Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annna84
Postów 274
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej niemożliwe żeby na Zetce wybierali najciekawsze odpowiedzi, bo nie mają na to czasu. Tam wyniki są zawsze punktualnie, od razu po zakończeniu konkursu. Nie ma więc czasu nawet na zapoznanie się ze wszystkimi odpowiedziami. A już żeby wybrać 700 najlepszych odpowiedzi, to by ze 2 miesiące potrzebowali. Wyświetl w wątku >>
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam na początku konkursu, siostra wczoraj i żadna z nas nie wygrała. Nie mam pojęcia jak oni tam wybierają. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko niech Ci przypadkiem do reklamacji nie wyśle za pobraniem. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie niech odeślę Ci telefon do reklamacji a Ty sprawdzisz czy faktycznie nie działa i wtedy podejmiesz decyzję czy uznać reklamację. Nie wiem czy dobrze zapakowałaś przesyłkę i czy gniazdo słuchawkowe mogło się uszkodzić podczas transportu. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli kupujący korzysta ze zwrotu w ciągu 10 dni to wtedy sprzedawca oddaje tylko za towar.
Jeśli przedmiot jest niezgodny z opisem to zwraca wszystko. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mylisz się. Jeśli towar jest niezgodny z opisem to sprzedawca oddaje wszystkie koszty: za przedmiot i obie przesyłki. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat to uważam za bardzo przydatne. Jeśli np. wygrałam coś w jakimś konku, to dzięki temu wiem czy ktoś już dostał nagrodę, czy może tylko ja nie dostałam itp.
A w temacie wkurza mnie wiele rzeczy Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurza to grypowe szaleństwo Od samego słuchania można się rozchorować To świństwo siać taki lęk w narodzie Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie można. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jedno, te gazetki Skarb to gdzieś leżą i można sobie wziąć, czy to wydają przy kasie? Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w Zetce to oni doceniają wypowiedzi, czy też losują bądź kto pierwszy ten lepszy? Tam wyniki są od razu po zakończeniu konkursu, a więc niemożliwe, żeby wybierali najlepsze odpowiedzi Tym bardziej, że nagród jest bardzo dużo, więc na wybór potrzeba trochę czasu. W innych miejscach na wyniki czekałoby się nawet tygodniami, a oni chwilę po zakończeniu wiedzą, które wypowiedzi są najlepsze. To niemożliwe Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jest za darmo skoro sprzedałeś ją za 40 zł. Oni nie wnikają w takie rzeczy. Ja jak ostatnio składałam reklamację to nie pisałam co było w środku, a w żądaniach wpisywałam odszkodowanie ustawowe. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurza mnie mój telefon. Wczoraj nic się z nim nie działo, a dziś połowa przycisków nie działa Mam nadzieję, że samo przejdzie, bo co jakiś czas dziwne rzeczy się z nim dzieją i potem mu mija. Ale wkurza mnie, że teraz takie badziewia robią. Mój poprzedni tel działał bez żadnych awarii przez 7 lat, mimo, że w połowie użytkowania utopił się w wannie. A ten nie ma jeszcze dwóch i już ledwie zipie Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musi być o tym w regulaminie. Oczywiste jest, że jeśli od nagrody odprowadzany jest podatek to musisz mieć NIP. Jak inaczej mają odprowadzić za Ciebie podatek skoro nie figurujesz w Urzędzie Skarbowym? Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jak ochłoniesz po porażce to zastanów się nad znaczeniem słowa uczciwość. Piszesz, że przez cały tydzień zbierałaś i prosiłaś o głosy. To jest uczciwie? Uczciwie to by chyba było dodać pracę i wygrać jeśli ludzie ją wybiorą, dlatego że im się podoba, a nie, dlatego że prosiłaś znajomych o głosy albo wymieniłaś klik za klik Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się wkurzyłam Doładowania mi się zachciało zamiast zbierać kody z coca-coli ehhh......... Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane