Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annaroza
Postów 364
Data rejestracji 14.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Czasami. Wczoraj zerwał kartkę z kalendarza. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnym ludziom kurczak psa zabił.
Jak to możliwe?
Otóż pewne małżeństwo miało Yorka - miniaturkę. Psiak był bardzo rozpuszczony. Jak tylko ktoś otworzył lodówkę, zaczynał się plątać pod nogami, w nadziei, że coś musię dostanie. Raz po powrocie z większych zakupów pani domu zaczęła wypakowywać wszystko do szafek i lodówki. Najpierw chowała mięso w zamrażarce - a mieli taki model w którym zamrażarka jest nad lodówką. W czasie kiedy przekładała zawartość zamrażarki, żeby to wszystko pomieścić, przybiegł piesek i zaczął czatować, aż mu się coś dostanie. Traf chciał, że w tym momencie pani wyślizgnął się zamrożony kurczak... Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym co dzwonili na infolinię odpowiadali, żeby wysłać wszystkie opakowania i paragony. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba skopiować link razem z kawałkiem następnej linijki (do słowa aktywacja) w nowej karcie wkleic link, usunąć = i dwie spacje i dopiero kliknąć Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza. Dlatego staram się nie kupować produktów promocyjnych w małych sklepach (tam najczęściej robią takie jaja). Albo kupuję tam gdzie mnie i mojego bzika znają i nie patrzą jak na waritkę gdy proszę o ręczne dopisanie i sprecyzowanie o jaki produkt chodzi.W zeszłym tygodniu miałam taki przypadek: kupowałam dwie gazety (za 1,99 i 2,99 ) , dwa Harnasie, i pół kg mandarynek. Paragon wyglądał tak:
wędlina 1szt. x 1,99
bułka 1 szt. x 2.99
piwo 2 x 2.70
owoce\warz 0.47 x 7,90
Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pionas na pewno coś z tym zrobi
A tak na poważnie to tutaj pisze się tylko o tym co nam się nie podoba na stronie a nie ogólnie. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Okazało się że to koleżanka, która zastrzegła sobie numer, bo robiła komuś dowcip i zapomniała 'odstrzec'
A dziś miała pretensje, że nie dość, że nie odbieram to jeszcze nie oddzwaniam. A o mały włos nie została przyczyną zbrodni małżeńskiej
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursy regionalne - nie kaqżdy zgłaszając konkurs zaznacza, że np. odbiór nagród tylko osobisty w redakcji, można by tam umieszczać też te gdzie do wygrania są wejściówki
o konkursach foto już ktoś pisał
i jeszcze przydałaby się możliwość dodawania konursów bez linków - np. konkurs routów nie miał własnej strony w internecie i nigdzie nie było o nim informacji, ale być może do takich konkursów wystarczyłby osobny top na forum, gdzie możnaby podzielić się informacjami o takich konkursach? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgada się, ale czy komuś udało się wygrać więcej niż jedną deskę na ten sam numer? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tostera jeszcze nie wylosowałam, więc mogę słać dalej, ale po co się męczyć z zegarem, skoro i tak nie ma szans na deskę? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co się przejmujesz bałaganem? Tutaj wiele konkursów ma swoje topy, dostępne dla wszystkich. A i tak wiele osób zadaje pytania w topach , które podałam wyżej, albo wręcz gdzie popadnie. I nikt nie ma pretensji o bałagan.
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli zadasz je w: Pomocy, Szukam, albo w WC na pewno ktoś ci odpowie i nie zarobisz karniaka
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeju super , siedzę i ryję. A moje dziewczyny pytają: Mamo z czego się tak śmiejesz, i co ja im teraz mam powiedzieć
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten brak produktów promocyjnych mnie też wkurza
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba zależy od rodzaju skrytki. Dokładnie się w tym nie orientuję. Ale jak skrytka jest na hasło to nie przyjmują, tzn. poczta przyjmie ale odeślą z powrotem, a jak zwykła to nie ma problemów ( a może jest odwrotnie). Ja dziś też wysyłałam na Smakowitą poleconym - skoro tak napisali w sms to chyba polecone przyjmują Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tester bieli może i jest durną nagrodą, ale jest potrzebny jeśli chcesz wziąć udział w konkursie vizira. Jeśli nie miałaś zamiaru brać udziału w tym konkursie, po co wysyłałaś? Wyświetl w wątku >>