

#2458169 Napisano: 25.06.2009 06:35:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
koza18 napisał(a):

dziwi mnie wybór niektórych zwycięskich prac z Winterfresh, bo z tego co pamiętam to zdjęcia miały być na temat Jak spędziło się MDZ ( czy coś podobnego) a tam zdjęcie np kotka czy kaczuszek ( zdjęcia śliczne, ale czy na temat ?)

No chyba na temat, bo np. ktoś spędził MDZ robiąc zdjęcia kaczuszkom, zbliżał się z przyrodą itp. Ja przed wysłaniem zdjęć też się zastanawiałam czy jeśli wyślę zdjęcie kotków to będzie na temat. Wysłałam więc i swoje i zwierzątek, i wygrało to ze zwierzątkami. Widocznie one zbliżały się ładniej niż ja z moim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2454388 Napisano: 24.06.2009 12:10:33 w Rossmann
Oczywiście tradycyjnie się nie udało. Nie wiem już czy to mnie bardziej wkurza czy śmieszy, że choćby nie wiem ile nagród rozdawali to ja się i tak nie załapie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2444569 Napisano: 19.06.2009 03:21:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
opal1977 napisał(a):

Agnes napisał(a):

beataa81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

gdzie widzicie wyniki na iwostin?????

spróbuj w innej przeglądarce...

nie mam innej
one na stronie głównej są?
Moze ja oslepłam emotka

mi też się nie wyświetlają. Ani w Mozilli ani w IE

Mi też się w żadnej przeglądarce nie otwiera. Może ktoś wkleić wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2413936 Napisano: 03.06.2009 09:07:37 w Poczta kradnie
chochliczka napisał(a):

nie doszla do mnie przesylka z pewnego portalu,Pani z tego portalu zlozyla reklamacje na swojej poczcie,wczoraj mi przyslala maila,ze wg poczty nie da sie znalezc tej przesylki-nie rozumiem jak moze sie nie dac ,skoro byla wyslana poleconym,przeciez skoro nie ja podpisalam,to ktos musial? A do tego nie chca zwrocic nawet portalu kasy na odszkodowanie bo podobno nasza ukochana poczta do maja wydala juz budzet na caly rok na odszkodowania emotka

Ale bezczelna ściemniara, pewnie dla siebie zgarnęła tę nagrodę. Napisz jej niech Ci prześle skan odpowiedzi z poczty. Nie ma takiej możliwości żeby było tak jak Ci napisała. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2400435 Napisano: 28.05.2009 10:20:02 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Mnie wkurza,że dzisiaj kończy się umowa z Neostradą więc bye bye internet i stałe łącze. Na razie pozostaje mi tylko opcja łączenia się przez komórkę emotka Po drugie mąż wczoraj się dowiedział,że wyjeżdża do pracy za granicę i wszystko trzeba dzisiaj załatwić na szybko.A ja zostaje sama na 3 miesiące z dzieciaczkami(wszystko na mojej głowie) i teściami emotka Normalnie,aż żyć się nie chce.A jak by tego było mało to jeszcze co miesięczna kobieca przypadłość mnie dzisiaj nawiedziła emotka

emotka mnie się neostrada kończy w lipcu a już od kwietnia wydzwaniają z ofertami, bo 3 miesiące przed zakończenie mozna (a nawet trzeba) przedłużyć na lepszych warunkach.. no to wysłuchałam miłej Pani przez telefon, wybrałam cudną ofertę, która mi się należy (tańsza od tej co miałam a dwa razy większa prędkość) emotka wszystko cudnie, 5 maja owa Pani zadzwoniła z info, iż wczoraj czyli 4 maja wysłała list polecony na mój adres (sprawdziłam i dobry był) z aneksem do umowy coby podpisać i odesłać.. noo.. a dziś mamy 28 maj!! emotka i nie żebym się WKURZAŁA! że polecony nie przyszedł przez tyle czasu.. pieron wie kiedy przyjdzie i jak ja go odeśle to pewnie do nich na grudzień dojdzie!! emotka emotka

List polecony? Przecież oni to kurierem przysyłają. Może lepiej zadzwoń się dowiedzieć. Oni tam mają takich wyedukowanych pracowników, że hej. Już nie raz dałam się namówić na jakąś ofertę przez telefon, a gdy po tygodniach czekania dzwoniłam żeby się dowiedzieć co i jak, okazywało się, że na moim koncie nie było żadnego zamówienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2383862 Napisano: 19.05.2009 07:37:02 w Wkurza mnie...
siasiolka napisał(a):

siasiolka napisał(a):

a mnie wkurza pewien sponsor nagród.. dzięki, któremu moje aukcje z allegro zostały usunięte. Teraz zastrasza mnie prawnikami i podatkami.
I na co mi była ta wygrana emotka emotka
Żenada na całego.
emotka emotka emotka

Czepia mnie się firma, z której pochodziły produkty sprzedawane przeze mnie na allegro (2szt). Ta firma nie była organizatorem konkursu, nie mniej nagrody pochodziły z tej firmy.
Piszą do mnie niestworzone rzeczy:

Zadamy natychmiastowego usuniecia aukcji oraz anulowania aukcji juz
zakonczonych. W innym przypadku tematem zajmie sie nasz prawnik. Jestem
rowniez ciekawa, czy uiscila Pani podatek od wygranej.

Prosze o zwrotna informacje o zastosowaniu sie do naszych zadan
najpozniej do jutra do godz. 16.00.

lub

nagroda jest prezentem od nas, skierowanym do scisle
okreslonej grupy docelowej. Sprzedawanie ich ponizej wartosci godzi w
nasze interesy i polityke sprzedazowa Firmy.

Do tego dochodzi oczernianie i posądzanie o jawne działanie w złej wierze.

Nie chcę tu przetaczać całych mail to byłoby nie stosowne ale powiem Wam, że firma (duża, z tradycją) pojechała sobie po bandzie.
Powiedziano mi, że powinnam mieć pretensje do organizatora konkursu bo oni przekazali im swoje wytyczne.
A ja, taki szaraczek, musze teraz się martwić i użerać z tą cudowną nagrodą.

A to ciekawe. A co to konkretnie za nagroda i na jakiej podstawie twierdzą, że nie możesz jej sprzedać?

A w temacie to wszystko mnie wkurza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2377251 Napisano: 15.05.2009 09:33:49 w Allegro.pl - bez linków
Ja też chcę stare Allegro emotka Teraz jest okropnie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2374803 Napisano: 14.05.2009 07:48:19 w Wkurza mnie...
anaholub napisał(a):

mnie wkurza ten streetcom! proszę niech mi ktoś wyjaśni jak to działa, bo już zwątpiłam, że coś od nich dostanę...zarejestrowałam się jakieś 2-3 mies temu (odesłałam te podpisane oświadczenia) i do tej pory nic a była już kampania: z kawą, play fresh a teraz chwalicie się waflami kupiec -jak to jest?Z?? emotka

Mnie wkurza to samo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2342940 Napisano: 28.04.2009 01:46:35 w Pomocy!!!!
annna84 napisał(a):

Czy ktoś może mi powiedzieć jak się zalogować na Streetcomie? Wpisuję poprawne login i hasło i nic się nie dzieje emotka

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2342930 Napisano: 28.04.2009 01:37:37 w Pomocy!!!!
Czy ktoś może mi powiedzieć jak się zalogować na Streetcomie? Wpisuję poprawne login i hasło i nic się nie dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2313871 Napisano: 14.04.2009 10:33:19 w Wkurza mnie...
A mnie dziś na maksa wkurzył klub KKKK. Do 30 kwietnia można wybierać prezenty za punkty. Wchodzę dziś na stronę, a tu się okazuje, że większości prezentów już nie ma, zostały tylko te na które mam za mało punktów. Czyli uzbierane punkty mogę se wsadzić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2296466 Napisano: 05.04.2009 09:07:59 w Poczta kradnie
aneti napisał(a):

xagadee napisał(a):

szukacie swoich wygranych?

może tu są? http://www.poczta...alnosci.php?id=13906 emotka

co to znaczy artykuły pochodzące z niedoręczalnych paczek pocztowych? - przecież aby nadać paczkę należy wypełnić blankiet podając dane odbiorcy i nadawcy, skoro paczki nie idzie dostarczyć powinno się ją zwrócić emotka

Tak, tylko, że za zwrot paczki też trzeba zapłacić, więc nie każdemu opłaca się ją odbierać, szczególnie jak przedmiot jest niskiej wartości. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2281512 Napisano: 30.03.2009 08:00:09 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie juz ta pogoda , a najbardziej wkurzyłam sie dzie rano moja corka ma 2 kwietnia urodzinny , a młodszy 2 kwietnia ma wystep w przedszkolu o 17 , nawet wierszyka sie nauczył i co mam teraz zrobic rozdwoic sie nie umiem obojetnie co zrobie jedno albo drugie bedzie obrazone emotka emotka

a kto powiedział,że urodziny trzeba wyprawiać tego samego dnia, w którym się je ma faktycznie emotka Możesz jej urządzić impezę dzień przed albo dzień po emotka

ona bedzie miała 7 lat i ona tego nie zrozumie jak ma urodziny to chce prezenty i gosci , a swoj wystep to ona bedzie miała jutro w grupie starszaków (zerówka ) to do maluchów syn jest w tej grupie nie chce isc bo uwaza ze maluchy nic nie umia

Wytłumacz jej, że dzięki temu będzie mogła świętować urodziny 2 razy. W dzień urodzin dostanie prezenty od domowników, a następnego dnia przyjdą goście. Chyba woli świętować 2 dni, a nie 1 ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2277278 Napisano: 29.03.2009 04:37:39 w Allegro.pl - bez linków
asiam napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

http://paa.pl/detektyw/ emotka Ciekawe skąd mają dostęp do tych danych emotka

poprostu mnie zatkało emotka

Ciekawe czy Allegro o tym wie?

Oczywiście, że wie
emotka To dobrze znana na Allegro i potrzebna rzecz. Mi często ratuje życie jak chce wystawić przedmiot, którego nie sprzedalam jakiś czas temu i zniknał juz z zakładki niesprzedane. Tam odzyskuję opis aukcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2269818 Napisano: 26.03.2009 07:31:05 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Wkurzają mnie odpowiedzi z konkursu smaknatak.
Sprawa dotyczy planszy z danymi, która została przesunięta, a ja nie mogę w nią przez to klikać!
Dziś dostałam odpowiedź, że mam włączyć F11, zrobiłam tak, ale napis sprawdź nagrodę jest nadal poza moim zasięgiem! emotka

Też tak miałam, musisz zmienić rozdzielczość na większą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2257890 Napisano: 23.03.2009 08:54:13 w Wkurza mnie...
Zniknęły mi wszystkie Zakładki w Mozilli emotka emotka emotka Lista ulubionych stron poszła się... Normalnie coś mnie zaraz trafi emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2252846 Napisano: 22.03.2009 01:28:01 w Allegro.pl - bez linków
agicho napisał(a):

zamówiłam towar,który doszedł trefny - zwróciłam w ciągu 10 dni wraz z pisemm o odstąpieniu umowy - kasę mi zwrócili ale już za przesyłkę ( przeciez ja za to płaciłam) nie raczyli- czy sparwidliwie sobie zgarnęli ???
Podpowiedzcie!

Chyba pomyliłaś zwrot z reklamacją. Jeśli skorzystałaś z możliwości zwrotu bez podania przyczyn, to sprzedawca oddaje tylko za towar.
Jeśli towar był trefny, to powinnaś wysłać go z pisemną reklamacją, opisem co jest nie tak z towarem. Wtedy, jeśli sprzedawca uzna Twoje roszczenia, zwraca Ci wszystkie koszty jakie poniosłaś.
Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2252831 Napisano: 22.03.2009 01:21:01 w Allegro.pl - bez linków
krzyszu napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dostałem ostrzeżenie od allegro emotka
I chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś sprawdzić na allegro ile ma się ostrzeżeń?

chyba nie
a po co Ci ta wiedza? emotka

bo ktoś mi mówił kiedyś że po trzech ostrzeżeniach blokują konto a kiedyś miałem jakiś problem jak sprzedawałem wózek od koleżanki i mi aukcje usuneli. Niepamietam tylko czy dostałem wtedy jakieś ostrzeżenie emotka
Teraz dostałęm ostrzezenie przez moja głupote emotka I niewiem czy to już przypadkiem niejest drugie ostrzeżenie emotka

Napisz do nich, to powiedzą Ci ile masz ostrzeżeń. Konto blokują po 3 ostrzeżeniach za niesfinalizowanie transakcji. W przypadku ostrzeżeń za inne przewinienia można mieć ich więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#2204484 Napisano: 04.03.2009 03:57:34 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Jeszcze raz zamieszczam we wkurza mnie, bo mnie ciekawi co tym sądzicie?
Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...

A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0