Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mało synku wiesz więc się nie wypowiadaj w tematach, w których brakuje Ci wiedzy;-)
KK 286 &1 - Zawiadomienie do prokuratury może złożyć organizator konkursu, bo to on został wprowadzony w błąd.
Jeśli będzie znany jeszcze autor (nieważne czego, zdjęcia, utworu, etc.) może takiej osobie wytoczyć sprawę cywilną z art. 79 ustawy o prawach autorskich i prawach pokrewnych
Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Sam nie mogłem znaleźć tej podstrony Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogłaby ta laska odejść trochę od monitora bo cenzura widać było rośnie jej wprost proporcjonalnie do godzin spędzonych na konkursach Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maile idą ułamki setnej sekundy jak nie ma zadnych lagów Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie da się tego stwierdzić. to zależy od wielu czynników. z jakiej poczty Ty wysyłasz, z jakiego serwera korzysta odbiorca, ile osób będzie w tym samym czasie wysyłało te maile... Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam cały czas komunikat: Baza danych chwilowo niedostepna. Za utrudnienia przepraszamy.
No ale forum działa bo jak zmieniam IP to normalnie wchodzi... O co kaman? Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adblock. i weź napisz do tych reklamodawców bo takie autoprzekierowywanie jets nielegalne. niech ukruca te i nie wypłącą temu oszystowi kasy Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w drugą stronę tez to się tyczy Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze jest to, że te reklamy są ukryte. gdziekolwiek na stronie klikniesz to i tak Cię przenosi na strone kapsla albo tesco. takie praktyki są nielegalne. zgłoście to reklamodawcą to na pewno już więcej takich reklam nie bedzie;] Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze przed ogłoszeniem wyników gdy pisałem do nich to miła Pani na pytanie: kiedy będą ogłoszone wyniki? udzieliła odpowiedzi nie wiadomo skąd: - trwa losowanie zwycięzcy(tak jakby 1 nazwisko 3 dni trzeba było losować) i zapewniam Pana, że żaden pracownik firmy Coneco nie może otrzymać nagrody Skąd to zdanie? Przecież o nic takiego nie pytałem
Po drugie z 100% pewnością jestem w stanie stwierdzić, że miałem największą liczbę poleconych bo wiem dokładnie ile było poleceń,a moja liczba była większa niż połowę tej sumy...Oczywiście nie wygrałem pomimo, iż we 3 etapach 85% nagród przypadła mnie
Po trzecie nie wysyłają maili z informacją o wygranej nagrody tygodnia (wygrałem 2), a jedynie z kubkami i torbami.
Po czwarte pomimo próśb nie chcą opublikować wygranego zdjęcia, a dam sobie palca uciąć, że z taką ilością jak wysłałem i JAKOŚCI¡ nikt nie miał najmniejszych szans(przyłożyłem się akurat bardzo) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie tego jeszcze trochę więc bądź cierpliwa Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nadgorliwe tylko sprawiedliwe. dlaczego ja mam dostawać(bo kiedyś dostałem) karniaki za robienie tego samego co teraz jest legalne?! Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od zbierania głosów jest dział KLIKNIJCIE, a nie zaśmiecanie innych topów Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
matko ludzie rozbrajacie mnie. wysyłacie po 1-2 smsy i myślicie, że wygracie samochody, mieszkania i wszystko inne
żeby wygrać trzeba zainwestować! w zależności od konkursu: czas, pieniądze, wysiłek Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to nadla nie bedziesz wchodzić w lokalne;) a osoby, które będą wchodizły mogą mieć ułatwione życie zaznaczając sobie tylko ich województwo nadal w lokalnych;] Wyświetl w wątku >>