Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annaroza
Postów 364
Data rejestracji 14.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie grałam w tego typu gry, ale czasem oglądam i wydaje mi się, że oni zawsze mówią o dniach roboczych... A w maju było sporo świąt, więc może stąd to opóźnienie? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś coś o tym czytałam. W Koluszkach powinny lądować przesyłki których adresata i nadawcy nie ustalono np. czasem z jakiegoś powodu nie udało się dostarczyć przesyłki adresatowi a brak adresu nadawcy i nie wiadomo gdzie ją zwrócić. Więc nasze zaginione nagroy nie powinny tam trafić. Chyba, że wysyłką zajmuje się ktoś kto ma nieczytelne pismo, robi błędy w adresach i w dodatku robi to anonimowo Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z przecinkiem nie przyjęło, z kropką też nie, więcej nie będę próbować bo dla breloczka szkoda kasy na sms. Możliwe że system odzuca bo oba kody zaczynają się od 184 ale to nie moja wina że takie delmy kupiłam Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czapka z daszkiem
długopisy
baloniki
lizaki
krówki
naklejeczki
kalendarzyk listkowy
I małe podsumowanie:
wysłałam 1500 maili
doszło 10 przesyłek
obiecane - nie dotarły 2, czekam na nie już długo to pewnie już nie dojdą
Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze staram się zagłosować, ale przez ostatni tydzień miałam trochę mało czasu. I trochę mnie wkurzało jak wchodziłam na stronę, logowałam się, żeby przejrzeć konkursy i zajrzeć na forum, i od razu dostawałam kilka listów. Czytałam myśląc, że to coś ważnego, a to Tylko prośby. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za numer to nie wiem ale kierunkowy wygląda na byłe woj. częstochowskie Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedawno byłoby mi wszystko jedno. Ale teraz jestem za... Też dostaję dużo próśb o głosy, a co ciekawe jak miałam w stopce prośbę o klikanie to tych próśb nie było, a listów w stylu kliknąłem ci , to i ty mni kliknij zaledwie 1-2 na kilka dni Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W paczce kubek i paczuszka błonnika spożywczego Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jedna paczka, chyba mnie ciekawość spali, ale córki nie wróciły jeszcze ze szkoły. A jak otworzę bez nich to mnie zabiją Wyświetl w wątku >>