Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annaroza
Postów 364
Data rejestracji 14.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozdał wszystkim w domu prezenty i rozmawia z Pinokiem:
- O! ...widzę, że nie cieszysz się z tego zwierzątka, które ci podarowałem.
- Bo ja chciałem pieska albo kotka!
- Niestety zabrakło! ...inne dzieci też nie dostały.
- Ale ja się boję tego bobra! Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jedyna rzecz, którą na pewno dostaniesz pod choinkę. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Twoja matka to musiała sie w cholere śniegu nawpieprzać, żeby urodzic takiego bałwana jak Ty! Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ani waż się leczyć
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już dawno padłam, po tych cyckach izaury po raz kolejny. Ale kocham marielu właśnie za jej posty.
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Były do wygrania z konkursu Maxistajl
http://www.maxist...l/zwyciezcyStajl.pdf
Jeśli to z tego, napisz proszę czym dotarł, bo też czekam ale na ten g810. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zabić karpia?
Kilka sposobów na pozbawienie go żywota....
1. Bicie na chama:
- młotek: walnąć z całej siły między oczy lub w okolice oczu (uważać na palce)
- tasak: obciąć głowę (uważać na dłoń)
Skutki uboczne: gwarantowane wyrzuty sumienia i mdłości. Nasze kalectwo i śmierć karpia równie prawdopodobne
2. Bicie na tchórza - unikanie walki:
- do wanny z karpiem wrzuca się włączoną suszarkę do włosów
Skutki uboczne: wymiana korków, zakup nowej suszarki
3. Bicie psychologiczne:
- podchodzi się do wanny, w której beztrosko pływa karp i znienacka pokazuje mu się kalendarz z zakreśloną czerwonym pisakiem datą 24 grudnia (na 99,9% karp umrze na zawał)
Skutki uboczne: a co będzie, jak trafisz na ten 0,01%?
4. Gry wojenne:
- do wanny wrzucasz petardę
Skutki uboczne: odpada patroszenie, lecz dochodzi malowanie ścian i sufitu
5. Bicie damskie:
- wyciągasz korek z wanny i wychodzisz na papierosa i serial brazylijski
Skutki uboczne: możesz zachorować na raka (palenie szkodzi)
6. Bicie niesportowe:
- idąc do domu z karpiem udajesz, że niechcący wypada ci siatka pod nadjeżdżający autobus
Skutki uboczne: czasem kierowca autobusu chcąc uniknąć kolizji z siatką, w której może przecież być mina przeciwpancerna, przejeżdża nie tego co trzeba
7. Bicie koleżeńskie:
- wypijasz z karpiem flaszkę i tłumaczysz mu, że on nie ma już po co żyć, bo jego dziewczyna zdradza go z innym w sąsiedniej centrali rybnej; karp umiera z żalu lub przepicia
Skutki uboczne: chora wątroba, wyrzuty sumienia, a jak karp wie coś o twojej żonie? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otwarte drzwi i urwał je. Zajechała policja. Snob jęczy, że rozwalili mu
BM'ke. Gliniarz patrzy na facia z niesmakiem:
- Coś pan taki materialista, razem z drzwiami urwało panu rękę!
- O ku*wa, gdzie mój Rolex? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dworcu przy automacie z kawą stoi facet. Koło niego ze dwadzieścia kubków z kawą, a on wrzuca kolejne dwuzłotówki i wyciąga kolejne kubki. Jakiś facet przygląda mu się dłuższą chwilę, w końcu nie wytrzymuje i pyta:
- Przepraszam bardzo ale co pan robi?
- Jak wygrywam to gram dalej!
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja co do sprzedawania nagród mam sprzeczne uczucia. Też gdzieś nie potrafię się w ten sposób z nimi rozstawać. Może gdyby były naprawdę cenne, ale takie jak najczęściej wygrywam wolę po prostu rozdać lub zostawić na prezent. Ale nie mam nic przeciwko sprzedawaniu nagród, o ile były uczciwie zdobyte. Bo jeśli komuś dopisało szczęście lub umiejętności i wygrał kilka nagród nawet mu niepotrzebnych to tylko jego sprawa co on z nimi zrobi. Ale jeśli łamie regulamin żeby wygrać więcej i potem te wygrane sprzedaje, to moim zdaniem cos jest nie w porządku Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udało się wreszcie Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jedno. Nie rozumiem dlaczego dla niektórych osób brak renifera, lub sms z Avonu o NIEwygraniu jest oż taką wielką nagroda, że musi się nią chwalić na forum
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy to było o nim , ale parę lat temu czytałam artykuł o facecie co co rusz zgarnia jakieś nagrody. Faktycznie sporo inwestował, i miał dryg do haseł itp. Wypowiadał się, że żeby wygrać trzeba czytać regulaminy i wykorzystywać wszystkie kruczki. Jako przykład była podana promocja organizowana w jakimś sklepie. Zbierało się punkty za zakup określonych produktów. Główną nagrodę miała dostać osoba która pierwsza zbierze określoną ilość punktów. Facet sprawdził za co jest najwięcej punktów, okazało się że to jakaś paczkowana szynka w plasterkach, więc poszedł do sklepu i kupił tyle tej szynki żeby mieć maksimum punktów. I tym sposobem pierwszego dnia promocji zgarnął główną nagrodę. Nie bardzo chcieli mu ją wydać, powołała się na regulamin, a tam nigdzie nie pisało, że tak nie można zrobić. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane