Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obecny podział w niczym specjalnym nie ułatwia wyszukiwania. Nadal są wszystkie lokalne porozrzucane tylko, ze w innym miejscu zamiast w aktualnych Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo dodałem dziś 10 konkursów
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już dawno temu i za to dostałem karniaka i go odrobiłem;)...później już nic obraźliwego nie pisałem
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było pospać do 9 tak jak ja:) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się;) poinformuj tylko koleżankę z forum ViP - chochliczke co wtedy napisałem bo Ty wiem, że to widziałaś:P to, że mnie oskarżyłaś, że ujawniam rozmowy to już inny temat;)
P.S. Nie ujawniałem mojej rozmowy z Crism'em, bo nie ujawniam prywatnych rozmów. Akurat przypadkiem wpadło mi w ręce jego archiwum jak się komu innemu żalił;-) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko, ze to była prawda, a to, ze nie przeczytałas mojego posta wyjasniajacego bo go Pionas usunął to Twój ból:D ...zrestzą wystarczy spojrzeć kto próbowął zakopwac tamten temat w tamtej godznie:D Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałem Ci już wyżej, że NIE CHCÊ TAM NALEŻEÆ! A fakty są takie jak napisałem...robicie tam ankiety na temat innych użytkowników(którzy nawet nie zgłaszali chęci przystąpienia do waszego forum!) i macie katalogi z konkursami, których nie ma w bazie - Gdzieś się pomyliłem bądź kłamie?! Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż to...taka chochliczka nie potrafiła wygrać iPoda to się na Ciebie zbulwersowała, ze dajesz innym go wygrać, w dodatku oskarżając innych o lizustwo:/ Tymczasem sama z innymi na forum VIP umawia się jakby to i co wygrać
i ja również nie che należeć do tego forum ale nie życzę sobie by niektóre osoby mnie oceniały. sam z Isiulką lub innymi potrafię sobie poradzić i bez tego forum więc łachy mi nikt nie robi.
P.S. Kto che dziś iPoda?
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie na forum tylko na allegro:P Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nalezę do ichniejszego forum VIP'ów...ale swoje sposoby mam aby wiedzieć co się tam dzieje
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sobie sprawdź ankietę i mojego minusa z komentarzem oszust
hmm...a konkurs Wild Bean Cafe
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem tam bo dostałem od kogoś anonimowego minusa i mnie tam nie chcą
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może i jestem...trudno; nie każe aby mnie lubiano. ale komentarze winnych konkursach, ze wygrałem to i to są oznaką tylko i wyłącznie zazdrości,a nie tego, że jestem konfliktowy
i po prostu nie życzę sobie by mnie ankietowano w waszym ukrytym temacie jak i innych użytkowników tego forum, dając im plusy i minusy z komentarzami... Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam dostęp:P nie wkurza mnie, ze tam sobie jesteście tylko to, że ankietujecie innych użytkowników wypisując plusy i minusy. Chociażby, że są tacy nieuczciwi