Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gosia16

gosia16

#6262098 Napisano: 30.09.2016 13:43:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aaaaaa tez mam  emotka  Smolar 1X Wyświetl w wątku >>

gosia16

#6259689 Napisano: 25.09.2016 21:48:11 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

gosia16 napisał(a):

giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Tak Was czytam i zastanawiam się, czy jeśli ja gotuję obiad, ale to mąż był w sklepie po produkty, to kto właściwie jest uprawniony do jedzenia? I czy ja mogłam gotować, skoro produkty przyniósł ktoś inny?  emotka Kolejna myśl - czemu tyle osób ma problemy z doopy? Czemu usilnie moralizują, rozliczają i wpajają innym, że ich racja jest racjejsza?

gdybyś tylko chciała zgłębić wiedzę... (ta cała jest w necie, a jak się ma do niego dostęp to wystarczy tylko chcieć....) wiedziałabyś, że niektóre sprawy, sytuacje itp. są zupełnie oczywiste, a inne regulują przepisy... dlatego Twoje rozumowanie i wpis są zupełnie bezpodstawne emotka   

Chorera, googluję hasło "mąż kupił, ja gotuję, kto może jeść" - wyników 0. Proszę o podpowiedz jakie przepisy regulują kwestię ugotowanego obiadu? Z którego roku ustawy? A paragraf jaki? Pójdę do więzienia, bo ja jadłam? OMYGY a jak będę we więzieniu to kto będzie gotował? Moja mama? A jak ktoś zgłosi mamę, że jadła, ale nie kupiła marchewki sama? OMYGY nie zgłaszaj do prokuratury pliska! STALKING STALKING OMYGY! Ktoś puka do drzwi... OMYGY policja e-konkursowa! Pomoooo....... pip pip pip

odp. masz wyżej "niektóre sprawy są oczywiste" zatem nie są reg. przez przepisy emotka  jak działa wyszukiwarka też warto poznać  emotka  ciągle przekręcasz słowa innych, fakty itp. a wystarczy powtórzyć tak samo lub z braku wiedzy nie mówić nic... pomijam wyśmiewanie stalkingu... przestępstwa, przez które wielu już nie ma wśród nas.... bo to już poniżej czegokolwiek... tu też wyszukiwarka jak najbardziej przydatna 46 500 000 wyników  emotka  

A dla mnie to nie jest oczywiste ,chcę wiedzieć kto kupuje ,a kto gotuje ,i kto może jeść ,bo może ja przez całe życie wykorzystywana jestem emotka

emotka  chociaż jak pokazuje życie to czasem wcale nie śmieszne.... jak jesteś w związku to sami ustalacie sobie swoje prawa i obowiązki oczywiście w granicach tych ogólnych praw i obowiązków  emotka  nikt z zewnątrz nie wie, co się u Was dzieje, więc być może i jesteś wykorzystywana przez całe życie... temat rzeka  emotka

Nawet nie pokazuję moich przemyśleń mężowi ,bo jutro jestem zapisana jako pierwsza do psychiatryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6259681 Napisano: 25.09.2016 21:33:01 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Tak Was czytam i zastanawiam się, czy jeśli ja gotuję obiad, ale to mąż był w sklepie po produkty, to kto właściwie jest uprawniony do jedzenia? I czy ja mogłam gotować, skoro produkty przyniósł ktoś inny?  emotka Kolejna myśl - czemu tyle osób ma problemy z doopy? Czemu usilnie moralizują, rozliczają i wpajają innym, że ich racja jest racjejsza?

gdybyś tylko chciała zgłębić wiedzę... (ta cała jest w necie, a jak się ma do niego dostęp to wystarczy tylko chcieć....) wiedziałabyś, że niektóre sprawy, sytuacje itp. są zupełnie oczywiste, a inne regulują przepisy... dlatego Twoje rozumowanie i wpis są zupełnie bezpodstawne emotka   

Chorera, googluję hasło "mąż kupił, ja gotuję, kto może jeść" - wyników 0. Proszę o podpowiedz jakie przepisy regulują kwestię ugotowanego obiadu? Z którego roku ustawy? A paragraf jaki? Pójdę do więzienia, bo ja jadłam? OMYGY a jak będę we więzieniu to kto będzie gotował? Moja mama? A jak ktoś zgłosi mamę, że jadła, ale nie kupiła marchewki sama? OMYGY nie zgłaszaj do prokuratury pliska! STALKING STALKING OMYGY! Ktoś puka do drzwi... OMYGY policja e-konkursowa! Pomoooo....... pip pip pip

odp. masz wyżej "niektóre sprawy są oczywiste" zatem nie są reg. przez przepisy emotka  jak działa wyszukiwarka też warto poznać  emotka  ciągle przekręcasz słowa innych, fakty itp. a wystarczy powtórzyć tak samo lub z braku wiedzy nie mówić nic... pomijam wyśmiewanie stalkingu... przestępstwa, przez które wielu już nie ma wśród nas.... bo to już poniżej czegokolwiek... tu też wyszukiwarka jak najbardziej przydatna 46 500 000 wyników  emotka  

A dla mnie to nie jest oczywiste ,chcę wiedzieć kto kupuje ,a kto gotuje ,i kto może jeść ,bo może ja przez całe życie wykorzystywana jestememotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

gosia16

#6259645 Napisano: 25.09.2016 20:01:37 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

A czy ja mogę wysłać zgłoszenie na coca colę w Biedronce ,bo kupił ją dzisiaj mój mąż ? Bo zaczynam wątpić..... emotka

Nie możesz. Bo TY powinnaś była udać się do sklepu i zachwycić jego asortymentem, a potem nabyć Coca-Colę i zachwycić jej smakiem emotka Wszak zarówno sklep, jak i Coca-Cola to totalne nowości Tobie nieznane emotka

Co mnie fest dziwi, to dzielenie świata na czarno-biały emotka A świat taki nie jest (tak wiem - SZOK!)

No tak myślałam ,a on nie dość że zapłacił ze swojej kasy, to jeszcze sam co do kropelki wypił. Oj, ja biednaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6259631 Napisano: 25.09.2016 19:22:46 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cb656 napisał(a):

bocin napisał(a):

Według Twej logiki, sprzedawanie paragonu w trakcie konkursu nie różni się niczym od sprzedawania paragonu po konkursie. Bo przecież paragon powstał, więc miał miejsce ZAKUP, prawda?  emotka

1. Grupa nieuczciwych konkursowiczów wysyła zgłoszenia NIE POSIADAJĄC paragonu, w nadziei, że jak na ich zgłoszenie padnie
wygrana, to sobie dopiero potrzebny paragon kupią. Trudno, Organizator w warunkach promocji nie określił, że w zgłoszeniu ma być podany numer paragonu, co mogłoby taki oszukańczy proceder ukrócić. Nieuczciwych zgłoszeń jest wiele, grupa ZAOSZCZĘDZA na wydatkach (jest to nieuczciwe w stosunku do Organizatora, ale nie jest to na przykład kradzież towaru).

2. Ktoś oddaje/sprzedaje paragon na produkty konkursowe komuś innemu. Ten wysyła zgłoszenie konkursowe, POSIADAJĄC paragon. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami Organizatora. I kropka.

Jeśli nie widzisz różnicy między tymi dwoma zdarzeniami związanymi z paragonami, to pozostaje mi jedynie wyrazić współczucie, ale medycyna nie zna lekarstwa na brak umiejętności myślenia. To co wyżej piszesz, jest pozbawione logiki całkowicie. I nie wciskaj, że to MOJE słowa. To tylko TWÓJ powtarzany po raz kolejny błąd rozumowania. .

różnica jest, ale oba zachowania są nieuczciwe i niezgodne z regulaminem, w którym jest napisane, że uczestnik konkursu ma dokonać zakupu produktu, a nie paragonu na produkt. i kropka. nie wiem, ile razy jeszcze to trzeba powtarzać. 

i polecam trochę więcej kultury w wypowiedziach. ale może... medycyna jeszcze kultury wszczepić nie potrafi.

A czy ja mogę wysłać zgłoszenie na coca colę w Biedronce ,bo kupił ją dzisiaj mój mąż ? Bo zaczynam wątpić.....emotka Wyświetl w wątku >>

gosia16

#6257790 Napisano: 21.09.2016 15:49:09 w Kaufland konkursy
Wysyłacie  z kauflandu skan czy zdjęcie paragonu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6256088 Napisano: 18.09.2016 14:32:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Powiem tak  - strach teraz wchodzić na  forum. A kiedyś było tak pięknieemotka Wyświetl w wątku >>

gosia16

#6252154 Napisano: 09.09.2016 13:01:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

defed napisał(a):

estrelitta napisał(a):

akaska napisał(a):

A jak to jest z tymi kodami almette? One się powtarzają? Bo w wynikach z 4 jeden kod jest wylosowany 2 razy z różnym id. Dziwne...

Pewnie ktoś wysłał 100 razy jeden kod ...wrrrrr

emotka  no faktycznie, to wystarczy jeden zakup i kilkaset osobowości, żeby zwiększyć szansę, loterie są be, ale ta jest WYJĄTKOWO BARDZO BE

a w regulaminie jest niby zapis, że jeden kod to jeden los emotka  

ten sam kod w miejscowościach oddalonych od siebie o około 20 min  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6250668 Napisano: 06.09.2016 14:59:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy w konkursie gdzie do wygrania są torby Milka i Oreo jedna osoba może wygrać na siebie klika toreb ? Czy tylko 1 osoba-1 torba ?

1 osoba 5 torebek emotka

5 toreb ale dziennie możesz... Pisze w regulaminie. 

Tak emotka nie dopisałam, sorki emotka

Dziękuję ,muszę się chyba wybrać do okulisty,bo czytałam regulamin,ale chyba ślepa jestememotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6250557 Napisano: 06.09.2016 12:19:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie gdzie do wygrania są torby Milka i Oreo jedna osoba może wygrać na siebie klika toreb ? Czy tylko 1 osoba-1 torba ? Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6245546 Napisano: 24.08.2016 17:20:35 w Czy informują/ informowali?
A z torbami Milka i Oreo informowali już z 18.08 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6245044 Napisano: 23.08.2016 19:07:58 w Czy informują/ informowali?
mmika26 napisał(a):

palindrom napisał(a):

dostal juz ktos mejla o wygranej w konkursie mtv(sausage party)?

też jestem ciekawa czy już maile poleciały emotka

ja nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6243979 Napisano: 21.08.2016 21:30:22 w Biedronka
kalka napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy za ten voucher z Garniera Biedronka na wyjatkowyprezent.pl mogę zamówić dowolny prezent ,czy tylko jakieś wybrane ?

Z Biedronkowego dowolny, ale warto jednak najpierw sprawdzić.
(zadzwoniłam na infolinię i pani sprawdziła, czy mogę wykupić konkretną atrakcję)

Dziękuję ,tak zrobię Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6243640 Napisano: 20.08.2016 15:13:01 w Biedronka
Czy za ten voucher z Garniera Biedronka na wyjatkowyprezent.pl mogę zamówić dowolny prezent ,czy tylko jakieś wybrane ? Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6241494 Napisano: 16.08.2016 17:19:36 w SZUKAM....
Gdzie znajdę numer listu przewozowego na naklejce DPD ?  już wiem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6240850 Napisano: 13.08.2016 21:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy odbieral juz ktos bon do Auchana? mialy byc ponoc od dzisiaj (info w mailu), a u mnie w informacji oczywiscie nic nie wiedza...a pani sekretarka (ktora rzekomo wydaje bony) jest nieobecna do wtorku!

u mnie tez nic nie wiedzieli  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6240624 Napisano: 12.08.2016 20:53:12 w SZUKAM....
justkra napisał(a):

malutka456 napisał(a):

szukam podpowiedzi do hasła z auchan emotka  nie mam pojęcia w czym jest muzyka emotka emotka

Nie Ty jednaemotka , a w tej durnej krzyżówce nie można przejść dalej emotka

jak nie ,hasło prościutkieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6240109 Napisano: 11.08.2016 20:09:23 w SZUKAM....
asiam napisał(a):

https://kodorzezwienia.pl/

Szukam kogoś kto mnie oświeci odnośnie tej promocji. Muszę doładować kartę kodami by brać udział w loterii by wygrać PS4 ?
Czy muszę mieć numer w Play ?
Proszę o info.

musisz mieć w play  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6237754 Napisano: 05.08.2016 11:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

a jak się nie odbierze telefonu z tymi nozami to nagroda przepada czy dzownia jeszcze raz pytam bo mama jest w pracy i nie wiem czy odbierze jakby dzwonili.

a jak tam bylo  z numerami telefonu kurcze bo ja sobie same @ zapisałam bo salam na 4 osoby

pytają o maila i numer telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

gosia16

#6237241 Napisano: 04.08.2016 11:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ja zamażę wszystko oprócz imienia ,nazwiska i daty,absolutnie nie podam rodowego oraz imion rodziców i numeru dowodu

Albedo Marketing żąda od laureatów loterii "Kamis smaki 25-lecia" kserokopii dowodu osobistego, nazwiska rodowego oraz imion rodziców???

ksera pierwszej strony dowodu Wyświetl w wątku >>
0 0