Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pereka

pereka

#3580432 Napisano: 29.07.2010 12:15:17 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

na jaki adres e-mail trzeba odesłać paragon?
Bo pani podała troszkę inny niż w regulaminie

Mi podała: ariel7@wygrana.com.pl

A w regulaminie pisze: ariel@wygrana.com pl

Też taki masz? Bo ja się zastanawaiam czy mi się pokręciło/przesłyszało czy jednak pani dobrze powiedziała. Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3579282 Napisano: 29.07.2010 09:31:41 w Rossmann
ewelcia napisał(a):

czy odpisali komis cos w sprawie tego wybrakowanego zestawu veet?
ale jakiegos innego maila, a nie tego, ze skontaktuja sie z producentem?
ja czekam i nic...

U mnie też nie odpisali, choć zapewnili, że sprawę przekażą i poinformują o decyzji. Może nie mogą się dogadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3576553 Napisano: 28.07.2010 12:34:18 w Carrefour konkursy
0 0

pereka

#3566684 Napisano: 23.07.2010 10:58:14 w Rossmann
Znajdzie się jakaś miła osóbka co poda mi na PW odpowiedzi do konkursu z Beata Pawlikowską - Bio Active? Bo w moim rosmanie nigdy jeszcze gazety skarbu nie widziałam na oczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3556076 Napisano: 19.07.2010 08:07:43 w Rossmann
Czy ktos juz odbierał VEET z rosmana? Bo chłopak odebrał w piątek. Nieco pozniej jakoś tak sobie otworzył i okazało się ze jest w opakowaniu tylko 4 plastry i 1 chusteczka, krem jakby z lekka użyty i brak szpatyułki emotka Zastanawiam sie czy jest sens pisać do rosnetu, bo niby nagroda, ale co to za nagroda jak wybrakowana. Brat tez ma jeszcze zestaw do odebrania i nie wiem czy nie kazać mu otwierać przy kierowniczce emotka
Miał ktos cos podobnego i to zgłaszał? Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3529767 Napisano: 08.07.2010 09:53:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 ksiązki z fb i plecak Reebok z Drosedu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3526056 Napisano: 07.07.2010 10:54:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Veet z rozkwitam, torba z Masmixa i koszulka z birozagadki na fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3519858 Napisano: 05.07.2010 09:59:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wreszcie dotarł grill z Reala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3501208 Napisano: 28.06.2010 01:06:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka, ksiązka i w końcu 2x kosmetyki Olay z konka Olay emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3493460 Napisano: 25.06.2010 11:39:02 w Pomocy!!!!
xagadee napisał(a):

pereka napisał(a):

Mam pytanko odnośnie Rossmana

Brat dzis sie wyprowadza i nie wiem czy mogę za niego wziąć nagrodę w Rossmanie, a jesli tak to jak to załatwić. Czy musze mieć jakąs kopię dowodu, czy może jakąs zgodę?
Czy raczej przepadnie? emotka

dowód brata lub pełnomocnictwo do odbioru nagrody

tak mi przyjanmniej mówili, jak chciałam nagrodę za męża odebrać emotka

Ok, dziękuje, to jest nadzieja:)
Choć lepiej chyba w sklepie dopytam, bo te u mnie to zawsze krzywo się patrzą jak mnie widzą i jeszcze coś wymyśla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3493420 Napisano: 25.06.2010 11:23:26 w Pomocy!!!!
Mam pytanko odnośnie Rossmana

Brat dzis sie wyprowadza i nie wiem czy mogę za niego wziąć nagrodę w Rossmanie, a jesli tak to jak to załatwić. Czy musze mieć jakąs kopię dowodu, czy może jakąs zgodę?
Czy raczej przepadnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3479330 Napisano: 21.06.2010 10:51:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pereka napisał(a):

Ksiązeczka Odlot z tvnscreen, 2 ksiązki z granice.pl, DVD Tazzmania i farba Artego z FB emotka

I jeszcze kosmetyki Ziaja Intima z wizazu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3479134 Napisano: 21.06.2010 10:14:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ksiązeczka Odlot z tvnscreen, 2 ksiązki z granice.pl, DVD Tazzmania i farba Artego z FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3442551 Napisano: 08.06.2010 06:23:04 w Zostań testerem.
jokan napisał(a):

magic18girl napisał(a):

jokan napisał(a):

shorty87 napisał(a):

szkoda ze ostatnio usunelam wszystkie wiadomosci ze skrzynki i nie wiem kto mi wyslal ta ankiete ale kurna dziwie sie ze nikt nie chce sie przyznac

a ja mam wiadomości i odszukam tę osobę
emotka

tylko trochę mi to zajmie, bo mam ponad 2300 wiadomości emotka emotka

ja przeszukałam całą skrzynke i nic w niej niema bo chyba nikt mi nic nie wysyłał..

mi wysyłal ktoś, kto często nie jest na wątku Kliknijcie, i dlatego nie pamiętam...

Ja to wogole nie wiem o co chodzi, bo wogole nie pamietam jakiejs rekomendacji z vogue zwiazana emotka Ja nawet nie pale, nie wiem kogo podać, o co będą pytać... jestem totalnie skołowana emotka emotka Az się boję odebrać telefon, że zaniemowię. O co w tym chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3442550 Napisano: 08.06.2010 06:22:44 w Zostań testerem.
jokan napisał(a):

magic18girl napisał(a):

jokan napisał(a):

shorty87 napisał(a):

szkoda ze ostatnio usunelam wszystkie wiadomosci ze skrzynki i nie wiem kto mi wyslal ta ankiete ale kurna dziwie sie ze nikt nie chce sie przyznac

a ja mam wiadomości i odszukam tę osobę
emotka

tylko trochę mi to zajmie, bo mam ponad 2300 wiadomości emotka emotka

ja przeszukałam całą skrzynke i nic w niej niema bo chyba nikt mi nic nie wysyłał..

mi wysyłal ktoś, kto często nie jest na wątku Kliknijcie, i dlatego nie pamiętam...

Ja to wogole nie wiem o co chodzi, bo wogole nie pamietam jakiejs rekomendacji z vogue zwiazana emotka Ja nawet nie pale, nie wiem kogo podać, o co będą pytać... jestem totalnie skołowana emotka emotka Az się boję odebrać telefon, że zaniemowię. O co w tym chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3429004 Napisano: 02.06.2010 04:16:04 w Pomocy!!!!
yuliya25 napisał(a):

pereka napisał(a):

POMOCY emotka

Dziś byłam w KAUFLANDZIE zrealizować bony z konkursu gdzie były do wygrania na każdy sklep 4 nagrody po 100 zl każda. Nie pamiętam jak się nazywał, chyba - Wieksze bardziej się opłaca?. No i przy pasie kasjerka jak i potem kierowniczka powiedziały, że nie przyjmą bonów bo nie ma na nich pieczątki - powinna być niby z przodu z datą do kiedy ważny bon. A na moich bonach ich nie było.

A powinno coś takiego być? Bo skad ja mialam wiedzieć że tam jakiejś pieczątki brak? Miał ktos podobnie?

Chyba powinnam jakąś reklamację pisać. Tylko ja nie wiem do kogo i gdzie!?
Niech mi ktos pomoże emotka

Nikt nie miał pieczątki na tych bonach, ale u mnie w sklepie przyjęli bez problemu, powiedzieli że sami podbiją, w liście miałaś kartkę z nr. tel pod który można zadzwonić emotka

Ale ja tej kartki to już od dawna nie mam. Kurde, ja sie musialam wykłucac i nic w rezultacie nie kupilam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3428979 Napisano: 02.06.2010 04:06:46 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

pereka napisał(a):

POMOCY emotka

Dziś byłam w KAUFLANDZIE zrealizować bony z konkursu gdzie były do wygrania na każdy sklep 4 nagrody po 100 zl każda. Nie pamiętam jak się nazywał, chyba - Wieksze bardziej się opłaca?. No i przy pasie kasjerka jak i potem kierowniczka powiedziały, że nie przyjmą bonów bo nie ma na nich pieczątki - powinna być niby z przodu z datą do kiedy ważny bon. A na moich bonach ich nie było.

A powinno coś takiego być? Bo skad ja mialam wiedzieć że tam jakiejś pieczątki brak? Miał ktos podobnie?

Niech mi ktos pomoże emotka

nie mam bonów z tego konkursu, tylko z innego, i faktycznie jest pieczątka, ale z tyłu i z datą SPRZEDAŻY

U mnie jest pieczątka z tyłu, ale jest na niej tylko adres karlsbadu, fax itp... ale zadnej daty sprzedazy ja tam nie widze emotka Zreszta panie mówiły że z przodu powinna być pieczeć jakaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3428929 Napisano: 02.06.2010 03:47:56 w Pomocy!!!!
POMOCY emotka

Niech mi ktos pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3425601 Napisano: 01.06.2010 10:40:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony z pantene emotka i bon 500 zł do Gino Rossi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pereka

#3425591 Napisano: 01.06.2010 10:37:39 w Carrefour konkursy
Pantenowe bony dojechały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0