Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gosia16

gosia16

#4257557 Napisano: 31.03.2011 11:08:16 w Konkursy firm tytoniowych
mam 11 kodów goodvibration z papierosów Red@White -.Oddam za ... emotka

PW Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4253084 Napisano: 29.03.2011 11:45:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka od pedigree dla dużego psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4249937 Napisano: 28.03.2011 07:49:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wiki1985r napisał(a):

Prześwietna koszulka z Kocham Football na fb emotka

do mnie również dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4242192 Napisano: 24.03.2011 02:06:44 w Wkurza mnie...
wigana napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj wszystko - sześcioletnia córka wymiotuje od 3.00 w nocy i mam wrażenie ,że skończy się to szpitalem,przychodnia już zaliczona. emotka

szczerze współczuję - nie chcę stawiać diagnozy , ale to chyba jelitówka ... ja co roku na wiosnę to przechodzę z moimi dziewczynami . Zalecenia mojej pediatry : poić przegotowaną i letnią wodą w małych ilościach ( bo jak będzie pić dużo na raz lub ciepłe , to zwymiotuje na pewno ) , dawać do przegryzania chrupki kukurydziane lub chlebek ryżowy - jeśli jest poprawa ( czyli brak wymiotów ) to ugotowany na rzadko ryż bez przyprawowych szaleństw ... i po malutku można wracać do '' normalnego jedzenia ''- ale wiadomo lekkostrawnego .
życzę zdrówka emotka

to zalecenia mojego pediatry sa odmienne - cola i orbitki ,ale chyba zaczyna ta dieta działać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4241937 Napisano: 24.03.2011 12:46:00 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj wszystko - sześcioletnia córka wymiotuje od 3.00 w nocy i mam wrażenie ,że skończy się to szpitalem,przychodnia już zaliczona. emotka

moja jednej nocy 4x, do tego jeszcze biegunka, na szczęście na 2 dniach się skończyło, potem przeszło na mnie emotka

moja to już nie wiem który raz,co wypije to fontanna,całe szczęście że teraz zasnęła już chyba ze zmęczenia
Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4241916 Napisano: 24.03.2011 12:40:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie dzisiaj wszystko - sześcioletnia córka wymiotuje od 3.00 w nocy i mam wrażenie ,że skończy się to szpitalem,przychodnia już zaliczona. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4226967 Napisano: 18.03.2011 03:11:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie zamieć śnieżna za oknem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4226940 Napisano: 18.03.2011 02:58:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ciekawe czy dzisiaj będą ogłoszone wyniki tego konkursu http://disney.pl/...shionistas/#/konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4226242 Napisano: 18.03.2011 10:45:56 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie nowi sąsiedzi ,już od dwóch dni ,od rana do wieczora tłuką się po ścianach młotami - co oni robią - apartamentowiec z bloku z wielkiej płyty emotka emotka

to moze ja jestem Twoja nowa sasiadka, wprowadzam sie do bloku i mam generalny remont emotka

na parter
emotka

nie, na 3 pietro i w innym miescie
emotka emotka

a już myślałam że załatwimy to na forum polubownie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4226234 Napisano: 18.03.2011 10:42:40 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie nowi sąsiedzi ,już od dwóch dni ,od rana do wieczora tłuką się po ścianach młotami - co oni robią - apartamentowiec z bloku z wielkiej płyty emotka emotka

to moze ja jestem Twoja nowa sasiadka, wprowadzam sie do bloku i mam generalny remont emotka

na parter
0 0

gosia16

#4226226 Napisano: 18.03.2011 10:40:24 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie nowi sąsiedzi ,już od dwóch dni ,od rana do wieczora tłuką się po ścianach młotami - co oni robią - apartamentowiec z bloku z wielkiej płyty emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4224538 Napisano: 17.03.2011 02:57:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
modele do sklejania z Krwinka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4211728 Napisano: 11.03.2011 04:45:43 w Wkurza mnie...
anava napisał(a):

A mnie wkurza mnie moje kiepskie samopoczucie emotka

Ja też mam jakąś depresję dzisiaj i nawet nie bardzo wiem czemu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208396 Napisano: 10.03.2011 10:49:40 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka

Jednym słowem należysz do obozu nie doświadczonego przez życie ,ja naście lat temu też bym tak myślała ,ale widzę niestety co się dzieje np.w małżeństwach moich koleżanek i naprawdę to nie jest takie proste i różowe

niedoświadczonego oczywiście ,nie wiem czemu zrobiła się przerwa Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208390 Napisano: 10.03.2011 10:48:36 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

kingaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kingaa napisał(a):

wkurzyła mnie waga elektorniczna... dzisiaj po raz pierwszy zważyłam się na nowej wadze elektronicznej i pokazuje 2 kg więcej niż na zwykłej emotka Po co ja chciałam wagę elektroniczną... przynajmniej dalej bym twierdziła, że ważę dobrze, a teraz muszę zrzucić 2 kg emotka emotka emotka

Ciekawe z czego Ty masz te 2 kg zrzucać emotka Pozbądź się włosów, będzie w sam raz emotka

jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę łysa, tak mi włosy wypadają... więc poproszę jakiś inny pomysł! No załamałam się emotka

ja chętnie przyjmę te 2 zbędne dla ciebie kg emotka

ktoś chce jeszcze dorzucić swoje zbędne 3 kg emotka

propozycje na pw emotka

ja mogę 5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208387 Napisano: 10.03.2011 10:47:33 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka

Jednym słowem należysz do obozu nie doświadczonego przez życie ,ja naście lat temu też bym tak myślała ,ale widzę niestety co się dzieje np.w małżeństwach moich koleżanek i naprawdę to nie jest takie proste i różowe Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208364 Napisano: 10.03.2011 10:40:26 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

bluesky napisał(a):

merus napisał(a):

czy facet byłby tak nieostrożny , by wpisać imię, to raczej świadczy o tym, że pewne jakaś znajoma go nagabuje, no chyba , że ma to w nosie że się dowiesz

A ja myślę, że jesteście Kobietki troszkę przewrażliwione i to niekoniecznie musi świadczyć, że facet zdradza. Może np Pani Natalia to Pani z biura podróży, która zadzwoniła ws zmiany terminu lotu na Wyspy Kanaryjskie, które dla Iwonciii wykupil jej facet.
Mimo wszystko powinniście chyba porozmawiać sobie spokojnie i wszystko wyjaśnić.
Nie ma się co martwić na zapas.

Tak masz rację. I dlatego przy numerze swojego szefa napiszę Maciuś emotka

0 0

gosia16

#4208322 Napisano: 10.03.2011 10:28:57 w Wkurza mnie...
merus napisał(a):

czy facet byłby tak nieostrożny , by wpisać imię, to raczej świadczy o tym, że pewne jakaś znajoma go nagabuje, no chyba , że ma to w nosie że się dowiesz

niestety ,faceci z reguły są nieostrożni w tych sprawach Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208279 Napisano: 10.03.2011 10:18:47 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Wczoraj robiłam sobie z moim spózniony Dzień Kobiet.
Przyniosłam herbatę, nagle wibruje sms, podaję mu telefon i kątem oka widzę ,,Natalia''.
Pytam: ,,Co tam reklama przyszła?''
On:,,Nic ważnego''
Idę sobie po cukier, patrzę telefon mu dzwoni...
no i kto się wyświetla?!
Oczywiście Natalia !
Odebrał powiedział coś w stylu: nie mam czasu.
A w ogniu moich pytań nawet nie potrafił określić, kto to jest.
jestem zła... jestem smutna... emotka

Upss,to jest niestety poważny problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#4208259 Napisano: 10.03.2011 10:10:47 w Dziś cieszę się z.....
wiki1985r napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Cieszę się, z nareszcie mogę powiedzieć ,że dzisiaj doszłam do siebie po Dniu Kobiet.Dobrze że takie święto jest raz w roku. emotka

Mój mąż wczoraj robił z kolegą Dzień mężczyzny emotka
Cieszę się,że nie marudzi jak zwykle emotka

Mój imprezę ma dzisiaj,powiedział jednak że nie będzie tak huczna jak moja - ciekawe czemu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0