Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annaroza
Postów 364
Data rejestracji 14.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a żeby nie było że nie w temacie, to Develey mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem pisze ze przechodzą, ale nie pisze,że muszą zostać przyznane Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisze że mogą przyznać więcej nagród w kolejnym miesiącu, ale niewykorzystane nagrody pozostają własnością organizatora Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie na nią z góry spoglądać, trzymaj się Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sisia wspólczuję
Wiem co czujesz. Moja babcia w szpitalu, lekarze kazali przygotować się na najgorsze Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właściwie mnie też wkurzył. Dostałam maila o wyzerowaniu maratonu ekspertów za złamanie regulaminu i nie wiem o co chodzi bo nawet specjalnie głosów nie zbierałam miałam tylko link w stopce Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzają mnie takie zagrania dlatego zawsze wybieram opcję - płatne przy odbiorze, drożej ale przynajmniej jak nie dijdzie to nie ja się będę martwić tylko nadawca Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wiem. Logujesz się na swoje konto. po lewej stronie, na tym zielonym wybierasz newsletter. Na dole maszTwoje newslettery medialine, klikasz w to. I tam masz jakie są i zaznaczasz jakie chcesz dostawać Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy rejestracji się wybierało jakie newslettery chcesz dostawać. Może spróbuj wprofilu. zresztą zaloguje się i sprawdzę Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego zaraz zazdrość?
To że ktoś się nabija z tego że Samochód wygrała jakaś ulica ze Szczecina, nie oznacza, iż tej ulicy zazdrości wygranej. Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grzecznie sobie kawki zbierałam i najpierw dostałam ostrzeżenie - nie wiem za co a potem zablokowali mi możliwość zbierania punktów Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie dotarła, tak jak na pierwszy etap? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre, kto bierze udział? Wyświetl w wątku >>
annaroza
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nalewka jest alkoholem, chyba chodzi im o sprawdzenie czy faktycznie jesteś dorosły Wyświetl w wątku >>