Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annaroza
Postów 364
Data rejestracji 14.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczytaj pierwsze strony tego wątku. Tam wszystko pisze. Ogólnie chodzi o pisanie do firm z prośbą o gadżety reklamowe. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. długopisy
2. długopisy i otwieracze Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 smycze i 2 długopisy. Szkoda tylko że jeden był połamany a drugi tez sie zaraz rozleciał. Więc ani do użytku, ani jako eksponat się nie nadają. Właściwie to się nawet cieszę że obydwa były zepsute bo u mnie gadżety to teraz córki zbierają ( z moją pomocą) i już się zaczęły kłócić która bierze ten dobry. A tak to jest spokój. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może się pospieszył z żartem prima aprilisowym Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chcę cię wprowadzić w błąd, ale wydaje mi sięże ktoś na tym forum pisał, że wysłał Tchibo poleconym i mu zwrócili, bo to adres na skrzynkę pcztową. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jedna sprawa. Jestem tutaj od pół roku, wypiwiadam się rzadko, więc 200 postów nie mam, od czasu do czasu wrzucę jakiś konkurs. Karniaków nie miałam więc nie wrzucałam ich żeby zlikwidować punkty karne. I teraz pytanie: Czy te wcześniej dodane konkursy będę miała zaliczone, czy też będę musiała od nowa zbierać tą dwudziestkę? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już w porządku. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic to nowego nie wnosi a tylkoutrudnia znalezienie informacji Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest wątek Coś wam się nie podoba? Piszcie. w dziale Pomoc Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoją drogą jak ktoś jest z Warszawy i coś mu nie dotarło to może warto poszukać u tego uczciwego pracownika PP. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam raz podobnie, ale z kosmetykami do opalania. Konkurs był w gazecie w numerze czerwcowym (w kioskach już w maju). Wyniki w numerze sierpniowym. Miały dojść w ciągu 60 dni od ukazania się wyników, doszły pod koniec września. A data ważności kończyła się w grudniu. To było dwa albo trzy lata temu i już nie pamiętam z jakiego to czasopisma Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364