Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aszrobag
Postów 178
Data rejestracji 08.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki śliczne w regulaminie tego nie było a z tym Tesco. pomogło dzięki wielkie!
Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
temat już nieaktualny wymiana dokonana dziękuję Wszystkim za zainteresowanie i przepraszam jeżeli nie mogłem pomóc pozdrowionka Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz popiołkę i zaplniczkę? Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klauduś nie panikuj będziesz co najmniej 5-ta słowo harcerza, już się nie stresuj Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już nie reguła tylko peszek Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i najlepiej skończyć grę do 10:03;00 bo później już raczej nie ma nagród ani na 3 ani na 4 levelu
Przy okazji mam serdeczną prośbeńkę do Wszystkich tytoniowych maniaków o zagłosowanie w LMach na moich serdecznych przyjaciół w dziale : CREATE YOUR WORLD -> EXPRESSION -> GALERIA PROJEKTÓW
Autor: Asia R
Autor: Pawelek0189
Każdy głos się liczy
Możecie mi tym zrobić śliczny prezencik z okazji 33 już urodzin
w zamian za każde 4pkt na oba projekty mogę dać 2 kody LM lub jeden kod tyskiego
Pozdrawiam i piszcie na PW Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 poziom: zapalniczka
2 poziom: pendrive/popielniczka
3 poziom: aparat/lornetka/iPod shuffle/
4 poziom GPS Garmin/GPS Mio/ipod 30gb
Przy okazji mam serdeczną prośbeńkę do Wszystkich tytoniowych maniaków o zagłosowanie w LMach na moich serdecznych przyjaciół w dziale : CREATE YOUR WORLD -> EXPRESSION -> GALERIA PROJEKTÓW
Autor: Asia R
Autor: Pawelek0189
Każdy głos się liczy
Możecie mi tym zrobić śliczny prezencik z okazji 33 już urodzin
w zamian za każde 4pkt mogę dać 2 kody LM lub jeden kod tyskiego
Pozdrawiam i piszcie na PW Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie masz koma w sieci plus jest awaria i trwa to już kilka dni Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj tak samo jest system nie odpowiadał chyba im się coś zwaliło Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam nie jest Auris do wygrania? Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C Z Ê 1 0 0 C H O W A
Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
west się obudził przyszły wszystkie koszulki i reszta gadżetów tylko czekałem ponad dwa miechy nie dzwoniłem na infolinie nie pisałem maili, poczta niczego nie ukradła Wyświetl w wątku >>
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aszrobag
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane